#4536852 - 17/03/2011 04:47
Re: QC Piłka nożna - 16.03
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
twarog ma racje Wisła wcale nie gra jakiejś super piłki, aby już księgować mistrzostwo. A to, że z taką grą wygrali 7 meczów z rzędu jest niebywałe. Wiadomo, że ciężko mi o obiektywizm, ale wg mnie Legia lepiej zagrała ze Śląskiem niż Wisła z Widzewem, ale jakie były wyniki wie każdy. Póki co są do bólu skuteczni i potrafią strzelił od razu po pierwszej sytuacji (jak z Widzewem) Jaga nie będzie się liczyć. Słabo grają, kupili ogórów. Do tego jakiś konflikt. Bardziej bym uważał na Lechię, która naprawdę gra ładną piłkę, a i inne drużyny nie napinają się na nich, jak na Wisłę i Legię, dzięki czemu nikt nie stawia autobusu w polu karnym. Reszta już się nie liczy.
A co do spadku to oby Polonia Bytom i? Myślę, że Ruch może mieć problem. a Cracovia ?! my spadniemy na 90% przeciez !
|
Do góry
|
|
|
|
#4536856 - 17/03/2011 04:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2003
|
twarog ma racje Wisła wcale nie gra jakiejś super piłki, aby już księgować mistrzostwo. A to, że z taką grą wygrali 7 meczów z rzędu jest niebywałe. Wiadomo, że ciężko mi o obiektywizm, ale wg mnie Legia lepiej zagrała ze Śląskiem niż Wisła z Widzewem, ale jakie były wyniki wie każdy. Póki co są do bólu skuteczni i potrafią strzelił od razu po pierwszej sytuacji (jak z Widzewem) Jaga nie będzie się liczyć. Słabo grają, kupili ogórów. Do tego jakiś konflikt. Bardziej bym uważał na Lechię, która naprawdę gra ładną piłkę, a i inne drużyny nie napinają się na nich, jak na Wisłę i Legię, dzięki czemu nikt nie stawia autobusu w polu karnym. Reszta już się nie liczy.
A co do spadku to oby Polonia Bytom i? Myślę, że Ruch może mieć problem. utrzymania Polonii jestem pewien w 100% pod względem sportowym, ambicji mają chyba najwięcej ze wszystkich drużyn, gorzej może być o licencję ze strony pzpn
|
Do góry
|
|
|
|
#4536859 - 17/03/2011 04:48
[Re: kubi20]
|
Carpal Tunnel
|
A co do spadku to oby Polonia Bytom i? Myślę, że Ruch może mieć problem. utrzymania Polonii jestem pewien w 100% pod względem sportowym, ambicji mają chyba najwięcej ze wszystkich drużyn, gorzej może być o licencję ze strony pzpn jutro im juz podziekuja
|
Do góry
|
|
|
|
#4536863 - 17/03/2011 04:49
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
|
pi pierwsze, po drugie po trzydzieste craax bo Ci żyłka pęknie zaraz daleko do tego kibicu wislacki Z BYTOMIA, pelen luz, spojrz na gre Wisly W TV to sam zrozumiesz chłopcze drogi prawda jest taka że żal ci dupę ściska, chciałbyś by taka valerenga czy inny karabakh zawitał na tym waszym stadioniku ale do tego nigdy nie dojdzie więc ogarnij emocje
|
Do góry
|
|
|
|
#4536868 - 17/03/2011 04:49
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
|
Tak zagrali dokładnie tak jak napisałeś i zasłużenie odpadli z Podbeskidziem, włożyli 0 pracy w ten dwumecz, nie mówiąc o chęciach. i to jest kur.. gosc z jajami, zagrali jak ci.. i tyle, to sa tylko NAJEMNICY, ZROZUMCIE TO
|
Do góry
|
|
|
|
#4536874 - 17/03/2011 04:50
|
Carpal Tunnel
|
pi pierwsze, po drugie po trzydzieste craax bo Ci żyłka pęknie zaraz daleko do tego kibicu wislacki Z BYTOMIA, pelen luz, spojrz na gre Wisly W TV to sam zrozumiesz chłopcze drogi prawda jest taka że żal ci dupę ściska, chciałbyś by taka valerenga czy inny karabakh zawitał na tym waszym stadioniku ale do tego nigdy nie dojdzie więc ogarnij emocje heh, bardzo bym chcial ale wystarczyla mi w 3 lidze Proszowianka czy Skawinka bo wiesz co mlody ? ja nie ide na mecz dla przeciwnika tylko dla CRACOVII i nie interesuje mnie z kim gra 
|
Do góry
|
|
|
|
#4536880 - 17/03/2011 04:52
|
Carpal Tunnel
|
pi pierwsze, po drugie po trzydzieste craax bo Ci żyłka pęknie zaraz daleko do tego kibicu wislacki Z BYTOMIA, pelen luz, spojrz na gre Wisly W TV to sam zrozumiesz chłopcze drogi prawda jest taka że żal ci dupę ściska, chciałbyś by taka valerenga czy inny karabakh zawitał na tym waszym stadioniku ale do tego nigdy nie dojdzie więc ogarnij emocje heh, bardzo bym chcial ale wystarczyla mi w 3 lidze Proszowianka czy Skawinka bo wiesz co mlody ? ja nie ide na mecz dla przeciwnika tylko dla CRACOVII i nie interesuje mnie z kim gra czyli pozostaje mi życzyć ci więcej meczy z proszowianka
|
Do góry
|
|
|
|
#4536882 - 17/03/2011 04:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/08/2006
|
Cracovia teraz wygrywa z Koroną i już prawie łapie cały peleton,u siebie myślę,że Cracovia nie raz napunktuje bo w tej rundzie prezentuje się lepiej niż przyzwoicie i nie ma porównania do tego co było jesienią.Spadnie Polonia Bytom,a kto drugi? teraz zapewne Arka przynajmniej na to wygląda.
|
Do góry
|
|
|
|
#4536887 - 17/03/2011 04:54
|
Carpal Tunnel
|
craax 5 punktów po meczach z Legią, Śląskiem i Lechem to optymistyczny wynik. Jak będziecie wygrywać u siebie to się utrzymacie. Co prawda nie wiem, jaki macie terminarz, ale widać u piłkarzy serce do gry, co w naszej lidze znaczy bardzo dużo serce i atmosfere na trybunach... strata moze sie okazac zbyt duza, ale po walce mozna przegrac - to sport - bez wstyd mozna spasc i nic sie nie stanie CRACOVIA- Korona Górnik-CRACOVIA CRACOVIA-Lechia Arka-CRACOVIA CRACOVIA-Zaglebie Ruch-CRACOVIA CRACOVIA - Polonia W. Polonia B. - CRACOVIA derby na Reymonta CRACOVIA-Widzew Belchatow - CRACOVIA
|
Do góry
|
|
|
|
#4536888 - 17/03/2011 04:54
[Re: twarog2006]
|
Carpal Tunnel
|
Cracovia teraz wygrywa z Koroną i już prawie łapie cały peleton,u siebie myślę,że Cracovia nie raz napunktuje bo w tej rundzie prezentuje się lepiej niż przyzwoicie i nie ma porównania do tego co było jesienią.Spadnie Polonia Bytom,a kto drugi? teraz zapewne Arka przynajmniej na to wygląda. a co ty jesteś jasnowidz? na czym popierasz swoją teorię o spadku dla Polonii? grają niezłą piłkę, różnica punktowa pomiędzy wieloma drużynami jest niewielka, jeszcze mnóstwo kolejek do końca, nie rozumiem tak bezpodstawnych wypowiedzi, ludzie
|
Do góry
|
|
|
|
#4536896 - 17/03/2011 04:56
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/09/2006
|
A co do spadku to oby Polonia Bytom i? Myślę, że Ruch może mieć problem. a Cracovia ?! my spadniemy na 90% przeciez ! Crax relax craxa za chuja nie spadnie, za duzo kasy, obiekt itp filipek zaplaci jak trza bedzie...
|
Do góry
|
|
|
|
#4536898 - 17/03/2011 04:57
|
Carpal Tunnel
|
Cracovia teraz wygrywa z Koroną i już prawie łapie cały peleton,u siebie myślę,że Cracovia nie raz napunktuje bo w tej rundzie prezentuje się lepiej niż przyzwoicie i nie ma porównania do tego co było jesienią.Spadnie Polonia Bytom,a kto drugi? teraz zapewne Arka przynajmniej na to wygląda. a co ty jesteś jasnowidz? na czym popierasz swoją teorię o spadku dla Polonii? grają niezłą piłkę, różnica punktowa pomiędzy wieloma drużynami jest niewielka, jeszcze mnóstwo kolejek do końca, nie rozumiem tak bezpodstawnych wypowiedzi, ludzie niezla pilke ? moze czasem u siebie ale ogolnie wg mnie najslabszy zespol w ekstraklasie, niemajacy podstaw finansowych do gry w ekstraklasie
|
Do góry
|
|
|
|
#4536902 - 17/03/2011 04:57
[Re: Beautiful Mind]
|
Carpal Tunnel
|
A co do spadku to oby Polonia Bytom i? Myślę, że Ruch może mieć problem. a Cracovia ?! my spadniemy na 90% przeciez ! Crax relax craxa za chuja nie spadnie, za duzo kasy, obiekt itp filipek zaplaci jak trza bedzie... obys mial racje royal... nie pier... w Bytomiu musi byc win, ZROBCIE TO DLA NAS 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|