Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >
Opcje tematu
#45416 - 12/08/2003 21:14 Re: jaki sens ma gra
Adpal Offline
addict

Meldunek: 25/08/2002
W tym roku jestem 400zł do tylu ale nigdy nie zapomne radosci gdy dwa lata temu wygralem
z 10 zł ponad 1200 zł stawiajac na 3 remisy i jeszcze pare innych meczy - pojechalem wtedy z kumplami do Czech i kupilem 12 litrow wodki
i okolo 40 browarkow . Nie zapomne tez jak
ze 100zł wygralem 700 zł i kupilem sobie wyzynarke .
Jak na razie bukmacherka to dla mnie hobby
a nie sposob na zarabianie pieniedzy
ale moze wraz ze zdobywanym doswiadczeniem
bedzie coraz lepiej .
Satysfakcja z dobrze postawionego kuponu jest naprawde wspanialym uczuciem a emocje towarzyszace sledzeniu wynikow na zywo bardzo duze.

Do góry
Bonus: Unibet
#45417 - 12/08/2003 21:27 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał orzel:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał zyc2:
[qb][QUOTE]Nie mają interesu opowiadać o swoich sukcesach, nie potrzebują reklamy, ani konkurencji. Tu są tylko "gadacze", a nie prawdziwi gracze. Dlatego jak napisałem wcześniej, wolałbym dyskusję z rzeczywiście wytrawnym graczem.[/qb][/QUOTE]A po co wytrawny gracz ma z tobą dyskutować. [/qb][/QUOT

Po nic.To już ustaliliśmy. A po co ja z Tobą ? Co ja zyskuję z Twoich odpowiedzi ?

Do góry
#45418 - 12/08/2003 21:29 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zyc2:
[qb][QUOTE]Oryginalnie wysłał Drak:
[QB]JAKI to ma sens..???

Pytanie bardzo GLUPIE.

Niestety odpowiedź również.[/qb][/QUOTE]Ok.

Odpowiem bardzo prosto.

Jaki sens ma gra???
odp. Sens ma bo mozna na niej zarobic DUZO kasy.
Jest tylko jedno ALE!!!
ALE czy ty sie nadajesz do tego zeby wygrywac ta kase ???

A moze ty czekasz ze Ci ktos na talerzu poda jakiegos typka i pokaze tens sens ???

Tutaj ludzie szukaja sens grania kilka lat,no i przyjdzie jakis naiwniak i chce zaraz poznac sens grania.... [/qb][/QUOTE]Zajrzyj do 1-go postu o co mi chodzi. Jeśli nic to nie da - to daj sobie spokój z tą dyskusją. (O czym innym mowa.)

Do góry
#45419 - 12/08/2003 21:33 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Adpal:
[qb]W tym roku jestem 400zł do tylu ale nigdy nie zapomne radosci gdy dwa lata temu wygralem
z 10 zł ponad 1200 zł stawiajac na 3 remisy i jeszcze pare innych meczy - pojechalem wtedy z kumplami do Czech i kupilem 12 litrow wodki
i okolo 40 browarkow . Nie zapomne tez jak
ze 100zł wygralem 700 zł i kupilem sobie wyzynarke .
Jak na razie bukmacherka to dla mnie hobby
a nie sposob na zarabianie pieniedzy
ale moze wraz ze zdobywanym doswiadczeniem
bedzie coraz lepiej .
Satysfakcja z dobrze postawionego kuponu jest naprawde wspanialym uczuciem a emocje towarzyszace sledzeniu wynikow na zywo bardzo duze.[/qb][/QUOTE]no to tak, jak w moim przykładzie z totolotkiem: ktoś raz wygrał, a potem już tylko "moczył". Rozumiem tę radość z wygranej, ale jednak to jest gra do jednej bramki, na końcu wygranym zawsze (?) jest ten drugi.

Do góry
#45420 - 12/08/2003 21:39 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał McKracken:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał zyc2:
[qb] Dzięki, to jest druga sensowna wypowiedź w tej dyskusji. Właśnie o to mi chodzi i podwajanie kapitału w ciągu roku bardzo mnie satysfakcjonuje. Tym bardziej, jeśli można to robić równolegle do "normalnej" pracy, a nie rezygnując z niej (bo tak absorbująca jest gra). No, nareszcie coś sensownego w dyskusji![/qb][/QUOTE]zyc, bez urazy, ale wczesniej zadales konkretnych kwot od forumowiczow abstra***ac zupelnie od kapitalu, a teraz raptem cie odpowiedz Feniksa satysfakcjonuje. Ach jakby bylo wspaniale gdyby pytajacy sami wiedzieli o co im wlasciwie chodzi [/qb][/QUOTE]nigdzie nie abstra***ę od kapitału, powiedziałem tylko, że taka stopa zysku (250 zł z 50 gr, czyli 500% w skali miesiąca) jest super. Jeśli miałbym mieć taką stopę zysku od każdej zainwestowanej złotówki (bo chyba o to Ci chodziło, inaczej Twoja wypowiedź byłaby bez sensu) to jest to interes lepszy od narkotyków.

Do góry
#45421 - 12/08/2003 21:44 Re: jaki sens ma gra
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 05/12/2002
Zyc, mówisz że nie znasz się zupełnie na zakładach bukmacherskich, co zauważyłem po porównaniu ich przez Ciebie do totolotka, więc w jaki sposób chcesz osiągnąć jakikolwiek zysk ? Musisz przecież dobrze orientować się w typowanych zdarzeniach, o których znajomość Cię nikt nie podejrzewa. Więc o co Ci chodzi bo plączesz się już w zeznaniach ? Tak, czytałem pierwszy post.

Do góry
#45422 - 12/08/2003 21:49 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał mpbrowar:
[qb]Zyc, mówisz że nie znasz się zupełnie na zakładach bukmacherskich, co zauważyłem po porównaniu ich przez Ciebie do totolotka, więc w jaki sposób chcesz osiągnąć jakikolwiek zysk ? Musisz przecież dobrze orientować się w typowanych zdarzeniach, o których znajomość Cię nikt nie podejrzewa. Więc o co Ci chodzi bo plączesz się już w zeznaniach ? Tak, czytałem pierwszy post.[/qb][/QUOTE]Na czym polega moje plątanie się ? Powiedziałem, że w ogóle się na tym nie znam i zadaję Wam , zawodowcom (????) konkretne pytania. I nie są one złośliwe, jak chyba część dyskutujących to odbiera.

Do góry
#45423 - 12/08/2003 21:50 Re: jaki sens ma gra
Adpal Offline
addict

Meldunek: 25/08/2002
Nie zgodze sie ze stwierdzeniem
" juz tylko moczył " . Ten rok jest na razie wyjatkowo slaby ale jeszcze sie nie skonczyl a w poprzednich raczej nie stracilem .
Po porazce zawsze przychodzi zwyciestwo
w totku wygrywa sie zazwyczaj raz na bardzo dlugi czas , na zakladach wygrana nie jest rzadkoscia
dwa tygodnie temu wygralem banke ale pozniej przegralem pod rzad 80 zł , w tym tygodniu licze na przelamanie impasu .Przy obrocie ( w sumie )
kilku tysiecy , niewielka strata nie jest taka zła .

Do góry
#45424 - 12/08/2003 22:03 Re: jaki sens ma gra
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

Moja odpowiedź też nie miała być złośliwa Zadałeś swoje pytania, uzyskałeś trochę mniej lub bardziej wyczerpujących odpowiedzi. Ale czemu to miało służyć ? Przeprowadzasz wywiad środowiskowy czy chcesz sam spróbować swoich sił w bukmacherce ? Spróbuj zagrać jeżeli masz ochotę, nic nie stoi na przeszkodzie, a napewno najmniej wypowiedzi jednej czy drugiej osoby. Przecież każdy ma inną strategię gry, nie ma najlepszej metody. Ale wszystkim chodzi o zyski - mniejsze lub większe. Inna sprawa że możesz się nie znać - dlatego na tym forum i nie tylko ludziska tracą swój cenny czas i publikują typy, żeby ktoś mógł z nich skorzystać.

Do góry
#45425 - 12/08/2003 22:05 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

[qb]Moja odpowiedź też nie miała być złośliwa Zadałeś swoje pytania, uzyskałeś trochę mniej lub bardziej wyczerpujących odpowiedzi. Ale czemu to miało służyć ? Przeprowadzasz wywiad środowiskowy czy chcesz sam spróbować swoich sił w bukmacherce ? Spróbuj zagrać jeżeli masz ochotę, nic nie stoi na przeszkodzie, a napewno najmniej wypowiedzi jednej czy drugiej osoby. Przecież każdy ma inną strategię gry, nie ma najlepszej metody. Ale wszystkim chodzi o zyski - mniejsze lub większe. Inna sprawa że możesz się nie znać - dlatego na tym forum i nie tylko ludziska tracą swój cenny czas i publikują typy, żeby ktoś mógł z nich skorzystać.[/qb][/QUOTE]no przecież piszę w tym 1-szym poście po co.

Do góry
#45426 - 12/08/2003 22:10 Re: jaki sens ma gra
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

No to graj !

Do góry
#45427 - 12/08/2003 22:44 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

Podsumowując:

1)Ile mniej więcej miesięcznie zarabiacie na zakładach. Czy czasem nie są to jednak kwoty typu 50 zł, a żyjecie legendami jakiejś jednorazowej większej wygranej ?

Generalnie chyba odpowiedź jest TAK, ale można zarobić 5% od włożonej kasy, z tym, że można i stracić. Odpowiedzi zniechęcające.

2)Czy można się z tego utrzymać, czy jest to tylko hobby ? Czy gra jest porównywalna do gry na giełdzie ?

Tylko hobby, przynajmniej tak jest dla dyskutantów

3)Czy podchodząc do tego poważnie (wiele godzin dziennie spędzonych na analizach, specjalny program komputerowy itp.) można znacznie zwiększyć szanse w swojej nierównej walce z bukiem ? A może jest to tylko zwykły i nieracjonalny hazard ?

100% rocznie

4)Czy rzeczywiście w przypadku wygranej u internetowego zagranicznego buka dostajecie te pieniądze i nie jest to jedno wielkie oszustwo ? Przypuszczam, że te ewentualne wygrane wkładacie w następne zakłady i te pieniądze nigdy już nie wracają… Jak to więc jest ?

zdaje się, że nikt z dyskutantów nie wycofał niczego od takiego virtualnego buka, ale być może dlatego, że nie było wśród nich poważniejszych graczy

Do góry
#45428 - 12/08/2003 22:52 Re: jaki sens ma gra
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

Uogólniasz stary, nic więcej dodać. Ale pozdrawiam

Do góry
#45429 - 12/08/2003 23:02 Re: jaki sens ma gra
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

Dodam tylko, że niby przeglądałeś to forum, ale jakby nie w tym miejscu gdzie trzeba. Popatrz ile ludzi prowadzi swoje tematy, ilu zamieszcza swoje typy okazjonalnie. Nie wysunąłeś do tego czasu żadnych wniosków. Po prostu nie zadałeś sobie trudu i tyle, czekasz na łatwiznę.

Do góry
#45430 - 12/08/2003 23:09 Re: jaki sens ma gra
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

No miałem się nie odzywać, ale powiem tylko że po dłuuuugiej analizie meczu Haka - Hajduk Split, który zakończył się wynikiem 2:1 pomnożyłem postawiony kapitał (nie mały) x2.5 raza. To daje 150% zysku kolego sympatyczny - żebyśmy się xle nie zrozumieli: nie zysku całego mojego kapitału, który nawiasem mówiąc powiększył się znacznie.

Do góry
#45431 - 12/08/2003 23:20 Re: jaki sens ma gra
Anonymous
Unregistered

[qb]No miałem się nie odzywać, ale powiem tylko że po dłuuuugiej analizie meczu Haka - Hajduk Split, który zakończył się wynikiem 2:1 pomnożyłem postawiony kapitał (nie mały) x2.5 raza. To daje 150% zysku kolego sympatyczny - żebyśmy się xle nie zrozumieli: nie zysku całego mojego kapitału, który nawiasem mówiąc powiększył się znacznie.[/qb][/QUOTE]gratuluję !

Do góry
#45432 - 12/08/2003 23:21 Re: jaki sens ma gra
mpbrowar Offline
Pooh-Bah

Dziękuję, ale zachęcam Cię do gry. Spróbuj chociaż. 3maj się

Do góry
#45433 - 12/08/2003 23:37 Re: jaki sens ma gra
Fox_Mulder Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/01/2003
A ja cie nie zachęcam bo widać, że jesteś negatywnie nastawiony, a tak się nie da. A co do wypłacalności internetowych buków to jest mnóstwo ludzi którzy wypłacali, ja nie wypłacałem, bo w internecie gram dopiero od końca czerwca.

Do góry
#45434 - 13/08/2003 00:10 Re: jaki sens ma gra
Pasztet Offline
newbie

Meldunek: 29/07/2003
Widze, ze dyskusja ostra
Ja traktuje to wszystko jako hobby na ktorym mozna dodatkowo zarobic. Jesli nie lubisz sportu i samego obstawiania to nie "zajedziesz" daleko.
na pewno nie mozna porownywac tego do totolotka, bo tutaj potrzebne jest nie tylko szczescie, ale przede wszystkim fachowa wiedza.
ja teraz bede gral innym sposobem niz zawsze - bede sledzil na biezaco kazdego newsa, kazda kontuzje itd. z jednej konkretnej ligi(wybralem premiership). Oczywiscie nie robie tego wszystkiego na sile, bo po prostu lubie ta lige !

Moje zdanie na ten temat: kochasz sport i masz troche wolnej kasy ? zacznij grac u bukow !!!

pozdro iwo:

Do góry
#45435 - 13/08/2003 00:22 Re: jaki sens ma gra
jahu Offline
old hand

Meldunek: 21/02/2001
Chyba nie doczytaleś mojego pierwszego postu więc powtorzę odp. na Twe pyt.:
1.Ile zarabiacie na zakładach? - tak naprawde niewielu zarabia a najlepsi znacznie więcej niż aktualna średnia krajowa [teraz coś koło 2700zł]

2Czy można się z tego utrzymać czy to tylko hobby.
To zawsze musi być hobby ale czasem można się z niego utrzymywać - są tacy!!!

3.Czy podchodząc poważnie do gry można zwiększyć szanse z bukiem?

No pewnie.
Można miec spokojnie przyrost rzedu kilkaset% rocznie - ale ci najlepsi mają limity u buków.

4Czy w przypadku wygranej u buka w necie otrzymujemy pieniądze.

Tak.
Wielu systematycznie wypłaca i nie ma z tym problemow.

Do góry
Strona 4 z 5 < 1 2 3 4 5 >

Moderator:  rafal08