#4536909 - 17/03/2011 04:59
Re: QC Piłka nożna - 16.03
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/12/2003
|
kubi20, przynajmniej dla mnie moze to byc Proszowianka, wazne zeby WIELKA CRACOVIA grala, nieistotne z kim  wazne by istniala niech istnieje, bo co to za liga bez Derbów Krakowa? co do samego meczu, obiektywnie Podbeskidzie zasłużyło na zwycięstwo. Ja osobiście cieszę się z odpadnięcia bo jednak w jakimś stopniu przełoży się to na skupienie się na meczach ligowych. Nie rozumiem po co trzymać w klubie takich zawodników jak Żurawski z całym szacunkiem za przeszłość, ale gość powinien zakończyć karierę
|
Do góry
|
|
|
|
#4536917 - 17/03/2011 05:01
[Re: twarog2006]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
Jak tak czytam Wiślaków jak się tu mądrzą to ogarnia mnie jedynie  .Dobrze pamiętam co Wisła znaczyła przed przyjściem Cupiała,wtedy pełniła tą rolę co Cracovia a na meczach były pustki,a teraz kilka mistrzostw i już zespół z wspaniałą historią,tylko historii nie buduje się tylko na krajowym podwórku,ale też w Europie,a tam oprócz sezonu gdzie graliście z Schalke,Lazio nie ma czym się chwalić.Co nie zmienia faktu,że Cupiałowi powinniście przed stadionem pomnik postawić O czym ty pierdolisz  pustkę to masz w głowie  Chodziłem na mecze od drugiej ligi to wiem jak było
|
Do góry
|
|
|
|
#4536926 - 17/03/2011 05:03
[Re: kubi20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/08/2006
|
Cracovia teraz wygrywa z Koroną i już prawie łapie cały peleton,u siebie myślę,że Cracovia nie raz napunktuje bo w tej rundzie prezentuje się lepiej niż przyzwoicie i nie ma porównania do tego co było jesienią.Spadnie Polonia Bytom,a kto drugi? teraz zapewne Arka przynajmniej na to wygląda. a co ty jesteś jasnowidz? na czym popierasz swoją teorię o spadku dla Polonii? grają niezłą piłkę, różnica punktowa pomiędzy wieloma drużynami jest niewielka, jeszcze mnóstwo kolejek do końca, nie rozumiem tak bezpodstawnych wypowiedzi, ludzie Ta dobra piłka to 2 remisy:)a terminarz jest wręcz beznadziejny,sam sobie sprawdź z tymi zespołami z którymi będziecie się bić o utrzymanie w większości gracie na wyjeździe,a u siebie Lech,Jagiellonia,Wisła dojdzie jeszcze Cracovia ale ta gra zdecydowanie lepszą piłkę od was na tą chwilę,i Górnik na którym pewnie zapunktujecie,będzie wam cholernie ciężko by się utrzymać,ale jasnowidzem nie jestem i nie dam sobie ręki uciąć ,że spadniecie na 100% jednak uważam,że spore szanse na to są.
|
Do góry
|
|
|
|
#4536932 - 17/03/2011 05:04
[Re: Platini]
|
wieczny student
Meldunek: 08/12/2006
|
no to kiepski terminarz, bo gracie na wyjeździe z drużynami, które bronią się przed spadkiem, ale mimo to powinniście się utrzymać  tak, atmosfera na trybunach też robi swoje, na pewno dodaje skrzydeł do tego dochodzi szczęście z nami (sędzia), ze Śląskiem (Kaczmarek) no i z Lechem trochę fartowny gol biorąc wszystko do kupy wychodzi utrzymanie 
|
Do góry
|
|
|
|
#4536934 - 17/03/2011 05:05
[Re: craax]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2008
|
royal.. a byles na Cracovii w 2 lidze ? No na Cracovii nie byłem ale to były wypas derby wtedy, w ogóle lepsze kibicowsko czasy niż teraz nawet w 1 lidze
|
Do góry
|
|
|
|
#4536935 - 17/03/2011 05:05
[Re: kubi20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/08/2006
|
Jak tak czytam Wiślaków jak się tu mądrzą to ogarnia mnie jedynie  .Dobrze pamiętam co Wisła znaczyła przed przyjściem Cupiała,wtedy pełniła tą rolę co Cracovia a na meczach były pustki,a teraz kilka mistrzostw i już zespół z wspaniałą historią,tylko historii nie buduje się tylko na krajowym podwórku,ale też w Europie,a tam oprócz sezonu gdzie graliście z Schalke,Lazio nie ma czym się chwalić.Co nie zmienia faktu,że Cupiałowi powinniście przed stadionem pomnik postawić a ty kim jesteś bo już nie ogarniam? Legionista po przyjściu Waltera? z historią w Europie? może popytamy europejczyków czy kojarzą twój klub cymbale prześledź historię ,za Waltera to gówno osiągnęliśmy bo i w dupie z takim sponsorem,ale pierdolenie ,że nic nie osiągnęliśmy  Ćwierćfinał LM ,Półfinał ,Półfinał PZP ,faktycznie nic szczególnie,że Ćwierćfinał i półfinał PZP to już lata 90 
|
Do góry
|
|
|
|
#4536941 - 17/03/2011 05:06
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
no to kiepski terminarz, bo gracie na wyjeździe z drużynami, które bronią się przed spadkiem, ale mimo to powinniście się utrzymać  tak, atmosfera na trybunach też robi swoje, na pewno dodaje skrzydeł do tego dochodzi szczęście z nami (sędzia), ze Śląskiem (Kaczmarek) no i z Lechem trochę fartowny gol biorąc wszystko do kupy wychodzi utrzymanie one maja pecha 
|
Do góry
|
|
|
|
#4536944 - 17/03/2011 05:06
[Re: Platini]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/06/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4536947 - 17/03/2011 05:07
[Re: twarog2006]
|
Carpal Tunnel
|
Jak tak czytam Wiślaków jak się tu mądrzą to ogarnia mnie jedynie  .Dobrze pamiętam co Wisła znaczyła przed przyjściem Cupiała,wtedy pełniła tą rolę co Cracovia a na meczach były pustki,a teraz kilka mistrzostw i już zespół z wspaniałą historią,tylko historii nie buduje się tylko na krajowym podwórku,ale też w Europie,a tam oprócz sezonu gdzie graliście z Schalke,Lazio nie ma czym się chwalić.Co nie zmienia faktu,że Cupiałowi powinniście przed stadionem pomnik postawić a ty kim jesteś bo już nie ogarniam? Legionista po przyjściu Waltera? z historią w Europie? może popytamy europejczyków czy kojarzą twój klub cymbale prześledź historię ,za Waltera to gówno osiągnęliśmy bo i w dupie z takim sponsorem,ale pierdolenie ,że nic nie osiągnęliśmy  Ćwierćfinał LM ,Półfinał ,Półfinał PZP ,faktycznie nic szczególnie,że Ćwierćfinał i półfinał PZP to już lata 90 no to zagiąłeś mnie tymi osiągnięciami, chyba zacznę oglądać mecze Legii.. a cymbała szukaj tam pośród kumpli
|
Do góry
|
|
|
|
#4536951 - 17/03/2011 05:08
[Re: royalflush]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 30/04/2006
|
royal.. a byles na Cracovii w 2 lidze ? No na Cracovii nie byłem ale to były wypas derby wtedy, w ogóle lepsze kibicowsko czasy niż teraz nawet w 1 lidze zupelnie inni klimat, inni kibice
|
Do góry
|
|
|
|
#4536958 - 17/03/2011 05:09
[Re: Bager]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/02/2008
|
masówka, masówka jak i wczoraj na Ległę :), bo i czemu się dziwić, zdecydowanie najlepsza drużyna wiosennej odsłony naszej kopaklasy. Dlaczego wszyscy uwazaja ze Podbeskidzie dzisiaj przegra? Bo grają z Wisłą? a co to jest Wisła? Druzyna jak kazda inna. Dlaczego ma wygrac? Dla zasady bo to Ekstraklasa? bo Wisła ma szansę na podwójną koronę ? No przepraszam, ale z całym szacunkiem, nikt nie jest w stanie w tym momencie konkurować z tym zespołem o majstra, a czemu nie zdobyć też pucharu ? Poza tym, mam już taki swój prywatny scenariusz, a propos końca sezonu: korona do Krakowa, puchara do Poznania
|
Do góry
|
|
|
|
#4536963 - 17/03/2011 05:10
[Re: Skiper]
|
Carpal Tunnel
|
(o Legii) może popytamy europejczyków czy kojarzą twój klub ciekawe skąd wytrzaśniesz tych całych "europejczyków"  chyba że "Euro" + "pejczyk" = redakcja GW ? a ty jesteś widzę zamknięty w czterech polskich ścianach, cóż współczuję
|
Do góry
|
|
|
|
|
|