A jak to jest później z kupnem wylosowanych biletów?Można zapłacić tylko za wybrane?
Czy muszę kupić wszystkie bilety, o które aplikowałam(em)? Po zakończeniu fazy składania wniosków (31 marca) nie będzie można dokonać żadnych zmian w Portalu Biletowym. Jeżeli w drodze loterii wybrane zostanie nasze zamówienie, będziemy musieli zapłacić za wszystkie zamówione bilety.
link 28 biletow , 3 na polske i 4 w Gdansku wraz z cwiercfinalem, 3760zl
ja podobnie(identycznie?) - follow gdansk oraz 3x polska + gdansk 1/4 jako individual.
tu mam pytanie:
czy system zaakceptowalby wniosek zawierajacy niedozwolone kombinacje? moze akceptuje i takie aplikacje z niedozwolonymi w ogole nie trafia do losowania?
nasunely mi sie pewne watpliwosci co do mojej kombinacji, ktore postanowilem rozwiac po prostu skladajac aplikacje, co zakonczylo sie powodzeniem.
mianowicie chodzi mi o to, ze wg tego, co jest napisane
TU ,moje kombonacje sa w porzadku.
Venue Series Group
Nie można aranżować kombinacji z Individual Match Tickets na mecze rozgrywane w tych samych dniach, co mecze Venue Series FAQ z poczatku to potwierdza:
Nie ma możliwości jednoczesnego aplikowania o Individual Match Tickets na spotkania fazy grupowej rozgrywane tego samego dnia, w którym odbywa się mecz na wybranym Stadionie.
ale dalej
Jeśli będą Państwo aplikowali o pakiet Venue Series Group, będą mieli Państwo jeszcze możliwość ubiegania się o Individual Match Tickets na spotkania od ćwierćfinału do finału (mecze 25 – 31).moze to nadintrepretowuje, w koncu nie jest napisane, ze zamawiajacy follow stadion grupowy NIE MOGA aplikowac o grupowe indywidualne, no ale tak to wlasnie odbieram.
co o tym sadzicie panowie?