Właściciel pubu zamyka lokal. Do drzwi dobija się bezdomny i prosi o wykałaczkę. Facet mu daje i dalej zamyka swój interes. Za chwilę kolejny koleszka podbija i też prosi o wykałaczkę. Facet mu daje. Za trzecim razem podbija koleś i prosi o słomkę, facet daje mu słomkę, ale pyta dlaczego wcześniej inni prosili o wykałaczkę a ty chcesz słomkę? Na to koleś że na ulicy ktoś się właśnie wyrzygał i lepsze kąski już znikły.
Właściciel pubu zamyka lokal. Do drzwi dobija się bezdomny i prosi o wykałaczkę. Facet mu daje i dalej zamyka swój interes. Za chwilę kolejny koleszka podbija i też prosi o wykałaczkę. Facet mu daje. Za trzecim razem podbija koleś i prosi o słomkę, facet daje mu słomkę, ale pyta dlaczego wcześniej inni prosili o wykałaczkę a ty chcesz słomkę? Na to koleś że na ulicy ktoś się właśnie wyrzygał i lepsze kąski już znikły.
Na poziomie.. Współczuję.
Rozumiem kawaly o blondynkach, zydach, murzynach, ale to jest zenada nawet dla goscia o tak duzym poczuciu humoru jak ja...
Jesli bylo na jakiejs z ostatnich stron to sry, ale ostatnio temat mnie porazil po obejrzeniu filmiku laski wcinajacej piece of shit, wiec nie przegladalem za bardzo ;d
o ja pierd... bo napisalem bezdomny oki niech bedzie menel, tak Ci lepiej pasuje? z nich wszyscy sie wysmiewaja, na internecie, ale nie ja, taki kawal i tyle, nikogo nie chcialem urazic
o ja pierd... bo napisalem bezdomny oki niech bedzie menel, tak Ci lepiej pasuje? z nich wszyscy sie wysmiewaja, na internecie, ale nie ja, taki kawal i tyle, nikogo nie chcialem urazic
Przeciez napisal tylko, ze kawal zenada, mam napisac, ze jest smieszny jak nie jest? Peace.
Przeciez napisal tylko, ze kawal zenada, mam napisac, ze jest smieszny jak nie jest? Peace.
spoko to tylko kawały, ale w sumie mozna by powiedziec ze jak ktos woli dowcipy o murzynach to jest rasista !
Opera, spektakl trwa. Nagle widz poczuł straszny smród. Nachyla się do człowieka siedzącego bezpośrednio przed nim i pyta: -Czy to pan się zesrał ? -Tak. A o co chodzi ??
spoko to tylko kawały, ale w sumie mozna by powiedziec ze jak ktos woli dowcipy o murzynach to jest rasista !
hopbec
old hand
Meldunek: 29/10/2005
Siedziałem sobie dziś w pociągu naprzeciwko bardzo seksownej tajskiej dziewczyny. Powtarzałem sobie w myślach "tylko nie dostań erekcji, tylko nie dostań erekcji". Niestety dostała... ================= Dziewczyna pyta ginekologa: - Ile kalorii jest w spermie? - Słuchaj, młoda - odpowiada doktor - Jeśli połykasz, to nikogo nie interesuje jak gruba jesteś. ================== Przychodzi młoda dziewczyna do lekarza i mówi ze wleciała jej pszczoła do pochwy. Lekarz: Znam tylko jedną metodę posamaruje swojego penisa miodem i ją wywabie. Dziewczyna: no ale ja jeszcze dziewica nie chce tak stracić dziewictwa... ale jak mus to mus tylko proszę delikatnie Lekarz powoli wkłada i wyjmuje po minucie zaczyna ją ruchać z całych sił Dziewczyna: Przestań co Ty robisz ? !?! Lekarz: Zmiana planów zgniotę ku.we. ================== Mąż do zony: - Słuchaj! Jak nie będziesz jęczała podczas seksu, to słowo daję - rozwiodę się z Tobą! Żona wzięła to sobie do serca, ale na wszelki wypadek przy następnym stosunku pyta męża: - Już mam jęczeć? - Nie teraz. Powiem Ci kiedy i wtedy zacznij - tylko głośno. Za jakiś czas mąż prawie w ekstazie: - Teraz jęcz, teraz!!! Żona: - Olaboga!!!! Dzieci butów nie mają na zimę, ja w starej sukience chodzę, do DragStara opone trza kupić, cukier podrożał... ======================== Przychodzi facet do lekarza i mówi: - Panie doktorze, mam problem. Członek mi nie staje. Doktor ujął członka w dłoń i po chwili członek się naprężył. - Przecież staje! - No tak, ale nie mam wytrysku! Doktor poruszał trochę ręką i wytrysk nastąpił. - No i czego Pan jeszcze chce? - Buzi. ========================== Wsiada kobieta do windy, za nią wpada facet w kominiarce. - Rób mi loda!!! - Ale proszę pana... - K..rwa, rób loda!!! Klęknęła, zrobiła gościowi loda. Facet ściąga kominiarkę, a to jej mąż... - no i co, dało się?! ========================== Kowalski poszedł z żoną na imprezę, a tam okazało się że jest to seks grupowy. Zgasło światło .... mija 10 ... 15 ... 20 minut. W końcu Kowalski zapala światło i mówi: - Stop, k..rwa, stop! Trzeba ustalić jakieś zasady, trzeci raz pod rząd robię loda!!! ============================= - Otwierać! Policja! - Nie zamawialiśmy policji, tylko prostytutki! - Ale to sąsiedzi nas wzywali! - Sąsiedzi wzywali, to niech sąsiedzi ruchają. ============================= Międzynarodowe zawody w przeklinaniu. Trzech finalistów: Amerykanin, Rosjanin, Polak. Finalistów usadzono w szczelnie zamkniętych kabinach, żeby nie mogli się podsłuchiwać i podpatrywać. Komisja dała znak. Pierwszy wystartował Amerykanin: - Fak, mada faka, fak jo self ... itp., itd... I tak przez około 5 minut. Drugi Rosjanin: - Job twoju mać, bladź, ch*j wam w żopu... itp. itd.. Po dziesięciu minutach ostrych słów przyszła kolej na Polaka. Lekki rumor w kabince i leci wiązanka: - O żesz ty w mordę p*****lona mać, w dupę r***ana kozia dupo, p****ole cię i twoja matkę też... itp. itd. Polak nadaje tak ok. godziny. Nagle wystawia głowę z kabinki i mówi: - Dobra, mogę zaczynać. Komisja na to: - Zaczynać!? A co to było przez ostatnią godzinę?! - To? Nic. Sznurówka mi się rozwiązała, ciasno w tej kabinie jak ch*j i nie mogłem k*rwy zawiązać...