[QUOTE]Oryginalnie wysłał norbi_071:
[qb]Chciałbym ostrzec Was wszystkich przed punktem we Wrocławiu na Pl.Bema. Otóż dziś wypłaciłem około 80zł za piekny kuponik z poniedzialku. Szanowna Paniusia podrzucial mi falszywke (50zl)!!!!!!! na szczescie ostrzegl mnie wczesniej kumpel bo jego tez tak chciala zrobic
to skandal i jeszcze jeden dowod na to ze buk o nazwie sts powinien zniknac z naszej bukowej mapy Polski!!!!!!
dzownilem do siedizby tych smieci ale nie odbierali telefonow!
Jutro zadzownie do Glownej Komisji Gier Hazarsowych lub poinformuje Ministerstwo Finansow

[/qb][/QUOTE]Heh, koles, widac ze albo ich szczerze nienawidzisz albo poniosly Cie nerwy... Nie mozesz wszystkiego uogolniac, "jedna jaskolka wiosny nie czyni"... Gdybys w real-u dostal od kasjerki falszywe 20 zlotych to tez byc twierdzil ze real to zlodzieje? Nonsens, wszedzie znajduje sie falszywe banknoty w obiegu, i nic sie na to nie poradzi, a wiekszosc placowek handlowych obracajacych pieniedzmi nie posiada nawet urzadzen do sprawdzania banknotow czy sa prawdziwe czy "trefne". Wiec uwazam ze mocno przesadziles. Oczywiscie - bron Boze nie bronie sts-u gdyz ten pseudo-bukmacher nalezy do moich "ulubionych", ale po prostu mysle ze mogles to ujac w bardziej delikatny sposob a nie od razu wszystko wyolbrzymiac... Pozdrawiam.