Witam wszystkich
Wielu z Was ma na pewno konta bukmacherskie u wiecej niz jednego buka. Ja na razie mam u trzech, ale planowany jest rozwoj do liczby 7-10.
Wynika to z dostepnosci serwisow (np. Bluesq, Expekt), samych zdarzen (np. Burgsmuller-Krajan tennis z 08.07), czy tez oczywistej wielkosci kursow. Kazdy predzej czy pozniej zacznie poszerzac dzialalnosc o kolejne firmy bukmacherskie. Jest to tylko kwestia czasu.
Zatem nasuwa sie problem porownywania kursow w wybranych przez nas bukach. Przykladowo dla trzech bukow sprawdzenie (reczne) wielkosci kursow zajmuje troche czasu, a co powiedziec dla pieciu czy wiekszej ilosci.
Oczywiscie istnieja strony wyszukujace maksymalne kursy, wyliczajace sredni kurs itp., ale aktualnosc ofert zdarzen sportowych dostepnych u bukow a tych do wyboru na stronie jest kiepska.
Czy sa, a mysle ze sa na pewno, strony internetowe pozwalajace na wybor interesujacych np. mnie bukow i porownanie wartosci kursow dla zadanego zdarzenia. Tzn. wybieram sobie np. GB, Expekt,
Pinnacle i Bluesq i dyscypline: siatkowka zdarzenie: final ligii swiatowej i otrzymuje zestawienie kursow dla poszczegolnych spotkan.
Przeszukalem tematy na forum, ale jakos nie udalo mi sie znalezc powiazania, moze po prostu kiepsko szukalem. Bede wdzieczny za rady, ewentualne linki.
Pozdrawiam