Witam!!
Mam pytanie, chcę zlecić wpłatę do buka teraz i wyskakuje mi regułka że transakcje wychodzące oraz kartą zostały zablokowane w celu odblokowania proszę przejść do konta moneybookers i zmienić hasło i adres email zmieniłem i dalej to samo o co chodzi? Konto mam w pełni zweryfikowane nawet karte mastercard zamawiałem pare dni temu już otrzymałem i aktywowoałem wszystko ok nigdy nie było kłopotu i nagle dziś o co może im chodzić skoro mam w pelni i to dopiero co zweryfikowane konto oraz nigdy poza wpłatami do buków nie robiłem innych transakcji i wypłatami na konto z banku napisałem im maila ale pewnie za prędko nie odpiszą więc tu postanowiłem spytać? z góry dzięki za odpowiedź
Ale są śmieszni dziś mi odpisali ze odblokują mi jak im wyśle scany dowodu osobistego i rachunku by potwierdzic mój adres zamieszkania, tylko ze ja im to słałem 3 tyg temu jak zamawiałem karte mastercard która otrzymałem tydzien temu i aktywowałem już oraz pin otrzymałem wiec odpisałem im czy robią sobie ze mnie żarty? ze skoro słałem im 3 tyg temu i karte i pin otrzymałem to chyba logiczne jest ze mam adres potwierdzony zobaczymy co odpiszą teraz.