Dla mnie ocena tego buka to conajmniej A wypłaty idą od 20 do 2 godzin. Mi najczęściej dochodzi w ciągu 40 minut. a pozatym buk ma dobrą oferte i w miare wysokie kursy.
I mnie GG oszukało nie no mowiac tak powaznie to musiał być jakiś problemz połącznieem czy coś...
Piszę o co chodzi...
Chciałem wpłacić pieniadze, wiec zakadowałem eKartę i dałem na depozyt. W GB długo się wczytowało, potem - Nie mozna wyswietlic strony. Otdświezyłem stronę GB, niesttey pieniędzy nie było na koncie. Natomist znikły one z karty?
You registered with gamebookers but have not started betting with us. We would welcome your feedback why you have not activated your account so far ...and invite you to enjoy this fantastic welcome back offer:
Activate your account and we are happy to grant you a bonus of PLN 39.05 on your 1st deposit.
Conditions of Offer: The bonus paid to initial deposits is EUR 10 - the above given values in other currencies are just indicative. For initial deposits of less than EUR 15, the applicable deposit bonus is only EUR 5.
This offer expires 14 days after this email has been sent.
The general terms and conditions of gamebookers apply limiting the number of accounts per person to one.
All rights reserved to terminate or amend this offer at any time.
czy bedzie jakis problem jak wplace do gamebookers przez Netellera z innych danych?, a potem jak bede chcial wyplacic, to na Mb juz na swoje dane takie same jak na GB?.
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Chodzą plotki, że Neteller żądał wygórowaną cenę za wypłaty, pewnie dlatego, że do Gamebookers kiedyś należał Moneybookers, konkurencyjny wobec Neteller system płatności.
Być może jest możliwy na żądanie, ale opłata to pewnie 4%.
Niedługo będzie konto bankowe w Polsce, to jest jednak podstawa jeśli chodzi o płatności.
Wpłaciłem wczoraj, zagrałem za część kwoty. Dzisiaj wchodzę i żadnych sum w okienku saldo.Chcę zagrać i nie mogę, brak środków na koncie, ale znowu wypłacić mogę, w tej funkcji pieniądze są. Nic nie rozumiem, jak ktoś mi to wytłumaczy będę wdzięczny. Drugi dzień w tym buku i już szlak mnie trafia, chyba że czegoś nie rozumiem.
arkadius
old hand
Meldunek: 02/11/2005
A ja mam pytanie, poniewaz, juz ktos zadal je na forum, ale nie dostal odpowiedzi. Czy bonus, ktory dostalem w e-mailu do pierwszej wplaty zostanie dopisany automatycznie, czy nalezy pisac w tej sprawie do supportu?
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Z tego co wiem to wszystkie oferowane bonusy są dopisywane automatycznie. Należy tylko sprawdzić warunki promocji, ostatnio było np. 5 Euro gratis w kasynie dla wszystkich użytkowników... zarejestrowanych do końca lutego. A ludzie rejestrowali konta na początku marca (pewnie z tego powodu) i nie mogli pojąć dlaczego ich ten bonus "ominął"...