Nie wiem czemu co poniektórzy zastanawiają się czy kupić bilety czy nie bo nie wiedzą czy zyskają. Może jeszcze z biletami na Ukrainę może być trochę ciężej ale mecze w Polsce? Ja i tak żałuję że zarejestrowałem TYLKO siebie i 3 członków rodziny, a powinienem przejść się po babciach i wujkach

Do inwestycji miałem 50k złotych, trafiłem bilety za 12k tylko z czterech kont a i tak zamawiałem bilety tylko na mecze w Polsce.
[img:center]
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/88825dc8ae446e99.html[/img] - lepsze trafienie niż analityk

i spokojnie myślę że z tych 12k będzie MINIMUM 25k i to jakbym sprzedawał już teraz albo na szybkiego. A ja poczekam do losowania grup a na ćwierćfinały i półfinały przejadę się do Gdańska/Wawy i trochę pochodzę po pubach dla przyjezdnych

(ofkoz z obstawą

)
Kombinowanie? Jak ktoś powiedział zamawiane na legalu a jak ktoś płacze bo nie trafił a miał tylko jedno konto to sorry - szansa była 1do24...
Ja na każdym z czterech kont 9 meczów po 4 bilety 1 kategorii. Nie bawiłem się w jakieś systemy i myki typu tu jeden bilet a tu dwa. I opłaciło się.
I od razu mówię że stanę do PZPNowskiej loterii. Kapitał do inwestycji jest a kasa w tym przypadku leży na ulicy.
P.S
Tylko czemu mam ceny w euro?? Każdy ma w złotówkach o.O