#44305 - 15/08/2003 02:19
Re: Gamebookers.com [3]
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam . O co chodzi w tych zakładach wie ktoś morze Winning Margin,np Kaiserslautern by 1 goal,Kaiserslautern by 2 or more No score draw Scoring draw
|
Do góry
|
|
|
|
#44308 - 17/08/2003 23:32
|
newbie
Meldunek: 29/07/2003
|
Czesc, Wiecie dokladnie ile kasy dostaje sie za osobe w programie partnerskim w gamebookers ? Na ich stronce pisze, ze 20 euro za 1 poziom, ale czy jak ktos wplaci np. 6 euro to ja dostaje za niego 20 euro ??? Jak zle zrozumialem to nie polewajcie sie ze mnie 
|
Do góry
|
|
|
|
#44309 - 18/08/2003 01:58
|
veteran
Meldunek: 14/11/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Pasztet: [qb]Czesc, Wiecie dokladnie ile kasy dostaje sie za osobe w programie partnerskim w gamebookers ? Na ich stronce pisze, ze 20 euro za 1 poziom, ale czy jak ktos wplaci np. 6 euro to ja dostaje za niego 20 euro ??? Jak zle zrozumialem to nie polewajcie sie ze mnie  [/qb][/QUOTE]Jesli depozyt bedzie mniejszy niz 20 euro to wtedy dostaniesz 10 euro, w przeciwnym razie 20. Tak, on wplaca a ty dostajesz kase...
|
Do góry
|
|
|
|
#44310 - 18/08/2003 08:23
|
Pooh-Bah
Meldunek: 23/07/2002
|
[QUOTE]Jesli depozyt bedzie mniejszy niz 20 euro to wtedy dostaniesz 10 euro, w przeciwnym razie 20. [/QUOTE]Mała poprawka: 20 euro dostaje się jeśli osoba którą zareferowałeś wpłaci minimum 50 euro. Jeśli wpłaci poniżej 50 euro otrzymujesz połowe czyli 10 euro.
|
Do góry
|
|
|
|
#44311 - 18/08/2003 13:08
|
journeyman
Meldunek: 08/01/2003
|
Witam Mam pytanie, w jaki sposób musi wpłącić kaske osoba, która zarejestrowała sie z mnmojego linku...może to być wpłata przez mooneybookers? Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#44313 - 18/08/2003 16:16
|
newbie
Meldunek: 29/07/2003
|
Dzieki, teraz wystarczy tylko zbierac poleconych.
pozdrawiam pasztet
|
Do góry
|
|
|
|
#44315 - 20/08/2003 18:09
|
member
Meldunek: 07/07/2003
|
mam pytanie: co z ta promocja w gamebookers z 20 euro za polecenie osoby? jak wyglada sytuacje gdy bede gral u nich w dolarach?
|
Do góry
|
|
|
|
#44316 - 20/08/2003 23:27
|
old hand
Meldunek: 01/10/2002
|
Dostaniesz 20 euro przeliczone na $ po kursie dnia.
|
Do góry
|
|
|
|
#44317 - 22/08/2003 11:36
|
member
Meldunek: 20/06/2003
|
nie wiem co mam dokładnie wpisać na przelewie, tj, adresata i wogóle, czy ktoś kto ma konto może mi napisać?
|
Do góry
|
|
|
|
#44318 - 24/08/2003 03:57
|
Anonymous
Unregistered
|
Przepraszam że zaśmiecam wam temat ale mam do was pytanie. Czy żeby założyć konto np. w Expecie lub innej firmie bukmacherskiej muszę posiadać kartę płatniczą lub konto czy mogę wpłacić pieniądze przelewem w dowolnym banku lub na poczcie?. Ile czasu trwa założenie konta(ile trzeba minimalnie wpłacić kasy), na jakiej zasadzie odbywa się wypłacanie wygranej i czy pobierają jakąś prowizje za tą usługę, czy oni podają jakiś numer identyfikacyjny?. Jest to bezpieczne, mam gwarancję że pieniądze gdzieś nie przepadną, no chyba że przegram?. A jeszcze jedno jaki internetowy buk ma najlepszą ofertę, tak żeby była lipa polska 1 i 2 oraz inne ligi, ilość goli, handicapy, wynik do przerwy, czyli te najpopularniejsze zakłady z jak najwyższymi kursami?. Najkrócej chodzi mi o to aby ktoś mnie poprowadził i pomógł założyć konto u zagranicznego buka. Dużo tych pytań ale cóż trzeba się dowiedzieć. Za odpowiedź będę wdzięczny.
|
Do góry
|
|
|
|
#44319 - 25/08/2003 00:35
|
enthusiast
Meldunek: 16/04/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał jaca102: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Cyborg: [qb]Witam, Mam pewien problem z wypłatą z GB, może ktoś wie w czym sęk ? Otóż, próbuję wypłacić kasę z GB do Moneyboookers. Wchodzę w Withdraw i mam tylko dwa wiersze Balance i Amount. Wpsisuję kwotę przy Amount i klikam next. Po tym pośrodku pokazuje mi się tylko biała strona z obwodką z przyciskami GB. Nie ma gdzie zatwierdzić transakcji, ani nawet zaznaczyć gdzie ta kasa ma iść. Support jak na razie nie może mi pomóc. Może ktoś z Was miał podobny problem ? Aha, dodam że wcześniej wypłacałem tylko na kartę i wszystko było w porządku. Wypłaciłem już jednak do wysokości wpłaty na kartę więc ta opcja zniknęła. Pomóżcie  , a może w zły sposób chcę wypłacić te pieniądze z GB do MB  [/qb][/QUOTE]A przesłałeś im skan dowodu. Zrobiłeś autoryzacje konta ?? Bo jeśli to nie to to nie wiem co się dzieje. Pozdro[/qb][/QUOTE]Chciałem pierwszy raz wypłacić kase z gb bo uzbierała się już mała sumka, ale też pokazuje mi się tylko biała strona po wpisaniu kwoty i kliknięciu next. Autoryzacji konta jeszcze nie robiłem, mam do nich napisać na maila że chce wypłatę czy sami się zorientują(po tym jak próbowałem wypłacić) i poproszą o skany ? Jaki jest tryb autoryzacji konta ?
|
Do góry
|
|
|
|
#44320 - 25/08/2003 13:24
|
addict
Meldunek: 24/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Luke66: Chciałem pierwszy raz wypłacić kase z gb bo uzbierała się już mała sumka, ale też pokazuje mi się tylko biała strona po wpisaniu kwoty i kliknięciu next. Autoryzacji konta jeszcze nie robiłem, mam do nich napisać na maila że chce wypłatę czy sami się zorientują(po tym jak próbowałem wypłacić) i poproszą o skany ? Jaki jest tryb autoryzacji konta ? [/QUOTE]Autoryzacja konta:
1. Wysłać skan karty kredytowej (awers i rewers) 2. Wysłać skan dowodu osobistego 3. Wysłać skan wydrukowanego i własnoręcznie podpisanego oświadczenia: "I, the undersigned, (Imię i Nazwisko), hereby declare that I agree to use my Credit Card: type, number, expiration date to make deposits to Gamebookers Ltd. in accordance to their Terms and Conditions.
Date, Place, Signature (własnoręczny podpis taki jak na karcie)"
|
Do góry
|
|
|
|
#44321 - 26/08/2003 03:48
|
newbie
Meldunek: 19/05/2002
|
Witam Mam taki problem: Zagralem w niedziele mecz Hamburger SV - Bayern Munich w gamebookers, tylko, ze w "Live Betting" 4 min po jego rozpoczeciu (zagapilem sie i nie zdazylem puscic normalnie singla), postawielem na Bayern, zatwierdzillem, pozniej ok, pieniadze byly w "Open Bets", po zakonczeniu meczu, nie mialem tego kuponu w "hiostory" i pieniadze zostaly mi zwrocone jakbym nie zagral tego typu Dziwi mnie to, bo gram juz dosc dlugo w gamebookers.com i nigdy nie mialem problemow  , zdazylo Wam sie cos podobnego? pozdrawiam, Batt
|
Do góry
|
|
|
|
#44322 - 26/08/2003 08:11
|
Anonymous
Unregistered
|
Mam taki maly problem z Gamebookers. Obstawilem tenis. I zawodnik na poczatku 5 seta skreczowal. To lobuzy odali mi tylko stawke a zaklam w moim mniemaniu wygralem. To juz drugie takie oszustwo z ich strony. (uwazajcie na Live). Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#44323 - 26/08/2003 13:15
|
old hand
Meldunek: 01/10/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Grzes27: [qb]Mam taki maly problem z Gamebookers. Obstawilem tenis. I zawodnik na poczatku 5 seta skreczowal. To lobuzy odali mi tylko stawke a zaklam w moim mniemaniu wygralem. To juz drugie takie oszustwo z ich strony. (uwazajcie na Live). Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]To nie żadne oszustwo, taki mają regulamin. Dokonali zmiany jakiś czas temu (ok. miesiąca) i teraz żeby zakład był ważny mecz musi być rezegrany cały. W przypadku kreczu zakłady są zwracane i nie ma znaczenia czy to zakłady live, P2P czy zwykłe. Też się tak naciąłem, bo niestety nie powiadamiają o zmianie regulaminu 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|