#4405309 - 27/01/2011 17:57
Re: Expekt [48]
[Re: LART]
|
enthusiast
Meldunek: 22/01/2003
|
Na stronie głównej na dole w "nowości i promocje" masz link do "Poleć przyjaciela", ale to chyba tylko Ty dostajesz bonusa.
|
Do góry
|
|
|
|
#4405432 - 27/01/2011 18:34
[Re: kerot]
|
veteran
Meldunek: 18/08/2009
|
tak, bonusa dostaje osoba polecająca, ale polecany może skorzystać ze standardowej oferty bonusowej (obecnie bodajże do 50 zł zwrotu za pierwszy nietrafiony zakład)
|
Do góry
|
|
|
|
#4419036 - 01/02/2011 18:53
[Re: LART]
|
a.k.a. "gen.Franco"
Meldunek: 17/06/2005
|
Witam
Gram w EXP już trochę czasu,rejesrtowałem się kilka lat temu jeszcze za czasów starej szaty graficznej,gdzie oferta była niewielka a buków na rynku też nie tyle co w tej chwilii. Nigdy nie miałem żadnych zastrzeżeń do tego buka,wszystko grało i było i w sumie jest w jak najlepszym porządku. Ostatnio jednak denerwuje mnie jedna sprawa która zdarza mi się coraz częściej,tzn po zalogowaniu zdarza się że w momencie mnie wyrzuca...Np loguję się i jest ok,klikam w jakąś zakładkę(np.zakłady w trakcie,czy np.historia) i nie wiedzieć czemu w momencie mnie wywala i trza się na nowo logować... Niby nic wielkiego ale...
po pierwsze - jest to trochę denerwujące po drugie - gdybym zaspał z jakimś meczem i chciał go pograć w ostatnich chwilach przyjmowania zakładu ? albo podczas gdy na live,kiedy coś zaczyna się na danej arenie gry dziać ??? Wtedy tracę możliwość oddania zakładu nie z mojej winy...
Czy u kogoś z Was też zdarza się opisany przeze mnie problem ? Czym to może być spowodowane ?
No i jeszcze jedna dość niewygodna sprawa to bardzo ograniczona oferta live w ciągu tygodnia,w weekend owszem jest dużo ale podejrzewam że i tak o wiele mniej niż u konkurencyjnych bukmacherów,a wiem że u innych jest dużo bo widzę co grają inni forumowicze podający tu swoje bety... Można byloby poprawić tą ofertę...Dużo się zmieniło w EXP na lepsze więc trza iść do przodu,utrzymać klientów dotychczasowych no i oczywiście pozyskać nowych graczy...
Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#4419107 - 01/02/2011 19:23
[Re: agr1]
|
a.k.a. "raflo87"
Meldunek: 09/03/2010
|
też to mam i nieraz było tak ze 3 razy pod rzad co zalogowało to wylogowało,w dodatku jak mam mecz na live patrze na kursy a tu wyrzuci,uciezliwe jednem słowem
|
Do góry
|
|
|
|
#4419118 - 01/02/2011 19:28
[Re: El_Darro]
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
gen.Franco o kłopotach ze stronką pisane było tu dużo. Ja całkiem zrezygnowałem z gry właśnie przez te ciągłe wylogowywania.
Widocznie zasypanie e-mailami nic nie dało. Ja nawet wskazywałem supportowi gdzie najprawdopodobniej leży problem. Niektóre przeglądarki po błędzie logowania proponowały zapisać pewien skrypt ajax. Właśnie kłopoty z logowaniem pojawiły po wprowadzeniu tego badziewia na stronkę. Teraz przy logowaniu, przy słabszym łączu widać ikonkę z flash (kręcące się kółeczko)
Widocznie problem jest znikomy, że nic z tym fantem nie zrobiono. Nie wiem czy jest to związane z jakąś pulą adresów IP, czy może jakiegoś DNS'a
Ja spokojnie przelałem pieniążki do bet365 i jak tam nie masz jeszcze konta to polecam (live ogromny z dużą ilością streamów) Zalożyłem niedawno konto w bet365,często tam zaglądam na relacje live jednak nie ma tam możliwości wpłaty depozytu poprzez P24 bez użycia konta MoneyBookers a takowego nie posiadam
|
Do góry
|
|
|
|
#4419693 - 01/02/2011 22:33
[Re: StaloweRamie]
|
old hand
Meldunek: 06/01/2009
|
Panowie, czy to normalna sytuacja w expekcie, że czeka się tak długo na realizację wypłaty (już 21 godzin)? Konto mam zweryfikowane, wypłacam pierwszy raz.
|
Do góry
|
|
|
|
#4420319 - 02/02/2011 01:52
|
a.k.a. "gen.Franco"
|
No i na potwierdzenie tego co pisałem kilka postów wyżej...
Cały dzień nie było w ofercie EXP polskiego hokeja,sprawdzałem niemal do 18 bo o tej godzinie zaczynały się pierwsze spotkania...a w ciągu dnia myślałem jak pograć tą dzisiejszą kolejkę... Oferta nie pojawiła się a mecze zaczęły,zupełnie przypadkiem jakoś przed 18.30 sprawdzałem jeszcze hokej,a tu widnieją dwa mecze z polskiego hoka,jeden o 18.30 a drugi o 19 Postanowiłem pograć te mecze,i zrobić jakiegoś tripla,niestety pojawił się wyżej opisany problem z wylogowywaniem i niestety spotkanie zaczynające się o 18.30 poszło się j...ć Denerwujące to zaczyna być !!!
na marginesie tylko dodam że: miało to być spotkanie Cracovii z Janowem over 8.5 po bardzo ładnym kursie 1.9 mamy wynik 8-1 po dwóch tercjach,tak więc typ byłby trafiony no ale cóż,problemy expekta 
|
Do góry
|
|
|
|
#4420395 - 02/02/2011 02:11
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/10/2003
|
No i na potwierdzenie tego co pisałem kilka postów wyżej...
Cały dzień nie było w ofercie EXP polskiego hokeja,sprawdzałem niemal do 18 bo o tej godzinie zaczynały się pierwsze spotkania...a w ciągu dnia myślałem jak pograć tą dzisiejszą kolejkę... Oferta nie pojawiła się a mecze zaczęły,zupełnie przypadkiem jakoś przed 18.30 sprawdzałem jeszcze hokej,a tu widnieją dwa mecze z polskiego hoka,jeden o 18.30 a drugi o 19 Postanowiłem pograć te mecze,i zrobić jakiegoś tripla,niestety pojawił się wyżej opisany problem z wylogowywaniem i niestety spotkanie zaczynające się o 18.30 poszło się j...ć Denerwujące to zaczyna być !!!
na marginesie tylko dodam że: miało to być spotkanie Cracovii z Janowem over 8.5 po bardzo ładnym kursie 1.9 mamy wynik 8-1 po dwóch tercjach,tak więc typ byłby trafiony no ale cóż,problemy expekta  zmien firme 
|
Do góry
|
|
|
|
#4432402 - 06/02/2011 16:38
[Re: VuLyNX]
|
enthusiast
Meldunek: 21/07/2010
|
Panowie, czy to normalna sytuacja w expekcie, że czeka się tak długo na realizację wypłaty (już 21 godzin)? Konto mam zweryfikowane, wypłacam pierwszy raz. Zalezy od tego czy zleciles wyplate na konto bankowe, czy na Moneybookers... Jesli na konto to nawet 4 dni robocze moze trwac wyplata. Na Moneybookers zwykle kilka godzin...
|
Do góry
|
|
|
|
#4454978 - 15/02/2011 02:58
[Re: Conrad]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/09/2006