[3-4] [53-26] Wracając do "wczorajszego" - byłem przekonany, że skoro handicapy są honorowane i wypłacane przy kreczu to tak samo się dzieje z exact scorami tym bardziej, że inne buki sygnalizują w wynikach ret. itp - druga sprawa cytując Gogeta - "natomiast sytuacja kiedy Kuba podał typ po czasie i nie miał zwrotu a w ostatnich dwóch tygodniach kilka osób mogło podać typ zastępczy to jednak jawne nieporozumienie" -
Kuba przekroczył czas minimalnie i już widzę co by się działo jakbym napisał, że ma typ do poprawki - ale może faktycznie sprawiedliwie byłoby, żeby w ostatnim tygodniu podał dodatkowy typ skoro inni mieli taką szanse daną? -
co o tym sądzicie? - Kuba napisał do mnie priva w tej sprawie i odpisałem mu również na priva nie poruszając tego tematu na forum ogólnym i ma do mnie żal o to, że tak został potraktowany - była to moja
indywidualna decyzja i źle się z nią czuję, bo z Kubą się przyjaźnimy, ale sam chcę być
fair wobec Was skoro innych do tego zobowiązuję - ale czy dobrze zrobiłem? sam już się w tym gubię - mam kilka problemów na głowie i odbija się to nie tylko na moich wynikach, ale ogólnie źle funkcjonuję - po prostu nie mam w tej chwili do tego "łba"