zgodnie z zyczeniem Conrada zbulwersuje sie ponownie, tym razem we wlasciwym temacie.
R I D = conrad na pewno znasz b. dobrze te 4 znaki.ja niestety nie znalem i 20 euro poszlo sie walic. a wygladala to tak: chcialem zalozyc konto w mbanku ale nie kminilem pary spraw wiec uderzylem na GG do Dona.przy okazji zapytalem o pare spraw zwiazanych z GB i uzgodnilismy ze zarejestruje sie z jego linka.[...]po jakis czasie dostalem priva z linkiem, zarejestrowalem sie, on przelal mi kase od razu, tylko dzisiaj okazalo sie ze Don nie dostal tej kasy za mnie(wczesniej zle sprawdzil).
a dlaczego? bo
Conrad ustawil na forum
cenzure na ciag znakow "r i d ="(pisane bez spacji) bedacych elementem tegoz linka. na skutek tego w przeslanym do mnie privem linku promocyjnym pojawily sie gwiazdki, o czym nie wiedzial Don, a ja myslalem ze gwiazdki musza byc.
wiem ze jestes tu bogiem i nie musisz sie nikomu z niczego tlumaczyc ale mogles napisac po tych "akcjach promocyjnych" forumowiczow, ze robisz taka cenzure. a tak jestesmy z donem 20 euro w plecy.
niepomiernie zbulwersowany i zdegustowany
gruda