Przypuszczam, że przy TCU jest "literówka". Wkleiłem tak jak otrzymałem. LVSC tworzy linie głównie dla kasyn z wyprzedzeniem więc one nie uwzględniają np. kontuzji, tylko potencjał drużyn na daną chwilę. Na pewno mają modele matematyczne i informacje o których możemy pomarzyć.
Wiem, że Cris (gdzie linie są najwcześniej w sieci chyba) i
Pinnacle mają swoich oddsmakerów i pewno nie tylko oni. Tak naprawdę linie korygowane są przez graczy tzw. sharp players bądź też syndykaty

(w końcu to fajna pralnia) a buki się dostosowują do rynku.
To tyle jeśli chodzi o Twoje pytanie.
Jeśli obserwujecie linie to na 4 spotkania linie over/under poleciały do góry o 2-3 punkty do góry w ciągu ostatnich 2 godzin, co może oznaczać dwie rzeczy - albo dużo osób zagrało w nich overy, albo zrobiła to jedna, dwie osoby które buki cenią za skuteczność.
Sam natomiast mam chęć zagrać w jutrzejszym meczu under50 i Miami -3. Tak analizuję sobie i uważam, że Pitt jest co najmniej o klasę gorszy od OSU. W tamtym meczu chłopakom z Florydy przytrafiły się dwie wpadki w postaci powrotnych touchdown. OSU kontrolowało grę i nie pozwalało Miami na wiele. Dziwi mnie tylko ten handi. Pewno w przypadku wygranej z OSU handi na Miami byłby dwucyfrowy. Mam mieszane uczucia i zagram pewno tylko under albo teaser Same game. W każdym razie poczekam do meczu, bo może coś podpowiecie...
Pzdr
Pzdr