Strona 4 z 11 < 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 >
Opcje tematu
#41166 - 29/09/2003 21:11 Re: NETELLER.COM [1]
shystar Offline
journeyman

Meldunek: 29/07/2003
1) Tak, mozesz wyslac takowe skany. Ja tak uczynilem. Potem jeszcze tylko do Ciebie zadzwonia, pogadaja i bedzie ok.

2) Dokladnie Ci nie odpowiem, ale slyszalem, ze mozesz sobie zazyczyc transfer na konto bankowe, ewentualnie czek. Ja przelalem do GB i loje ich ..albo oni mnie

Do góry
Bonus: Unibet
#41167 - 29/09/2003 21:22 Re: NETELLER.COM [1]
MR. M Offline
stranger

Meldunek: 11/06/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał shystar:
[qb]1) Tak, mozesz wyslac takowe skany. Ja tak uczynilem. Potem jeszcze tylko do Ciebie zadzwonia, pogadaja i bedzie ok.

2) Dokladnie Ci nie odpowiem, ale slyszalem, ze mozesz sobie zazyczyc transfer na konto bankowe, ewentualnie czek. Ja przelalem do GB i loje ich ..albo oni mnie [/qb][/QUOTE]1) Dużo tam bedzie gadania z mojej strony ??? Bo mój izi inglisz nie jest w dobrej formie

2) Moze orientujesz się jaka jest opłata za taki transfer na konto bankowe ?

Thx

Do góry
#41168 - 29/09/2003 21:44 Re: NETELLER.COM [1]
Stach Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 26/04/2003
[QUOTE]Oryginalnie wysłał MR. M:
Dużo tam bedzie gadania z mojej strony ??? Bo mój izi inglisz nie jest w dobrej formie
[/QUOTE]Wystarczy, że powtórzysz kilka razy "yes". Musisz również znać odpowiedź na pytanie pomocnicze - to jest ta odpowiedź kiedy zakłada się konto, np.:
Q: Your favorite sport
A: <twoja odpowiedź>

Do góry
#41169 - 30/09/2003 05:08 Re: NETELLER.COM [1]
Don Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2002
To zależy o co spytają: mnie prosili o podanie nazwiska panienskiego matki (ja zakładałem konto juz dosyć dawno) ale teraz chyba nie mają w formularzu takiej pozycji nawet
A mojego kolege ostatnio spytali o jego date urodzenia.
Generalnie jeśli znasz angielski w podstawowym stopniu to nie ma sie czego bać

Do góry
#41170 - 30/09/2003 05:26 Re: NETELLER.COM [1]
MR. M Offline
stranger

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Don:
[qb]To zależy o co spytają: mnie prosili o podanie nazwiska panienskiego matki (ja zakładałem konto juz dosyć dawno) ale teraz chyba nie mają w formularzu takiej pozycji nawet
A mojego kolege ostatnio spytali o jego date urodzenia.
Generalnie jeśli znasz angielski w podstawowym stopniu to nie ma sie czego bać [/qb][/QUOTE]Podstawy umiem f*ck, s*it itd.
Jakos powininem sobie poradzić

Moze ktos zna odp. na pytanie (2) jakie zadalem shystar`owi ???

Pzodrawiam

Do góry
#41171 - 30/09/2003 19:53 Re: NETELLER.COM [1]
denis Offline

Meldunek: 14/01/2001
NIe znam polityki Pinnacle ale moze od nich sie da wyplacic cala kase. Jeśli nie to z Netellera bezposrednio pozostaje Ci czek. Idzie 7 dni kosztuje 2$ przy kwotach kolo 1000 - sprawdzone

Pozdrawiam

Do góry
#41172 - 03/10/2003 03:59 Re: NETELLER.COM [1]
MR. M Offline
stranger

To znowu ja

Nie wiem czy cos zle zrobilem, ale po wypełnieniu rejestracji "Step1" wyskoczył mi napis:

There was a problem while verifying your personal information, contact NETeller security at 1-888-258-5859 to activate your account.

Czy to normalne, bo maila dostałem z informacjami : Account ID itd. wpisałem to i napisane ze: Congratulations! You have successfully created a NETeller Account.

Nie chce niczego skopać wiec sie pytam

Thx za odpowiedz

Do góry
#41173 - 03/10/2003 09:30 Re: NETELLER.COM [1]
Don Offline
Pooh-Bah

To raczej nienormalne
Zwykle od razu konto jest aktywne. Napisz do nich maila podając swój nr telefonu - zadzwonią, potwierdzą tylko że to właśnie Ty założyłeś u nich konto i aktywują je

Do góry
#41174 - 05/10/2003 00:48 Re: NETELLER.COM [1]
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał MR. M:
[qb]To znowu ja

Nie wiem czy cos zle zrobilem, ale po wypełnieniu rejestracji "Step1" wyskoczył mi napis:

There was a problem while verifying your personal information, contact NETeller security at 1-888-258-5859 to activate your account.

Czy to normalne, bo maila dostałem z informacjami : Account ID itd. wpisałem to i napisane ze: Congratulations! You have successfully created a NETeller Account.

Nie chce niczego skopać wiec sie pytam

Thx za odpowiedz[/qb][/QUOTE]A ja mam w tej chwili jakby odwrotny problem:(

Po wypełnieniu formularza w STEP 1(Enter Account Information) ich stronka przeszła do STEP2(Activate Your Account) z napisem:
An email has been sent to <betguru@tlen.pl> including the following instructions:
etc.
Niestety e-mail nie doszedł nadal, a poczekaniu ok.godzinę na niego skontaktowałem się potem na "live help' z operatorem, który rzekomo wysłał mi to secure ID po raz drugi na ten sam adres...
Jednak od tego minęło już kolejne pół godziny, a ja nie mogę aktywować konta na NETellerze, bo nie doszedł żaden list od nich:(

Do góry
#41175 - 05/10/2003 04:46 Re: NETELLER.COM [1]
qwerty Offline
veteran

Meldunek: 19/06/2001
Czasami o2/tlen jest zapchany na tyle, że maile dochodzą dopiero po kilkunastu godzinach.

Do góry
#41176 - 06/10/2003 03:49 Re: NETELLER.COM [1]
MR. M Offline
stranger

Czesc

Eh cos nie chca mi certifikowac konta :|

Na live help "rozmawialem" za pierwszym razem z Anabel. Napisalem, ze wyslalem dokumenty i chce zweryfikowania konta - szukala i napisala "we have not recieved your e-mail so far but i'll really suggest you to send it at jasonj@neteller.com and again to certifyme@neteller.com" , ale i tak do mnie zadzwonila sprawdzajac moje nazwisko ( troche sobie pleniła - nie rozumumialem jej zabardzo ). Wyslalem jeszce raz skan dowodu i karty na te emaile i cisza :|

Nastepnego dnia Katherina ( czy jakos tak ). Wersja mojego textu ta sama co wyzej - odpowiedz : nastepnego dnia bedzie juz wszystko ok
(nic sie nie zmienilo)

Dzisiaj Jessica (ładne imie ) napisała po sprawdzeniu mnie na live help: unfortunately there is no supervisor to certify your account right now, please wait till tomorrow.

Eh i tak za kazdym razem bedzie tomorrow ???

Pozdro

Do góry
#41177 - 06/10/2003 16:17 Re: NETELLER.COM [1]
MR. M Offline
stranger

Witam

NO juz wszystko wporzadku - dzisiejszy email : Your Accaunt at Neteller has been Certified!

pozdro

Do góry
#41178 - 06/10/2003 23:20 Re: NETELLER.COM [1]
Anonymous
Unregistered

Czy ktoś może opisać na czym polega certyfikacja konta w Netteler'ze? Chiałem im wysłać wszystkie wymagane dokumenty, ale 2 razy proobowałem i dwa razy lipa wraca zwrotny mail z informacją o niedostarczeniu listu.

Do góry
#41179 - 07/10/2003 01:58 Re: NETELLER.COM [1]
MR. M Offline
stranger

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Sooowka:
[qb]Czy ktoś może opisać na czym polega certyfikacja konta w Netteler'ze? Chiałem im wysłać wszystkie wymagane dokumenty, ale 2 razy proobowałem i dwa razy lipa wraca zwrotny mail z informacją o niedostarczeniu listu.[/qb][/QUOTE]Jawysyłałem moje dokumenty z poczty wp kilka razy (chyba ze 3) z priorytetem wysokim na certifyme@neteller.com - pozniej czekalem ze 2 dni i jak sie nie odezwali to wszedlem na live help i sie spytalem kiedy mi certyfikują, a dalej było tak jak wyżej pisałem

a i nie mialem rzadnych zwrotnych maili

iwo:

Do góry
#41180 - 08/10/2003 15:46 Re: NETELLER.COM [1]
Anonymous
Unregistered

Sportingbet.com

To chyba dość dobry bukmacher a na dodatek oferuje aż 15% bonus dla nowych klientów od wpłat via NETeller(pozostałe rodzaje wpłaty chyba 10%).

Czy ktoś ostatnio otworzył tam konto i dokonał depozytu NETelleremkorzystając z tego bonusa?

Z tego co widzę na stronce wystarczy go 3 razy obrócić w buku, lub 10 razy w ich kasynie.

Mam nadzieję, że aby wypłacić ten bonus nie trzeba spełnić obu tych waruków razem.

Czy można wpłacać na konto w Sportingbet prowadzone w Euro swoje dolary z NETEllera bez problemu tak jak w np.Gamebookers ?

--------------------------------------------------

Eurosportwetten.com

Ten bukamachwer oferuje 10% bonus dla nowych klientów i również można wpłacać przez NETeller, ale tylko na konto otwarte w dolarach.

Co wiecie o tym buku?

Interesują mnie także inni bukmacherzy, którzy proponują signup bonus itp.

A szczególnie wszyscy akceptujący wpłaty NETellerem.

Może jeszcze ktoś oprócz Sportinbet dla wpłat NETellerem ma jeszcze wyższy bonus niż na pozostałe formy składania pierwszego(ewentualnie także kolejnych)depozytu?

Szkoda, że Centrebet nie ma nic takiego:(

Zamierzam otworzyć nowe konta u polecanych bukmacherów(najlepiej obsługujących NEteller),więc czekam na wasze sugestie.

POZDRAWIAM

Liczę na ciekawe informacje.

Pozdrawiam

Do góry
#41181 - 08/10/2003 15:54 Re: NETELLER.COM [1]
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Praktycznie kazdy buk amerykanski oferuje jakis % pierwszego depozytu, z tych bardziej znanych: Bodog, BetWWTS, a takze australijski Canbet bodajze 20% a Pinnacle chyba 10%. Jak sobie jeszcze cos przypomne to dam znac

Do góry
#41182 - 08/10/2003 18:38 Re: NETELLER.COM [1]
qwerty Offline
veteran

Do Sportingbet najlepiej zapisac się ze specjalnego linka, wpłacić przez Neteller i dodatkowo oprócz 15% bonusu dostać $100. Eurosportwetten to jedna z firm należących do Sportingbet.

Do góry
#41183 - 08/10/2003 18:48 Re: NETELLER.COM [1]
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Przypomnial mi sie jeszcze Betroyal i Olympic z tych lepszych, u nich tez na pewno cos dostaniesz przy 1 wplacie Netellerem.
Pozdrawiam!

Do góry
#41184 - 08/10/2003 20:39 Re: NETELLER.COM [1]
qwerty Offline
veteran

W Olympic bonus (10%) dostaje się przy wpłacie minimum $500. W Royal Sports w zeszłym tygodniu było aż 25% cash plus 10% free play (specjalny refferal), z czego nie omieszkałem skorzystać.

Do góry
#41185 - 09/10/2003 10:31 Re: NETELLER.COM [1]
Don Offline
Pooh-Bah

[QUOTE]Oryginalnie wysłał REALista:
[qb]Sportingbet.com

To chyba dość dobry bukmacher a na dodatek oferuje aż 15% bonus dla nowych klientów od wpłat via NETeller(pozostałe rodzaje wpłaty chyba 10%).

Czy ktoś ostatnio otworzył tam konto i dokonał depozytu NETelleremkorzystając z tego bonusa?

Z tego co widzę na stronce wystarczy go 3 razy obrócić w buku, lub 10 razy w ich kasynie.

Mam nadzieję, że aby wypłacić ten bonus nie trzeba spełnić obu tych waruków razem.

Czy można wpłacać na konto w Sportingbet prowadzone w Euro swoje dolary z NETEllera bez problemu tak jak w np.Gamebookers ?

Eurosportwetten.com

Ten bukamachwer oferuje 10% bonus dla nowych klientów i również można wpłacać przez NETeller, ale tylko na konto otwarte w dolarach.

Co wiecie o tym buku?

[/qb][/QUOTE]Do Sportingbet najlepiej zapisać się, tak jak wspomniał qwerty ze specjalnego linka (100% match bonus) - oprócz 15% od depozytu otrzymasz wtedy również 100% cashback ze swojego 1 postawionego zakładu do 100$ max (lub równowartość). Nie jestem pewny czy teraz jest ta promocja aktualna ale zawsze możesz napisać maila do nich przed założeniem konta i na pewno dostaniesz go.

Musisz mieć obrót 3x (lub 10x w kasynie) przed wypłatą ale dotyczy to kwoty depozyt+bonus a nie samego bonusa.

Zarówno aby wpłacać/wypłacać z/do Netellera musisz posiadać konto w dolarach.

Eurosportwetten = Sportingbet (mając konto w Sportingbet można się tam zalogować )

pozdrawiam

Do góry
Strona 4 z 11 < 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08