[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Tak, wpłacając do GB trzeba te pieniądze niestety obrócić. Rymoholik, czy miałeś problem z wypłatą związany z Moneybookers?[/qb][/QUOTE]To byl w sumie moj blad wtedy bo w tym samym dniu co wplacilem pieniadze do GB, wyplacilem je bez obrotu, bo troche tego bylo, a szkoda mi bylo stracic no i wtedy jeszcze duzo ludzi tak robilo i dlatego myslalem ze problemow nie bedzie.

Dopiero po wyjasnieniu sprawy wyplacili mi pieniadze na Moneybookers. Musialem im napisac ze zaszla nagla potrzeba wyplaty tej kasy

i dlatego tak postapilem.
Niby wszystko bylo w porzadku, ale potem jak znow wplacalem do nich kase Netellerem to nie chcieli przyjac ode mnie wplaty i musialem ich prosic...No i w koncu przyjeli wplate, ale kazali mi obrocic to 2 razy zanim cokolwiek wyplace.
Dlatego od tamtej pory, staram sie juz tak nie robic, zeby nie zamknac sobie drogi do buka.
Trudno jest Conrad dalej stawiac wygrane pieniadze u innego buka, skoro zdecydowales sie juz na wyplate i chcesz zarobione pieniadze miec na koncie.
Nie po to ktos wyplaca wygrane przez dlugi okres czasu powiedzmy 1000$ z Canbet na Neteller, zeby potem wplacic to do Gb i obracac jeszcze nie wiadomo ile razy i nimi ryzykowac. No ale jest to najszybsza i najtansza droga kasy do konta wiec wielu ludzi tak robi jak mowisz.
Kiedys tak sobie myslalem ze przeciez mozna wplacic nawet 1000$ do GB postawic to na jeden mecz po kursie 1.01 i wyplacic, niby pieniadze sa obrocone, no ale czy im sie to wtedy spodoba? Mysle ze dalej moga robic problemy :rolleyes:
Pozdrawiam!