Hmm... A więc pytanko jest takie, jestem nowy i nie wiem co wybrac. Jedni mówia że Unibet (chyba sa glupi ) a drudzy mówia że Expekt (jeszcze głupsi ) A może jeszcze cos innego proponujecie. Tylko szybciutko gdyż od jutra chcę zaczać grać.
1. William Hill 2. Bet365 - gram tam od kilku dni i podoba mi sie zwłaszcza oferta na sporty amerykańskie. 2. Gamebookers - super oferta na piłkę . 3. Betandwin
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Co chcesz obstawiać, jak zamierzasz wpłacić pieniądze, czy strona musi mieć polską wersję językową?[/qb][/QUOTE]1. Raczej Piłkę nożną, hokej na lodzie, koszykówkę, golf i Tenis. 2. Pieniądze zamierzam wpłacać przez jakiś bank. 3. U mnie z angielskim nie jest aż tak źle, lecz wolałbym polską.
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Skupmy się może na pkt 2: jeśli koniecznie chcesz wpłacić przez bank a nie np. kartą czy WU to teraz dużo zależy od sumy wpłaty. Jeśli mniejsza kwota to Unibet no i w ostateczności Expekt. Te dwie firmy jako jedyne mają też polską wersję strony.
Jeśli więksą sumę chcesz wpłacić (kilkaset $$$) to wtedy oczywiście opłaca się wysyłać te pieniądze do innych firm.
Nieeeeeeeee. Tak moge nazwac wczorajsze remisy Vancouver i Columbus. Wlasnie mialem zaczac grac na progresje od dzis. No i to najwazniejsze pytanko. Czy Expekt jest az taki z****ny jak o tym mowicie. Przegladajac strone denerwowalo mnie tylko to ze troche sie dlugo laduje.
Conrad "I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
Mi się firma niezbyt podoba, i zdecydowanie wolę Unibet gdzie są już dostępne handicapy azjatyckie na piłkę. No i masz też chyba bezpłatną infolinię do nich.