#40847 - 15/07/2003 02:10
Re: Unibet.com [1]
|
old hand
Meldunek: 01/10/2002
|
Sprawdziłem również u Hilla i w GB. Tam również wygrał Rossi  Poszperałem w regulaminie Unibetu i znalazłem taki punkt: "5.1.12 "The Result" is the official result as first declared by the governing association of the match or the event, as the full time result, notwithstanding the match or event being shortened, later changes of the official result and/or Errors." ... polskie tłumaczenie: "5.1.12 "Wynikiem" nazywa się pierwszy oficjalny rezultat meczu lub zdarzenia ogłoszony przez właściwe władze jako wynik końcowy, pomimo skrócenia danego meczu lub zdarzenia bądź późniejszych zmian oficjalnego rezultatu i/lub błędów." Z tego wynika dla mnie, że powinni uznać zwycięstwo Rossiego. Tak zresztą był rozliczony zakład na początku, ale później zmienili na moją niekorzyść. Mam wobec tego pytanie do doświadczonych graczy, może do Conrada co o tym sądzicie ? Napisałem do nich już dwa maile w tej sprawie, ale na razie milczą. Czy można ich ewentualnie postraszyć jakimś gremium gdyby nie chcieli wypłacić. Wiadomo, że na Maltę nie pojadę się sądzić 
|
Do góry
|
|
|
|
#40848 - 15/07/2003 02:25
|
addict
Meldunek: 07/07/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Cyborg: [qb]Sprawdziłem również u Hilla i w GB. Tam również wygrał Rossi  Poszperałem w regulaminie Unibetu i znalazłem taki punkt: "5.1.12 "The Result" is the official result as first declared by the governing association of the match or the event, as the full time result, notwithstanding the match or event being shortened, later changes of the official result and/or Errors." ... polskie tłumaczenie: "5.1.12 "Wynikiem" nazywa się pierwszy oficjalny rezultat meczu lub zdarzenia ogłoszony przez właściwe władze jako wynik końcowy, pomimo skrócenia danego meczu lub zdarzenia bądź późniejszych zmian oficjalnego rezultatu i/lub błędów." Z tego wynika dla mnie, że powinni uznać zwycięstwo Rossiego. Tak zresztą był rozliczony zakład na początku, ale później zmienili na moją niekorzyść. Mam wobec tego pytanie do doświadczonych graczy, może do Conrada co o tym sądzicie ? Napisałem do nich już dwa maile w tej sprawie, ale na razie milczą. Czy można ich ewentualnie postraszyć jakimś gremium gdyby nie chcieli wypłacić. Wiadomo, że na Maltę nie pojadę się sądzić  [/qb][/QUOTE]No właśnie co można zrobić bukom na ich samowole i bezprawne, nieuzasadnione czyny? Można jakoś ich zastraszyć i coś na prawdę im zrobić? Ostatnio strasznie mnie wnerwia i nikomu nie polecam buka - expekt ! Beznadzieja, juz wole ten Unibet a i tak ide do wspaniałego i zaufanego GameBookers.com ! 
|
Do góry
|
|
|
|
#40849 - 15/07/2003 04:07
|
enthusiast
Meldunek: 26/03/2003
|
A ja gram na expekcie i mnie takie przewalki jeszcze nie spotkaly, moze to tez dlatego ze ja nie obstawiam takich dyscyplin gdzie gra Rossi  . Gdy postanowilem przeznaczyc troche kaski z ktora nie mialem co zrobic na internetowego buka mialem wybor Unibet czy Expekt... wybralem Expekta gdyz 1) minimalna wplata wynosi 50 zł, 2) sa vouchery
|
Do góry
|
|
|
|
#40850 - 20/07/2003 23:04
|
Anonymous
Unregistered
|
Pytanko- ważne i na czasie. Czy w unibecie sa jakies gratisy? 1.Urodziny 2.Jakies swieta
Czy moze stala kasa, albo procent 1 zakladu po urodzinach?
Z gory dzieki za info!!
|
Do góry
|
|
|
|
#40851 - 20/07/2003 23:15
|
member
Meldunek: 19/07/2003
|
Czy żeby załorzyć sobie konto w tym GameBooker należy mieć 18 lat ??? Prosze powiedzcie mi Z góry dziekuje za odpowiedż
|
Do góry
|
|
|
|
#40852 - 20/07/2003 23:25
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sts15: [qb]Czy żeby załorzyć sobie konto w tym GameBooker należy mieć 18 lat ??? Prosze powiedzcie mi Z góry dziekuje za odpowiedż[/qb][/QUOTE]w kazdym internetowym buku trzeba byc pelnoletnim. Za 3 lata bedziesz mogl sie juz zarejestrowac a jak bedziesz to robil to prosze zrob to z mego linka hehehe 
|
Do góry
|
|
|
|
#40854 - 14/08/2003 22:32
|
journeyman
Meldunek: 24/05/2003
|
Unibet :5gw: :5gw: Jest wspaniały. Oto co tak bardzo wprowadziło mnie w dobry nastrój!! Gratulujemy! Wygrał Pan nagrodę tygodnia w konkursie Quickbet. Kwota 100 Euro zostanie wkrótce dopisana do Pana konta. Życzymy powodzenia w losowaniu nagrody głównej. Pozdrawiamy, Do tej pory w takich losowaniach nigdy nie miałem szcęścia więc może od dzisaj. Nowy "image" Unibetu autentycznie mi się podoba. Zamierzają również wprowadzić"Ofertę live bets zamierzamy dołączyć do naszej ofert z tym, że nie została jeszcze podjęta decyzja, kiedy. Wszystkim stawiam  iwo: i życzę tego sameg szczęścliwego losu.
|
Do góry
|
|
|
|
#40855 - 15/08/2003 04:29
|
Anonymous
Unregistered
|
A ja polecam Unibet grajacym lekkoatletyke !!! duzo ofert, ciekawe zestawienia..  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#40856 - 18/08/2003 22:50
|
veteran
Meldunek: 23/04/2003
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał stiwi: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Banik: [qb]Czy wplacal ktos do Unibetu karta Visa Classic PKO B.P.? Mnie nie chce zakceptowac...[/qb][/QUOTE]Mi tez nie chce akceptowac VC  Zadzwonilem do nich, pani na infolinii powiedziala, ze musza zarejestrowac moja karte w systemie by byla akceptowana przez www. Rzekomo dokonala rejestracji i... dalej nie dziala.[/qb][/QUOTE]Stiwi i Banik. Jak sie zakonczyła ta sprawa, bo mam taki sam problem?
|
Do góry
|
|
|
|
#40858 - 23/08/2003 17:32
|
Tenis Trader
Meldunek: 09/02/2003
|
Czytam dzisiaj rgulamin i znalazłem tam coś takiego : 2.4 Właściciel Konta gwarantuje, że w każym czasie, nie jest: - Mieszkańcem Malty, Wielkiej Brytanii lub Stanów Zjednoczonych Ameryki; - Pozbawiony zdolności do czynności prawnych; - Reprezentantem osób trzecich; Uznany za nałogowego hazardzistęHehe to ostatnie jest niezłe. Ciekawe kto stwierdza nałóg hazardowy  .
|
Do góry
|
|
|
|
#40859 - 24/08/2003 03:54
|
Anonymous
Unregistered
|
Przepraszam że zaśmiecam wam temat ale mam do was pytanie. Czy żeby założyć konto np. w Expecie lub innej firmie bukmacherskiej muszę posiadać kartę płatniczą lub konto czy mogę wpłacić pieniądze przelewem w dowolnym banku lub na poczcie?. Ile czasu trwa założenie konta(ile trzeba minimalnie wpłacić kasy), na jakiej zasadzie odbywa się wypłacanie wygranej i czy pobierają jakąś prowizje za tą usługę, czy oni podają jakiś numer identyfikacyjny?. Jest to bezpieczne, mam gwarancję że pieniądze gdzieś nie przepadną, no chyba że przegram?. A jeszcze jedno jaki internetowy buk ma najlepszą ofertę, tak żeby była lipa polska 1 i 2 oraz inne ligi, ilość goli, handicapy, wynik do przerwy, czyli te najpopularniejsze zakłady z jak najwyższymi kursami?. Najkrócej chodzi mi o to aby ktoś mnie poprowadził i pomógł założyć konto u zagranicznego buka. Dużo tych pytań ale cóż trzeba się dowiedzieć. Za odpowiedź będę wdzięczny.
|
Do góry
|
|
|
|
#40860 - 18/09/2003 19:10
|
journeyman
Meldunek: 30/06/2003
|
Siemka wszystkim!! Chciałbym wpłacić kase do unibetu wpłatą gotówkową ale nie wiem co mam w te pola powpisywać  jak by mógł ktoś dać skan z wpłata byłbym wdzięczny i napewno nie ja. Z góry dziękuje i pozdrawiam!! 4 ALL  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#40861 - 22/09/2003 00:05
|
enthusiast
Meldunek: 11/09/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9: [qb] "NOWY UNIBET"To co teraz widzisz przed sobą to nasza nowa strona. Godziny planowania i prawdziwa burza mózgów stoją za rozwiązaniem nowego wizerunku Unibetu. Jesteśmy dumni z końcowego rezultatu i mamy nadzieję, że Wam się również podoba! Co o tym sądzicie?  W sumie co się zmieniło poza wyglądem...?  [/qb][/QUOTE]tak - jest wolno,wolno i jeszcze raz wolno (mimo stałego łącza). Poza tym te godziny planowania i prawdziwa burza mózgów napewno nie odzwierciedlają potrzeb grających. Bo jak można zrobić mecze kuponu nad dostępnymi zakładami ?? teraz dodanie każdego meczyka powoduje przebudowę całego lewego okna, a to trwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaa i trwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Całkim bez sensu. Nie robiąc burzu w swoim mózgu proponuję: spotkania po lewej (jak jest), środek szczegóły spotkań z kursami, prawo dane kuponu. i jesczejedna propozycja - może by tak kupon systemowy pokazywać jako jeden kupon a nie rozbijać na np.: 21 kuponów (szczegóły na klik). Mowa o wyniku a nie podczas obstawiania. czy ktoś to z Unibetu czyta ??
|
Do góry
|
|
|
|
#40862 - 23/09/2003 06:35
|
old hand
Meldunek: 03/07/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał KacMa: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał ph9: [qb] "NOWY UNIBET"To co teraz widzisz przed sobą to nasza nowa strona. Godziny planowania i prawdziwa burza mózgów stoją za rozwiązaniem nowego wizerunku Unibetu. Jesteśmy dumni z końcowego rezultatu i mamy nadzieję, że Wam się również podoba! Co o tym sądzicie?  W sumie co się zmieniło poza wyglądem...?  [/qb][/QUOTE]tak - jest wolno,wolno i jeszcze raz wolno (mimo stałego łącza). Poza tym te godziny planowania i prawdziwa burza mózgów napewno nie odzwierciedlają potrzeb grających. Bo jak można zrobić mecze kuponu nad dostępnymi zakładami ?? teraz dodanie każdego meczyka powoduje przebudowę całego lewego okna, a to trwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaa i trwwwwwwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Całkim bez sensu. Nie robiąc burzu w swoim mózgu proponuję: spotkania po lewej (jak jest), środek szczegóły spotkań z kursami, prawo dane kuponu. i jesczejedna propozycja - może by tak kupon systemowy pokazywać jako jeden kupon a nie rozbijać na np.: 21 kuponów (szczegóły na klik). Mowa o wyniku a nie podczas obstawiania. czy ktoś to z Unibetu czyta ??[/qb][/QUOTE]Hehe, przez to wolne trwanie to ostatio zaoszczedilem 20 Euro, nie pametam na jakim meczu, ale na jakies 30 sekund przed zamknieciem nacisnalem potwierdz a tu po minucie mi pisza ze spotkanie rozpoczete i zaklad nie przyjety...uff, nie weszlo by...
|
Do góry
|
|
|
|
#40864 - 30/09/2003 15:28
|
Pooh-Bah
Meldunek: 07/01/2002
|
Od rana nie otwiera mi sie strona Unibetu. :eek: Jak u Was? Dziala?
|
Do góry
|
|
|
|
#40865 - 30/09/2003 16:26
|
addict
Meldunek: 30/07/2002
|
|
Do góry
|
|
|
|
#40866 - 30/09/2003 16:54
|
enthusiast
Meldunek: 05/09/2003
|
Witam wszystkich:) Czy ktos sie orientuje ... co zrobic w przypadku kiedy ktos zarejestrowal sie podajac moje dane w Expekcie? tzn ten sam adres. A terach chcialbym takze sie zarejestrowac... i nie za bardzo moge. Support nie chce odpowiadac na maila a telefonu nie odbieraja. pozdrawiam Udko:)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|