[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb] WCZORAJ dostałem email od przedstawiciela Expektu, którym tłumaczył zwrot na h2h Kobelev - Jaafs:
Regulamin:
- Co najmniej jeden ze startujacych musi ukonczyc zawody, lub zaklad
zostaje uznany za wazny i stawki zostaja zwrocone (kurs=1.00).Decyzja EXPEKTU:
Zarowno Jaafs jak i Kobelev nie ukonczyli 2 serii, co zaowocowalo zwrotem. [/qb][/QUOTE]Expekt nie rozumie więc podstawowej zasady regulaminu FISu dotyczącej skoków narciarskich.
Jeżeli zestawieni zawodnicy zakwalifikowali się do konkursu głównego i oddali w nim conajmniej jeden skok tzn. że uczestniczyli w tym konkursie.
Drugi skok jest jakoby premią za dobrą postawę w pierwszej serii i ma na celu wyważenie ostatecznych not dla najlepszej "trzydziestki".
Expekt więc nie rozumie, że konkurs to nie tylko zawodnicy zdobywający punkty do Pucharu Świata, ale wszyscy, którzy przeszli kwalifikacje do niego oraz Ci z pierwszej piętnastki klasyfikacji Pucharu Świata, jeśli nie brali udziału w eliminacjach.
Ale wydaje mi się że Expekt
celowo tego nie chce zrozumieć!!! Poza tymi skokami to nie mam do Epektu żadnych większych zastrzeżeń, no może poza często przeciążonym serwerem.
Co do wpłat i wypłat, to w moim przypadku przebiegało to bardzo sprawnie.
Wpłacałem dwa razy - raz przelewem z PKO BP (kasa była tego samego dnia na koncie) i raz kartą VE Inteligo (kasa natychmiast).
Wypłaty
nigdy nie szły dłużej niż 3 dni, a były realizowane na rachunek w mBanku.
Myślę, że pracownicy Expektu czytają to i nie tylko to Forum, a jeżeli czytają to na pewno wyciągną odpowiednie wnioski, bo w przeciwnym razie stracą bardzo dużo dotychczasowych jak i potencjalnych klientów!