Strona 1 z 2 1 2 >
Opcje tematu
#40568 - 10/01/2003 23:47 Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
Od tej chwili Expekt nie figuruje już na liście polecanych buków - został dodany za to brytyjski bukmacher www.bet365.com.

Nie wypłacając wygranych z zakładów Kobelev - Jaffs "1", Expekt stracił w moich oczach dużo szacunku. Nie ma żadnych podstaw by nie wypłacić graczom w tym przypadku należnych im wygranych.

Mecz.pl ma obowiązek zbać o interesy graczy i nie ma mowy o tolerowaniu takich działań ze strony Expektu czy jakiejkolwiek innej firmy. Nie ma też mowy o jakiejkolwiek protekcji, nikogo nie będziemy kryć, żadnej sprawy nie będziemy "chować pod dywan". Jeśli należą Ci się pieniądze... to nie ma dwóch zdań na ten temat. Jesteśmy z Tobą.

Na zakończenie proszę o rozejrzenie się po sieci w następnych kilku dniach i spojrzenie czy inne serwisy sportowe w Polsce mają podobne zdanie, czy nie kładą swoich własnych "interesów" ponad Waszych i tego co się w rzeczywistości dzieje.

Do góry
Bonus: Unibet
#40569 - 11/01/2003 19:07 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
geese Offline
member

Meldunek: 23/08/2002
Swietne posuniecie Conrad,dosc juz tej szopki z ich strony.Odnosnie bet365 to wyczytalem gdzies ze tygodniowo przyjmuja ok.250,000 zakladow wiec chyba mozna na nich polegac.
Pozdrawiam
Geese

Do góry
#40570 - 11/01/2003 22:18 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Conrad Offline

Expekt to zwyczajni złodzieje. Moje zaufanie do tej firmy jest już teraz... zerowe.

WCZORAJ dostałem email od przedstawiciela Expektu, którym tłumaczył zwrot na h2h Kobelev - Jaafs:

Regulamin: - Co najmniej jeden ze startujacych musi ukonczyc zawody, lub zaklad
zostaje uznany za wazny i stawki zostaja zwrocone (kurs=1.00).

Decyzja EXPEKTU: Zarowno Jaafs jak i Kobelev nie ukonczyli 2 serii, co zaowocowalo zwrotem.

A CO TERAZ??? SMIECHU WARTE!!! uke:

Do góry
#40571 - 11/01/2003 23:38 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Fred Offline
old hand

Meldunek: 13/11/2002
Conrad mam prośbę aby Expekt (czyt.złodzieje) zdjąć nawet z listy bukmacherów przyjmujących zakłady na ligę polską bo po co głosić, że taki buk wogóle istnieje skoro nie można go nawet nazwać bukmacherem.

Proponuję całkowity bojkot tych ZŁODZIEI

To jest moja sugestia mam nadzieję, że ją rozważysz.

Pozdrawiam wszystkich oszukanych.

Do góry
#40572 - 11/01/2003 23:47 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Inspirator Offline
veteran

Meldunek: 30/09/2002
Witam.
Potwierdzam że Expekt to są złodzieje...ale Unibet to są SKU...YŃskie złodzieje do sześcianu.
Wpłaciłem KASE 1,5miecha temu i ...kasa przepadła! nawet nie raczą odpisywac na maile!!!! Kur...a gdzie my zyjemy? uke: Unibet.
PS:
OŚWIADCZEM ze nie dam sie wyj...c przez jakąs tam frajerską maltanską firmę...jak bedze trzeba to polece na Malte i ich wszystkich tam powystrzelam...moja cierpliwosc sie juz dawno skonczyła.

Do góry
#40573 - 12/01/2003 00:00 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
rymoholik Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 23/05/2001
Co do Bet365 to wlasnie zaczynam z nimi zabawe, maja dosyc szeroka oferte. Pierwszy plus dla nich to bardzo szybka wplata poprzez Neteller. Niecale 2 minuty, a na odpowiedz na maila czekalem tylko pol godziny. W Gamebookers dla porownania czekalem pol dnia na kase z Netellera i 2 godziny na odpowiedz na maila. Takze oby tak dalej Bet365
Jesli ktos ma u nich konto, to pewnie dostal przesylke poczta, a tam niespodzianka!
Pozdrawiam!

Do góry
#40574 - 12/01/2003 00:00 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
Ja proponuje wymazac nazwe Unibet i Expekt wogole ze stronki mecz.pl Zeby zaden uzytkownik nie zarejestrowal sie i nie wplacil kaski do zlodzieji. uke:
Z wyplatami z expektu nie mialem problemow ale na Unibet czekalo sie nawet 2 tygodnie.
:stop:

Do góry
#40575 - 12/01/2003 00:05 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Conrad Offline

Fred, masz całkowitą rację - przed chwilą dokonałem aktualizacji strony.

Dla mnie najgorsze jest to, że na niektórych polskich stronach internetowych administratorzy dla marnych kilku złotych przymykaja oko na nieuczciwe praktyki Expektu.

Do góry
#40576 - 12/01/2003 00:15 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Fred Offline
old hand

Meldunek: 13/11/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad:
[qb]Fred, masz całkowitą rację - przed chwilą dokonałem aktualizacji strony.

Dla mnie najgorsze jest to, że na niektórych polskich stronach internetowych administratorzy dla marnych kilku złotych przymykaja oko na nieuczciwe praktyki Expektu.[/qb][/QUOTE]Conrad bardzo Ci dziękuję z wiadomych powodów.

Do góry
#40577 - 12/01/2003 00:15 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Inspirator Offline
veteran

Meldunek: 30/09/2002
Uwaga!!!
Sorki ze tutaj ale tak wolno mi sie str laduja ze szkoda gadac.

OTO TYP dnia :
Brescia - Lazio 1 !!!! kursy na Brescie 3,7 do 4,3
R.Baggio i spolka ostatnio w wysmienitej formie, a Lazio mimo iz na wyjazdach komplet zw. to jednak mocno oslabione,,,a poza tym sporo perturbacji w tym klubie.
Polecam ten Mecz.!
pozdr

Do góry
#40578 - 12/01/2003 00:18 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
mszczyna Offline
addict

Meldunek: 24/10/2002
[qb] WCZORAJ dostałem email od przedstawiciela Expektu, którym tłumaczył zwrot na h2h Kobelev - Jaafs:

Decyzja EXPEKTU: Zarowno Jaafs jak i Kobelev nie ukonczyli 2 serii, co zaowocowalo zwrotem. [/qb][/QUOTE]Expekt nie rozumie więc podstawowej zasady regulaminu FISu dotyczącej skoków narciarskich.
Jeżeli zestawieni zawodnicy zakwalifikowali się do konkursu głównego i oddali w nim conajmniej jeden skok tzn. że uczestniczyli w tym konkursie.
Drugi skok jest jakoby premią za dobrą postawę w pierwszej serii i ma na celu wyważenie ostatecznych not dla najlepszej "trzydziestki".
Expekt więc nie rozumie, że konkurs to nie tylko zawodnicy zdobywający punkty do Pucharu Świata, ale wszyscy, którzy przeszli kwalifikacje do niego oraz Ci z pierwszej piętnastki klasyfikacji Pucharu Świata, jeśli nie brali udziału w eliminacjach.
Ale wydaje mi się że Expekt celowo tego nie chce zrozumieć!!!

Poza tymi skokami to nie mam do Epektu żadnych większych zastrzeżeń, no może poza często przeciążonym serwerem.

Co do wpłat i wypłat, to w moim przypadku przebiegało to bardzo sprawnie.
Wpłacałem dwa razy - raz przelewem z PKO BP (kasa była tego samego dnia na koncie) i raz kartą VE Inteligo (kasa natychmiast).
Wypłaty nigdy nie szły dłużej niż 3 dni, a były realizowane na rachunek w mBanku.

Myślę, że pracownicy Expektu czytają to i nie tylko to Forum, a jeżeli czytają to na pewno wyciągną odpowiednie wnioski, bo w przeciwnym razie stracą bardzo dużo dotychczasowych jak i potencjalnych klientów!

Do góry
#40579 - 12/01/2003 01:40 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
_gerg Offline
member

Meldunek: 14/08/2002
gdyby jasno było powiedziane ze jesli zawodnik nie wejdzie do 2 serii to jest zwrot chyba by nie było problemu bo wiadomo na czym by sie stało

Do góry
#40580 - 12/01/2003 04:55 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Binas Offline
enthusiast

Meldunek: 30/10/2002
[qb]Expekt to zwyczajni złodzieje. Moje zaufanie do tej firmy jest już teraz... zerowe.

WCZORAJ dostałem email od przedstawiciela Expektu, którym tłumaczył zwrot na h2h Kobelev - Jaafs:

Decyzja EXPEKTU: Zarowno Jaafs jak i Kobelev nie ukonczyli 2 serii, co zaowocowalo zwrotem.

A CO TERAZ??? SMIECHU WARTE!!! uke: [/qb][/QUOTE]To ja już nic z tego nie jaże, chyba co drugi dzień zmieniają regulamin. Na dzisiejszy konkurs w Libercu był zakład na pare:
Hansen K R - Jaafs K

wyniki: 32.Kristoffer Jaafs (Szwecja)
41.Kim-Roar Hansen (Norwegia)

Żaden z nich nie wszedł do drugiej serii, i zakład został uznany jako wygrana Jaafsa (zresztą tak jak powinno być)
Więc albo zmienili regulamin, albo znowu będą zwroty

Do góry
#40581 - 12/01/2003 13:49 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
tysio111 Offline
veteran

Meldunek: 14/11/2001
Może warto Conrad stworzyć też listę niepolecani bukmacherzy. Pomyśl nad tym... Usunąłem z cleverbets wszystkie linki do expekt o jakich pamietam, gdyby ktos zauwazyl jakies jeszcze to niech da znac...

Do góry
#40582 - 12/01/2003 14:15 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
[T]-error Offline
I see dead people

Meldunek: 04/08/2001
Tysio, jeśli już palimy czarownice, to wszystkie. Usuń też temat: Expect picks

Do góry
#40583 - 12/01/2003 14:38 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
Zalozmy sonde na najgorszego bukmachera tego tygodnia cos w tym stylu i uzytkownika forum

Do góry
#40584 - 13/01/2003 13:08 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Anonymous
Unregistered

Witam.czytam z uwaga wasze recenzje na temat UNIBETU I EXPEKTU częsciowo zgadzam sie z waszymi opiniami .Polecacie inne buki ale co..Mam ja mam zrobic jak nie znam innego jezyka jestem zmuszony tu grac.Mam pytanko czy z expektu moge zlecic przelew pieniedzy na konto zony,bo w unibecie nie moge tylko na swoje. pozdrawiam i dziekuje za odpowiec

Do góry
#40585 - 13/01/2003 13:14 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Anonymous
Unregistered

Conrad,

Popieram prosbę o całkowite usunięcie wszystkich linków związanych z uprawiającą złodziejskie praktyki firmą expekt.co z mecz.pl!!!

Trzeba dbać o wszystkich graczy, którzy mogą założyć u nich konto tylko po to by być OSZUKANYMI i OKRADZIONYMI !!!!

Musisz podjąć radykalne kroki w sprawie tej BANDYCKIEJ firmy widma !!!

Apeluję: Chrońmy i promujmy uczciwe firmy, które traktują klienta w pełni profesjonalne a ZWYCZAJNYCH ZŁODZIEI z całą stanowczością PIĘTNUJMY i DEMASKUJMY.

Mam wielką nadzieję, iż pozytywnie rozpatrzysz tę prośbę i że będziesz mógł użyć swych znajomości by móc ostrzec wszystkich zainteresowanych również na innych forach.

serdecznie pozdrawiam wszystkich słuznie oburzonych graczy!

Do góry
#40586 - 13/01/2003 13:28 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
ALABAMA Offline
member

Meldunek: 17/05/2002
Expekt ja nie miałem jeszcze żadnych przeżyć i z wypłaty kasy jestem zadowolony alę nie popieram pakich praktyk jak wyżej są opisywane, sprawę trzeba wyjaśnić

Do góry
#40587 - 13/01/2003 14:16 Re: Ważny komunikat: Expekt zdjęty z "listy"
Anonymous
Unregistered

Moze sie doczekam dzis zwrotu za II konkurs skokow w Libercu. Konkurs odwolany dnia 12 stycznia godzina 16.00, a dnia 13 stycznia godzina 10.15 kupon na skoki nadal nie rozliczony.Moze Expekt czeka na Zakopane ))).

Pozdrowionka.

Syfon.

Do góry
Strona 1 z 2 1 2 >

Moderator:  rafal08