#4021569 - 25/07/2010 07:00
Re: Co mnie wkurza? [35]
[Re: AGASSI]
|
veteran
Meldunek: 29/03/2009
|
|
Do góry
|
|
|
|
#4021606 - 25/07/2010 08:02
[Re: lamps]
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
Dziewczyna, która jest powodem mojego zadowolenia, dobrego samopoczucia, braku ciągoty do hazardu. Wiem,wiem dziwnie to brzmi, ale jednak to Ona mnie denerwuje, a mianowicie to,że cały czas myśli o swoim byłym  byliśmy wczoraj w Międzyzdrojach na przytupie (po drodze z nim pisała i oznajmiła,że musi się spić żeby o nim zapomnieć). I tak jak mówiła tak zrobiła, dzisiaj dostałem smsa, że czemu miała nie pić skoro chciała o nim zapomnieć 
|
Do góry
|
|
|
|
#4021676 - 25/07/2010 16:41
[Re: Stelmach]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 14/01/2003
|
jego luba go do śmierci doprowadzila Toś chłopa pocieszył  Co mnie wkurza? W wieku 28 lat pierwszy raz się szczerze zakochałem.  Na cholerę mi to? Było źle być samemu i mieć wszystko w dupie? Pierwszy raz od 3 miesięcy nie widziałem jej przez tydzień to łaziłem struty, miałem problemy ze spaniem , nie mogłem się na niczym skupić i myślałem tylko o niej - co robi, z kim przebywa itp. To tak miłość wygląda?  Wkurza mnie również to , że tak naprawdę spotykamy się 3 miesiące, jestem w gorącej wodzie kąpany, a ona ciągle "spokojnie, powolutku, na wszystko przyjdzie czas". Ale nawet i tutaj nie potrafię się na nią zezłościć, bo ma swoje problemy: rozwódka, wychowuje dziecko, żre się z byłym, przez którego ma problemy finansowe plus dochodzą problemy zdrowotne.
|
Do góry
|
|
|
|
#4021682 - 25/07/2010 16:53
[Re: javapl]
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Dziewczyna, która jest powodem mojego zadowolenia, dobrego samopoczucia, braku ciągoty do hazardu. Wiem,wiem dziwnie to brzmi, ale jednak to Ona mnie denerwuje, a mianowicie to,że cały czas myśli o swoim byłym  byliśmy wczoraj w Międzyzdrojach na przytupie (po drodze z nim pisała i oznajmiła,że musi się spić żeby o nim zapomnieć). I tak jak mówiła tak zrobiła, dzisiaj dostałem smsa, że czemu miała nie pić skoro chciała o nim zapomnieć javapl ,miłośc na szczescie to uczucie ktorego nie mozna kupic za zadne pieniadze dlatego jest taka piekna i kazdy chce kochac i byc kochanym. nie sluchaj zadnych doradcow bo co my mozemy wiedziec o tobie lub twojej kobiecie pamietaj szczera rozmowa to podstawa udanego zwiazku powodzenia
|
Do góry
|
|
|
|
#4021693 - 25/07/2010 17:09
[Re: polskignom]
|
Na pełnejjj kurrr...
Meldunek: 02/04/2004
|
javapl, pogadaj z dziewczyna... skoro ona zapomniec o bylym nie moze i musi sie z tego powodu upic, zeby potem nie bylo ze ona wroci do swojego a Ty beedziesz sie uzalał nad soba chłopaki,meżczyzni  na pełnej Naszej kurrr...
|
Do góry
|
|
|
|
#4022027 - 25/07/2010 19:49
[Re: zostać modem_MLS]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/03/2003
|
Koniec wesela o 4 nad ranem bo pani młoda mówi że już odjeżdża ostatni bus  to pół biedy  Drugie pół to laska która przyszła sama na wesele, wygraliśmy wspólnie 1 konkurs, potem oczepiny i taniec na krześle, do 3:55 cały czas na parkiecie i na koniec po pytaniu o numer telefonu mówi że ma skomplikowaną sytuację i jest w 50% zajęta. Nie chciałem już pytać o 50 wolności  Ogólnie wesele luz 
|
Do góry
|
|
|
|
#4022041 - 25/07/2010 20:07
[Re: Ojro]
|
addict
Meldunek: 31/07/2005
|
Chlopaki jak juz zeszlismy na tematy kobiet to mialbym pytanko... czy u was tez tak bylo/jest ze z czasem wkracza rutyna do zycia? Jestem z moja dziewczyna juz 5 lat, ona zaczyna o weselu marudzic.... a mnie jakos przeraza wizja spedzenia reszty zycia z jedna osoba... tez tak macie? Jeszcze 2-3 lata temu tez od razu chcialbym sie zenic... ale teraz sam nie wiem  zwlaszcza ze jak nie mialem dziewczyny to tez kicha byla zeby cokolwiek zagadac czy cos... a teraz te pindy jak wiedza ze jestem w zwiazku to same zagaduja  nie powiem zeby mi sie to nie podobalo  kumpel tez zwrocil uwage ze latwiej zagadac jak jestes w kobiecym towarzystwie niz z samymi samcami 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|