To jest żałosne, mecz o awans do 3 rundy, która oni powinni przejść w pierwszej połowie pierwszego meczu wygrywając z 4-0. Arboleda klęcze w trakcie karnych i się modli o awans z mistrzem Azerbejdzanu. Peszko mogl odejsc do tych Aten ( nie wiem co oni w nim widzieli) skoro nawet strzalu z karnego nie potrafi oddać. Co drugi tam przy karnym jakieś skurcze łapał. Tragedia...
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy??
kurwa po karnych z azerami remis z amatorami z malty wisla z levadia rok temu co te nasze kluby prezentuja a najgorsza legia z tymi swoimi kibicami od siedmiu bolesci co wstyd na cala europe w wilnie naobili .... ci polscy kopacze to powinnie z swojej wyplaty placic kibicom za przychodzenie na stadion fryzjer wroc bo ta liga bez sensu - niech losuja wybiki
kardynal20
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/12/2004
mecz meczowi bedzie nierowny
ale martwi zelinski na lawce koncepcji zero , brak napasynika przez 60minut gosc jak nawrocki w belchatwoie ale kolton to pieknie posklada ze zesmy super druzyna
jak czytam te wasze teksty to mnie ch..j strzela... Skoad wiecie co bedzie ze sparta?? prorocy??? To pewnie i milionerzy... Tak tez jestem zly za ich postawe i zalamany ze tak ciezko bylo, ale czy mecz meczowi równy??
Sparta to nie jakiś śmieszny Inter Baku
Cieszy wygrana , ale gra i zaangażowanie to jakaś kpina
Panowie nie myslalem ,ze dojdzie do takich czasów kiedy bedziemy wszyscy emocjonowac sie rzutami karnymi w II rundzie eliminacji. Jak kazdy normalny kibic ciesze sie z awansu Lecha, ale niestety wielki swiatowy futbol nam odjeżdza....
Gdzie sa tez czasy kiedy Hutnik Kraków ogrywal Chazri Buzowna Baku 9-0 ? Dzis mistrz Polski drzy o awans do III rundy ,gdzie bylismy wtedy,a gdzie jestesmy teraz ? Na to pytanie niech kazdy odpowie sobie sam.
nie wiecie o ktorej autobus z pilkarzami bedzie przez centrum Poznania przejezdzal? zdaze dojechac, zeby sie na fete jeszcze załapac? juz jade do tesco po igristoja.