#40177 - 18/02/2003 18:10
Re: Expekt-banda oszustow!
|
member
Meldunek: 23/01/2002
|
A to że napisałem że kurs na Real jest najniższym jaki widziałem wśród buków to moja prywatna sprawa i moje żale gdyż nie mam wyboru zagrać go w innym miejscu-gram tylko w Expekcie i jestem zdany na ich kursy i wcale nie cieszy mnie wysoki kurs na Borussię.Więcej nie poruszę tutaj sprawy Expektu bo widzę że niektórzy podchodzą do tego zbyt poważnie.
-------------------------------------------------- To załóż sobie nowy temat "moje żale" a nie pisz w temacie "Expekt...". Twoje żale nie mają nic wspólnego z oszustwem buka.Więcej obiektywizmu. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#40178 - 18/02/2003 18:18
|
old hand
Meldunek: 09/09/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał kwasek: [qb]-------------------------------------------------- To załóż sobie nowy temat "moje żale" a nie pisz w temacie "Expekt...". Twoje żale nie mają nic wspólnego z oszustwem buka.Więcej obiektywizmu. Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]A pisanie ,kliknij tu aby zobaczyć kursy na Uefa w tym atrakcyjny na Wisłę 9,75 którego nie ma jest w porządku? Nie jest "mini-oszustwem" ?
I sam sobie załóż temat "żale kwaska" ,niby gdzie miałem napisać coś o Expekcie ,jeśli nie tutaj .
|
Do góry
|
|
|
|
#40179 - 18/02/2003 18:34
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
Oryginalnie wysłał Erico: (...) gdyż nie mam wyboru zagrać go w innym miejscu-gram tylko w Expekcie i jestem zdany na ich kursyTo , ze nie masz wyboru, i ze jestes zdany na expekt to twoja sprawa... ale jak mozesz miec czelnosc "  uke: " (i to publicznie) na swojego jedynego slusznego bukmachera... Mijemy nadzieje ze Wielce Szanowne Kierownictwo Jedynego Slusznego Expektu tego nie czytalo... pozdrawiam  iwo: P.S Kursy w expekcie na puchar UEFA pojawily sie miedzy 23 w niedzele,a 1 rano w poniedzialek.
|
Do góry
|
|
|
|
#40181 - 18/02/2003 23:03
|
addict
Meldunek: 22/10/2002
|
czesc co do expektu to trzeba ostro , ja stracilem swoj id i niemoglem odzyskac password po paru mazniecach do nich nic asz w koncu dostali dobro zje. i wyslali moj id jedno chcialem pochwalic Unibet raz napisalem i mi wytlumaczono wszystko i pieknie bez problemow .... to sie nazywa obsluga klijenta .  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#40182 - 21/02/2003 02:43
|
enthusiast
Meldunek: 16/09/2002
|
nie wiem jak jest u innych ale zaklady live expektu to parodia wielkie dziadostwo jak mozna tak traktowac ludzi ktorzy daja im zarobic, wielkie oszustwo
|
Do góry
|
|
|
|
#40183 - 21/02/2003 04:26
|
Anonymous
Unregistered
|
Jeżeli chodzi o wpłaty kasy do nich to chyba przesadzacie .Wpłaciłem w Kredyt Banku około 10 rano a o 19 kasa była na moim koncie 
|
Do góry
|
|
|
|
#40185 - 10/03/2003 10:56
|
member
Meldunek: 07/03/2003
|
Postawilem w Expekcie 1 na zdarzenie Braathen lodwick (kombinacja norweska).W oficjalnych wynikach zawodów braathen byl wyżej od rywala. Jednak z powodu pogody pogody odbyła sie tylko jedna seria skoków i zamiast biegu na 15 km biegli na 7.5 km. Wielce szanowny pan expekt uniewanił zakłady.
Daleko mi od piania że są oszustami, jednak uważam że takie sytuacje powinny być opisane w regulaminie, który notabene nie jest zbyt przejrzysty,przynajmniej dla mnie.
|
Do góry
|
|
|
|
#40186 - 10/03/2003 11:35
|
veteran
Meldunek: 30/09/2002
|
..to bardzo ciekawe....bo np skoki narciarsie przerwane w trakcie 2serii były zaliczane mimo iz druga seria była anulowana. :eek:
|
Do góry
|
|
|
|
#40187 - 10/03/2003 14:35
|
enthusiast
Meldunek: 14/11/2001
|
niezupelnie inspirator... kumplowi zaliczyli wszystkie zaklady na skoki z wyjatkiem jednego - na Adasia z Hautamaekim - tu dostal zwrot. Jak do tej pory nie skarzylem sie na ekspekt, bo nigdy nie spotkalo mnie nic nieuczciwego, tak teraz musze przyznac, ze nie wszytko jest jasne. pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#40188 - 10/03/2003 14:40
|
veteran
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szczygiel: [qb]niezupelnie inspirator... kumplowi zaliczyli wszystkie zaklady na skoki z wyjatkiem jednego - na Adasia z Hautamaekim - tu dostal zwrot. Jak do tej pory nie skarzylem sie na ekspekt, bo nigdy nie spotkalo mnie nic nieuczciwego, tak teraz musze przyznac, ze nie wszytko jest jasne. pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Tak wiec sam sobie odpowiedziałes na pytanie... jak mozna zaliczyc tylko czesc wyników a czesc nie ... JESLI oficjalny komunikat mowi ze tylko pierwsza seria jest oficjalna i koncowa kwalifikacją tak wiec tylko ona powinna byc brana pod uwage, Ale expekt jak i wiele innych pewnie firm kombinuje i robi bilans oplacalnosci..
|
Do góry
|
|
|
|
#40189 - 10/03/2003 16:54
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
Moje zaufanie do Expektu: zerowe. Wiecie jak jest z tą firmą, tak więc jeśli dalej tam gracie to należy się spodziewać takich "decyzji". Szansa anulowania zakładu Malysz - Hautamaeki gdyby prowadził Fin? Zero.
|
Do góry
|
|
|
|
#40190 - 10/03/2003 21:07
|
Pooh-Bah
Meldunek: 19/02/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Moje zaufanie do Expektu: zerowe. Wiecie jak jest z tą firmą, tak więc jeśli dalej tam gracie to należy się spodziewać takich "decyzji". Szansa anulowania zakładu Malysz - Hautamaeki gdyby prowadził Fin? Zero.[/qb][/QUOTE]Jesli to prawda, ze nie zaliczyli tego zakladu (moze jednak chodzilo o Ingebrigtsena ?) to np. zaklad Hannawald - Miyahira sadzac, ze jedna seria im nie wystarczy, powinien byc rozliczany jako wygrana Miyahiry...
|
Do góry
|
|
|
|
#40191 - 11/03/2003 13:47
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Ufo: [qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał Conrad: [qb]Moje zaufanie do Expektu: zerowe. Wiecie jak jest z tą firmą, tak więc jeśli dalej tam gracie to należy się spodziewać takich "decyzji". Szansa anulowania zakładu Malysz - Hautamaeki gdyby prowadził Fin? Zero.[/qb][/QUOTE]Jesli to prawda, ze nie zaliczyli tego zakladu (moze jednak chodzilo o Ingebrigtsena ?) to np. zaklad Hannawald - Miyahira sadzac, ze jedna seria im nie wystarczy, powinien byc rozliczany jako wygrana Miyahiry...[/qb][/QUOTE]i tak było , mnie zaliczyło hannawalda i miyahirę. Poza tym chciałem spytać czemu expekt nie honoruje naszej rodzimej ligi piłkarskiej. Może ktoś zna buka w internecie, który robi takowe zakłady?
|
Do góry
|
|
|
|
#40192 - 11/03/2003 14:17
|
veteran
|
Polska piłka nożna pijawi sie zapewne w czwartek. Tak wiec nie musisz sie obawiac. Unibet , W.Hill, GB , Expekt to buki ktore przyjmuja zaklady na nasza lige. pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#40193 - 11/03/2003 16:10
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/10/2002
|
W Betandwin też jest nasz liga.  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#40194 - 11/03/2003 19:08
|
Pooh-Bah
Meldunek: 11/06/2002
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał szczygiel: [qb]niezupelnie inspirator... kumplowi zaliczyli wszystkie zaklady na skoki z wyjatkiem jednego - na Adasia z Hautamaekim - tu dostal zwrot. Jak do tej pory nie skarzylem sie na ekspekt, bo nigdy nie spotkalo mnie nic nieuczciwego, tak teraz musze przyznac, ze nie wszytko jest jasne. pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Jak expekt mogl zaliczyc pare Malysz-Hautameki, skoro takiej pary nie bylo w ofercie??? :rolleyes: Z pewnoscia twojemu kumplowi chodzilo o pare Malysz-Ingebrigsten ktora zostala nie zaliczona z powodu nie wystapienia tego drugiego. pozdrawiam  iwo:
|
Do góry
|
|
|
|
#40195 - 11/03/2003 20:42
|
Anonymous
Unregistered
|
Koledzy! Opowiadacie farmazony. Ja jakoś przez dwa miesiące wypłacałem ponad 12000 PLN i wpłacałem ponad 6000 PLN i jakoś nikt mnie nie orżnął. Kasa na żądanie jest na koncie po dwóch dniach. WIęc nie narzekam. Jedyna rada to jak ktoś czuje się pokrzywdzony to niech nie gra i tyle. Zawsze można spróbować w Lotto. Tam kumulacja to absolutny przypadek. Musicie sobie wziąść do serca, że w dobie recesji każda firma,bank, dealer sam, kasyna i inne robią z wszystkich wała doliczając jakieś dziwne opłaty czy stosując dziwne praktyki. Zasada jest jedna. Buka traktuje się jak zabawę. Jeżeli ktoś podchodzi do tego zbyt poważnie to powinien udać się do psychologa zanim postawi na jakiś mecz sanki, stół i taborety. A narzekać to zawsze można. Profesjonał kiedyś mnie orżnął i już tam nie gram. Podobnie STS i ta sama historia. Czas na Expekt. Przegną ze mną i koniec przyjaźni. Narazie chyba nie jestem mile widziany bo wydoiłem już z nich po 38 dniach 5600 na czysto. Życzę wszystkich podobnych wrażeń. P.S. Obrót w Expekt za ten okres to 97000 PLN!!!
|
Do góry
|
|
|
|
#40196 - 11/03/2003 20:49
|
Anonymous
Unregistered
|
Fakt1 Zakłady na ostanie skoki w Holmenkollen Małysz vs Ingebrigsten a nie Hautameki. Anulowane z powodu braku skoku Ingebrigstena a nie przerwania po pierwszej serii. Takie są fakty. Proponuje poczytać i cofnąć się w czasie, a nie powielać jedną bzdurną informację na zasadzie piramidy. Fakt 2 Zaliczenie dwóch serii skoków w komb norweskiej a anulowanie rywalizacji Małysz-Ingebrigsten. Komb norweska to skoki + bieg i odbył się w innym czasie. Anulowanie Małysz-Inge- patrz fakt 1. Takie są fakty
|
Do góry
|
|
|
|
|
|