#3897061 - 28/05/201000:32Re: Co mnie wkurza? [35]
[Re: ArtekPotito]
ArtekPotito GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
Originally Posted By: ArtekPotito
należę do grupy (wcale niemałej) osób, którym nie działają takie strony jak www.tobet.com, www.Unibet, www.betfair.com i pewnie wiele innych o których nie wiemy
i niemiłosiernie wqrwia mnie to, że usterka jest od wczorajszego wieczora, a nikt nic nie wie co się dzieje i nikt się tym nie zajmuje (przynajmniej nic o tym nie wiadomo)
#3897125 - 28/05/201001:01Re: Co mnie wkurza? [35]
[Re: Cendruś]
lupus
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
Originally Posted By: Cendruś
Tu nie chodzi o muzyke, bo nic do niej nie mam. Kazdy slucha czego chce. Naplyw kilku tysiecy osob to wiadomo, ze zaraz zrobi sie meeega syf. A, ze brudasi? Patrzac tutaj z bliska na tych ludzi ich ubranie, zachowanie to tylko takie slowa narzucaja sie na usta. Hmmm, dodatkowo widze co pokazuja na takim np. przystanku Woodstock i przez okno widze teraz podobne towarzystwo tutaj dzisiaj zjechalo. Kazdy ma swoje odczucia. Tyle.
Woodstock jest darmowy, wiec to nawet nie ma co porownywac.
#3897964 - 28/05/201005:14Re: Co mnie wkurza? [35]
[Re: ArtekPotito]
ArtekPotito GRILL MASTER
Meldunek: 04/01/2007
należę do grupy (wcale niemałej) osób, którym nie działają takie strony jak www.tobet.com, www.Unibet, www.betfair.com i pewnie wiele innych o których nie wiemy
i niemiłosiernie wqrwia mnie to, że usterka jest od wczorajszego wieczora, a nikt nic nie wie co się dzieje i nikt się tym nie zajmuje (przynajmniej nic o tym nie wiadomo)
napisałem posta i ruszyły
znów nie działa O CO QRWA CHODZI ?!
Oj doskonale Cię rozumie.... moje wkur***** sięga zenitu, nawet nie wiem czy mi działały przez chwile bo byłem u znajomych więc nie mogę się nawet tym pocieszyć wrrrrr , jeszcze ta bezradność supportu ze wszystkich tych firm ehhhh.
Skręcenie stawu skokowego Dobrze ,że tylko to bo "ładnie" kostka trzasneła... Jak by tego było mało to sie przeziębiłem ,obecnie 39,7'C A wszystko przed zaliczeniami ,z pływania i gimnastyki ...:(