Kolejny mecz gdzie zainteresowanie forumowiczow przeroslo wszelkie oczekiwania !!
Moj plan byl prosty , Chile +1.5 baaardzo grubo , Chile awans lekko , ale stala sie rzecz straszna , wykartkowano nam Chilijczykow

Teraz juz nie wydaje sie to tak fajnymi zkladami , bo nie mozna przewidziec jak pozmieniane troszke formacje beda sie spisywaly .
"Brazylia gra jak nie Brazylia" , dla mnie druzyna ktora jest najpewniejsza swojej wartosci, uwazaja sie za najlepszych i tak tez sie zachowuja na boisku , to cechuje mistrzowskie druzyny ,sa niesamowicie 'spokojni' podczas gry. Gra z tylu ,zawezanie pola gry i trzymanie malych odleglosci miedzy formacjami robia piorunujace wrazenie , przynajmniej na mnie.
Chile mialo juz pierwszy test , w sumie pol testu bo druga polowa meczu z Hiszpania to byly szachy i poczekalnia na gwizdek. Ale dopoki nie padla feralna bramka dla Hiszpanii , Chilijczycy radzili sobie znakomicie , wszystkie atuty Hiszpanii wytracali im konsekwentnie z rak dlatego mamy prawo spodziewac sie dzisiaj jakis emocji.
Dzisiaj w obliczu tych oslabien Chile, super mocnej defensywy i taktyki Brazylijczykow wybralem kilka betow na ten mecz ale pojda one w jakis dublach lub triplach bo kursy takie sobie a nie jestem przekonany w 100% do tego jak zagra Chile po tych roszadach w skladzie.
Under 2.5
Chile +1.5
Brazylia awans -
dla fanow tej druzyny, dosc solidny bet ale mieerniutki kurs