Quote: Olympique Lyon - FC Liverpool 2:1 strzały 2-2
strzał 3 - sobota STS
20:00 Turcja - Dania X2 1.50 2:2
AKO 1.50
Gooool !! 3 bramka dla gospodarzy ! Kibice szaleją na trybunach,wiedza juz , ze w tym spotkaniu ich ulubieńcy zdobeda trzy punkty wynik : 3:1 , strzały 3-3
Lechia Gdańsk vs Śląsk Wrocław --> ( 1X ) --> 1.23 Polska 2. liga, 13:00
Juan Pablo Montoya --> ( sklasyfikowany ) --> 1.30
Formuła 1 , 14:00
AKO: 1.60
strzały: 4:2
- Emilio : przykro mi ale Twoj trzeci strał zostaje nie uznany ze wzgledow regulaminowych.. napisalem ze musisz go poprawic.. jednak jak dotad nie widzialem powtorzonego strzalu nr 3, szkoda bo liczylem na walke do konca, Pozdrawiam i dzieki za gre
Goście zaliczyli bardzo pechową drugą połowę, w której podejmowali za dużo złych, nieprzemyślanych decyzji. Może ten strzał Joaquina z rzutu wolnego zapewni im remis?
niewiem czy to zostanie uznane ale chodziło mi o Czeszki...kurs mówi wszystko..na pewno chodziło mi o CZESZKI....po prostu spieszylem sie i stad te przeoczenie.... gdybym napisał kurs na Polki wtedy niemiałbym pretensji ..dlatego prosze o decyzje...
uznajemy gola czy tez nie goooooooooool 90 minuta spotkania...i gospodarze wyrównuja.....jednak boczny macha choragiewka.....niewiadomo co sie stało.....kibice nerwowo patrza na sedziego głownego...