Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#393311 - 28/08/2005 23:18 ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

Meldunek: 16/01/2005
US Open

Place: Flushing Meadows, USA
Date: 29/08 - 11/09
Draw: S128 D64
Surface: Hard
Prize: $7,950,000

INFO:
-----
Oficjalna strona turnieju
-----
Draws: Singles
-----
Schedule of Play
-----
Scoreboard: HTML FLASH
-----
Eurosport live 17:30-3:00 every day
-----

LINKI:

http://www.stevegtennis.com
http://www.atptennis.com
http://www.tennis.matchstat.com
http://www.itftennis.com/mens/players/
http://www.menstennisforums.com/

--------------------------------------------------------------------------------

Prosimy zapoznać się z Regulaminem KT. Jeżeli jakikolwiek post naruszy regulamin, będą one niezwłocznie kasowane!

--------------------------------------------------------------------------------

Jeśli chcecie porozmawiać o tenisie, poznać opinię innych, zapytać o aktualny wynik to zapraszamy na nasz czat #tenis.. więcej informacji tutaj

Do góry
Bonus: Unibet
#393312 - 28/08/2005 23:19 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

Edited by Schranzer (30/08/2005 00:09)

Do góry
#393313 - 28/08/2005 23:20 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

kolokoval napisał:
Quote:

Drugim pojedynkiem gdzie mam swojego faworyta a kurs jest calkiem calkiem to spotkanie Tursunova z Baghdatisem. Tursunov jest naprawde solidnym graczem /niedawno na hardzie bardzo dobre choc przegrane mecze z Roddickiem i Chela/, ktory w tym sezonie potrafil sprawic niespodzianki na Wimbledonie np.i wydaje mi sie, ze 1.6 mozna spokojnie brac w ciemno.

Do góry
#393314 - 28/08/2005 23:22 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

Stoin napisał:
Quote:

Jesli chodzi o pojedynek Tursunova z Baghdatisem to nie popadałbym w huraoptymizm aczkolwiek kurs 1.6 wyglada zachecajaco.Jesli juz piszesz o dobrych wystepach Tursunova z Roddickiem i z Chelą to nalezy takze wspomniec o wystepach cypryjczyka w Los Angeles gdzie toczył także wyrównany pojedynek z Chelą ( 6-7(7) 6-3 6-4 ) oraz na Australian Open gdzie odprawił Ljubicic'a (7-6(1) 6-4 6-7(2) 6-2 ) oraz T.Robredo ( 7-6(2) 6-4 6-1 ) !!
Tak wiec nie liczyłbym na łatwe rostrzygnięcie na korzysc Tursunova, według mnie minimum 4 sety a moze wiecej.
pozdrawiam

Do góry
#393315 - 28/08/2005 23:26 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

PierrePoetik napisał:
Quote:

Mecz Tursunova omijam szerokim łukiem ponieważ ostatnio Tursunov nie nie pokazuje podobnie jak Baghdatis.Monaco-Mello ten mecz mi się podoba i nie wiem dlaczego macie zamiar grać na Mello,zobaczcie ostatnie wyniki,Monaco to dobrze zbudowany zawodnik,choć tak jak Mello ostatnio odpadł w pierwszej rundzie to nie z byle kim ,bo z Andreevem,a z kim Mello?ANDY RAM 6:1,6:4,nie wiem czy będę grał ten mecz,ale jeśli miałbym grać to na Monaco.

Rusedski-Blake początkowo myślałem nad graniem na Rusedskiego,bo w przed ostatnim turnieju grało dobrze,zaszedł dosyć daleko i o mały włos nie pokonał Roddicka,a Blake w tamtym turnieju grał co najmniej przeciętnie,ale jak zobaczylem co wyprawia w ostatnim turnieju,to szok:P Blake jest w finale i myślę,że wygra ten turniej,a przed własną publicznością nie wypadało by odpaść w pierwszej rundzie,Rusedski nie grał w tym rurnieju hmmm nie wiem,ale jakoś myślę nad Blakiem.

Santoro-Melzer Santoro w ostatnich turniejach świetna postawa,a Melzer odrazu baty,spodziewam się łatwej wygranej Santoro,ten doświadczony zawdonik powinien poradzić sobie z turnieju na turniej slabszym niemcem.

Monfils-Djokovic ten młody francuz pokazuje pazurki,gra dobrze,w ostatnich turniejach pokonywał wyżej rozstawionych od siebie graczy,a djokovic to świetnych graczy się nie zalicza,myślę,że monfils poradzi sobie.

Phillippoussis-Kucer obydwaj tenisiści nie grali ostatnio(chyba,że przeoczyłem),lecz myślę,że filip jest lepszym zawodnikiem i z jego piekielnym serwisem poradzi sobie.

Koubek-Serra Kouberk gra średnio,ale myślę,że z ostatnio nie grającym serrą sobie poradzi.

Do góry
#393316 - 28/08/2005 23:27 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

Master Flamaster napisał:
Quote:

Też właśnie zdziwił mnie qrs na Ruskiego Amerykanina . Nie znam ostatnich osiągnięć Cypryjczyka, ale znam formę Tursunova i wiem, że ostatnio radził sobie całkiem dobrze. A qrs 1.60 jest całkiem niezły. H2H 0:0[/qoute]

Do góry
#393317 - 28/08/2005 23:29 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

Stoin napisał:
Quote:

Całkiem dobrze?? wygrane z takimi zawodnikami jak :
Falla,Okun , Minar , Gimelstob ?? I Porażki z Seppim Rusedskim De Chaunac to chyba nie są powody do optymizmu
Byc moze na Baghdatisa wystarczy ! oby !

Do góry
#393318 - 28/08/2005 23:50 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
grabtom Offline
old hand

Meldunek: 30/06/2002
Wielu ludzi będzie zastanawiało się nad Blake'iem. Ja napewno odpuszczę Jamesa.
Fakt, że Amerykanin gra w tej chwili najlepszy tenis od 3-4 lat, ale trzeba również zauważyć, że Rusedski przeżywa ostatnio drugą młodość i osiąga niczego sobie wyniki. Blake po męczącym tygodniu w New Haven, nie będzie miał czasu ani na świętowanie, ani na odpoczynek. O ile to pierwsze można sobie odpuścić, o tyle bez tego drugiego mogą być problemy - świeżość zdecydowanie po stronie Grega.
Narazie kursy mniej więcej 1,80 @ Blake - 2,10 Rusedski. Narazie poczekam i zobaczę jak sytuacja będzie się rozwijała. Liczę, że ludzie pójdą za ciosem i będa walić na Amerykanina, a wtedy Rusedski może staś się świetnym underdogiem.
Przy kursie >2,30 - biorę Rusedskiego.

Do góry
#393319 - 29/08/2005 07:51 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
DeboweNH Offline
newbie

Meldunek: 30/07/2005
Goldstein - Kuerten 1 1.60 H2H 3-0 Moim zdaniem to jest najpewniejszy mecz I Rundy US OPEN , gra Amerykanin który gra w tym roku na tej nawierzchni zupełnie poprawnie , przegrywa mecze ze śmietanką tennisową . Kuerten co tu dużo mówić to nie ten sam Kuerten z przed kilku lat , teraz gra fatalnie ...

Philippoussis - Kucera 1 1.50 H2H 1-0 Obaj zawodnicy , na twardej nawierzchni w tym sezonie nie zachwycają , ale Kucera grał tylko w Challangerach nawet tam przegrywał . Australijczyk dzięki swojemu zabójczemu serwisowi powinnien sobie bezproblemu poradzić ...

Melzer - Santoro 2 1.80 H2H 1-0 Mimo iż Melzer już wygrał z Francuzem na tej nawierzchni ale z 4 lata temu , to ja się skusze na Santoro , który prezentuje obecnie lepszą dyspzycje niż Austryjak , który tam gdzie grał
odpadał po pierwszych meczach , teraz licze , że będzie tak samo ...

Do góry
#393320 - 29/08/2005 08:51 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Rusty Offline
aka Schranzer

gremlin napisał:
Quote:

a ja sobie znalazlem na dzis mecz GOLDSTEIN-KUERTEN w zasadzie do grania 1 sklania mnie tylko fatalna dyspozycja KUERTENA ktory najprawdopodobniej nie wzbije sie juz nigdy na wyzyny-no coz na dzis Gustavo to juz tylko wspomnienie a kurs tak wysoki na GOLDSTAINA jest tego efektem

Do góry
#393321 - 29/08/2005 13:34 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
Powiedzcie, mi laikowi od tenisa - jak wg Was wygląda handi +10,5 w pojedynku Federer-Minar. W poprzednim turnieju grałem przez kolejne rundy z powodzeniem handi na przeciwników szwajcara (tylko finał z Rodickiem nie siadł..) Jak oceniacie szanse w tym przypadku? Byłbym wdzięczny. (Aha, kurs w GB 1,80)

Do góry
#393322 - 29/08/2005 14:09 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Court Judge Offline
old hand

Meldunek: 04/05/2005
bardzo fajne handi, warte strzalu, jako singiel calkiem sympatyczne

w tym sezonie na wimbledonskiej trawie gdzie potega Feda objawia sie najbardziej Minar przegral 4-6 4-6 1-6 czyli 9-18 w gemach i w przy takim wyniku handi wchodzi elegancko.

dodajmy do tego,ze Fed wie o co gra -- o kolejna wielkoszlemowa korone i musi rozkladac sily rozsadnie, po jednym brejku na seta i pilnowanie wlasnego podania to scenariusz dobrze juz znany.

byle tylko rodzina czecha tez obstawila to handi to bedzie juz calkiem bajerka

Do góry
#393323 - 29/08/2005 19:59 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
bladyZG Offline
addict

Meldunek: 30/01/2004
Hrbaty - Seppi 1 @ 1,25

Hrbaty całkiem nieźle prezentuje się w tym roku na twardych kortach, udane 2 poprzednie turnieje na tej nawierzchni pozwalają sądzić ze Dominik poradzi sobie w przeciętnym włochem który miał problemy z przejściem kwali w Kanadzie i Cincinnati, ostatnio zaliczył 2 runde w New Heaven co było jego najlepszym występem na hardzie w tym roku. H2H 1-0 ale na clay'u. 7/10 na Dominika

Murray - Pavel 1 @ 1,65

Młody brytyjczyk widać ze lubi szybkie korty, sporo meczy rozegranych na hardzie, 2 wygrane challengery, 2 qf, chlopak ograny na amerykanskiej ziemi natomiast Pavel niczym ostatnio nie zachwycil, Murray ma za soba kwalifikacje jest w dobrej formie, na pewno ma nie bedzie to latwy mecz gdyz przeciwnik doswiadczony ale qrs na angola wart ryzyka.

Do góry
#393324 - 29/08/2005 22:33 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Bullet Offline
Marat Safin

Meldunek: 14/05/2005
Brawo! Razem misiu /a raczej Stoin / pokazalismy juz klase z nasza ekipa dzis: Mello, Andreev, Berdych, Youzhny, Novak . Kolejny raz okazalo sie, ze nasze wspolne analizy przynosza pozadane efekty.
Zaden z nas nie zastanawia sie czy ktos jest dobrze zbudowany /jak niby Monaco / albo ma fajne nazwisko /jak niby Baghdatis - bo moj stary ma fajny sygnet a Martusia zajefane skarabeusze na kopytach tylko nic nie graja i oby juro Tursunov pokazal taka gre jak niedawno z Roddickiem/ tylko rzeczowo jedziemy z tematem. To tyle o dzisiejszym dzionku a teraz co na jutro:

O. Rochus - Vik 1

Nie wydaje mi sie aby ten niezwykle waleczny karzel mial jakiekolwiek klopoty z Vikiem.W ostatnich 3 turniejach na hardzie potrafil wygrac z takimi grajkami jak: Santoro, Soderling czy Volandri a kazdego z nich cenie wyzej niz bezbarwnego Robina. Vik wygral ostatni chellengera a rywale jakich pokonal to nie byle kto:
R32 Svarc, Ladislav (SVK ) 0 6-2 6-2
R16 Minar, Jan (CZE ) 0 6-1 6-2
Q Snobel, Pavel (CZE ) 0 6-7(4) 6-3 1-0
S Kubot, Lukasz (POL ) 267 7-5 6-1
W Karanusic, Roko (CRO ) 174 6-4 4-2
Powalaja na kolana. Bez zartow Oli w zeszlym roku zawedrowal na US Open do 4 rundy i spokojnie jutro zmiecie z kortu Czecha.

Goldstein - Guga 1

Przykro to mowic ale dzis Kuerten po raz kolejny w tym roku sie skompromituje. Prawie zawsze w tym sezonie odpadal w 1 rundzie jakiegokolwiek turnieju /porazka min. z Armando /.
Goldstein to solidny grajek na hardzie. Pokonal na tej nawierzchni w tym roku min. Moodiego, Rama, Saulniera, Mamitta, Lee, Waske czy Mirnyia. Nawierzchnia nie jest mu obca, sciany pomoga a Kuerten slabiutki niestety a wiec wszystko przemawia za nim. Tylko kursy leca wiec nie ma na co czekac.

Poza tym mysle o : Tursunovie /juz wczesniej pisalem/, Kimie /who is Lammer?!/ i JCF oraz Davydence.

Opinie mile widziane . Pozdrawiam i zycze duzych .

Do góry
#393325 - 29/08/2005 23:10 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Moje wczorajsze typy jak równiez mojego sympatycznego kolegi o pseudonimie kolokoval okazały sie strzałem w "10" wiec pozwole sobie na podanie kolejnych oby rownie dobrych.

Goldstein P - Kuerten G typ 1
Smakowity kąsek na początek.Amerykanin to solidny gracz tym bardziej jesli gra przed własna publicznoscia.Wyniki w tym sezonie na bardzo przyzwoitym poziomie, wiele gier na twardej nawierzchni i to nie z byle kim Srichaphan,Saulnier( wygrana) !,Moodie,Dent,Mirnyi( wygrana ) ! stawiaja go w roli murowanego faworyta.Jesli chodzi o jego przeciwnika( moje poszukiwania jego wynikow na hardzie spełzy na niczym ) to po Brazylijczyku pozostalo juz tylko nazwisko a i one nie robi na znawcach tenisa żadnego wrazenia.Przewiduje walke w pierwszym secie a pozniej to juz tylko ..szkoda pisać !

Ferrero JC - Clement A typ 1
Ferrero w tym sezonie jakos specjalnie nie błyszczy ale wygrane na hardzie z takimi zawodnikami jak Coria Canas Andreev a tazke porazki po wlace z Roddickiem i z Federerem sprawiaja ze, mozna wierzyc iz JCF spokojnie znajdzie sie w drugiej rundzie.Co prawda Clement, jesli przesledzi sie jego tegoroczne wyniki, nie ma sie czego wstydzic( pokonał Ziba Berdycha Mullera Llodre ) ale w kfalifikacjach juz był jedną noga poza us open kiedy to przegrywał sromotnie z Udomchokiem !! Byc moze to tylko efekt lekceważenia przeciwnika ale ....daje jakis obraz gry francuza ! Podsumowując - nieprzecietny Ferrero ogra francuza i zobaczymy go w drugiej rundzie.

Rochus O - Vik R typ 1
W zasadzie o tym meczu napisał juz wszystko co mozna było napisac kolokoval, wiec podaruje sobie głebsza analize i powiem tylko ze ambitny Belg powinnien bez zadnego problemu pokonac bardzo pzrecietnego czecha.Wygrane mecze z Soderlingiem Karlovic'iem Kieferem Santoro Coria Monfils;a ( długo by wymieniac) chyba mowia wszystko o tym małym walecznym grajku !

pozdrawiam szczególnie kolooval

Do góry
#393326 - 30/08/2005 08:17 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08 *DELETED*
Poetik Offline
addict

Meldunek: 16/08/2005
Post deleted by Schranzer

Do góry
#393327 - 30/08/2005 08:44 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08 *DELETED*
M4CI3K Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/08/2005
Post deleted by Schranzer

Do góry
#393328 - 30/08/2005 09:38 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
W8inG4DeatH Offline
Nick Kyrgios, Jerzyk i Del Potro

Meldunek: 08/08/2004
Witam wszystkich typerów i fanatyków tenisa

Bilans wczorajszego dnia:
Robin Soderling - @2,70 - BAW - 6/10 - (+10,2)
Janko Tipsarevic - @2,70 - BAW - 6/10 - (-6)
Juan Monaco - @2,00 - Pinnacle - 5/10 - (-5)
Noam Okun - @3,59 - Expekt - 3/10 - (-3)
Razem: -3,8
Narazie niestety minus
Na dzis gram takie mecze:

Monfils Gael - Djokovic Novak - @2,63 - Bet365 - 5/10

Monfils mimo ostatniej porazki ze Stafanem wyglada w tym meczu na zdecydowanego faworyta. Djokovic oprocz ostatnich eliminacji w Cinci gdzie wygral z KKimem i Zibem i gdzie w pierwszej rundzie o malo nie wyeliminowal Gonza przez caly rok nic godnego uwagi na hardzie nie pokazal. Monfils ma duzo wieksze osiagniecia. Wygrane na hardzie z takimi zawodnikami jak na poczatku roku Gaudio Ginepri Davydenko i w ostatnim okresie Beck i Stepanek wyrobily mu niewatpliwie renome gracza o nieprzecietnych mozliwosciach. Kurs na niego jest dosc atrakcyjny @1,5 - @1,6. Dlatego skusze sie na doga. Bet: Djokovic.

Wawrinka Stanislas - Ram Rajeev - @2,30 - BAW - 5/10

Rajeev mimo, ze zawodnikiem jest typowo hardowym to najlepszym skalpem jakim moze sie pochwalic jest Muller z eliminacji w Cincinatti. Stanisław wiele razy w tym roku pokazal, ze w tenisa na clayu potrafi grac na wysokim poziomie. Na hardzie idzie mu mozna powiedziec srednio, ale z zawodnikiem w tych ramach jest na pewno kuszacy do obstawienia szczegolnie po kursie @1,5 - @1,6. Typ: Rajeev

Goldstein Paul - Kuerten Gustavo - @3,16 - Pinnacle 3/10

Co tu duzo mowic Guga przez caly rok zagral zaledwie kilka meczow na clayu ze skutkiem jak na niego po prostu tragicznym. Na innych nawierzchniach nie gral nic. Goldstein to sredniej klasy hardowiec ale w miare ograny no i gra u siebie. Wydaje sie byc zdecydowanym faworytem. Typ mimo niskiego kursu ze wzgledu na forme Gugi dosc atrakcyjny dla typera. Zagramn wiec lekko doga.

Beck Karol - Nieminen Jarkko - @2,25 - Bet365 - 6/10

Jarkko mimo, ze poczatek roku na hardzie mial calkiem niezly stuknal miedzy innymi Melzera, Sriche, Horne i Saulniera to jednak potem grajac na clayu, forma jakby ostatnio mu zaczela spadac. Porazki na clayu z Mayerem i Tuksarem uwienczyla wtopa na Hardzie z Jenkinsem. Beck ciagle na hardzie gra dobrze i przede wszystkim prezentuje rowna solidna forme. Jest w tym meczu bardzo kuszacy szczegolnie z kursem powyzej @1,7. Typ: Jarkko.

Murray Andrew - Pavel Andrei - @2,25 - Pinnacle - 5/10

Pavel w tym roku gra bardzo malo a jego zwyciestwa na hardzie w tym roku mozna policzyc na palcach jednej reki i to z przeciwnikami wsrod ktorych gwiazda bylby Jarkko Nieminen. Murray to wschodzacy 18-letni talent. W ostatnim czasie wyrabal w kosmos dwa challengery tracac zaledwie jednego seta. Dostal szanse w Cincinatti gdzie pokonal Taylora Denta i o malo co nie pierdyknal samego Marata, ktoremu urwal seta. Dzis jest niewatpliwym faworytem. Kurs bardzo atrakcyjny. Dlatego zagram sobie na Pavela. Andrzej jeszcze ma czas.

Tursunov Dmitry - Baghdatis Marcos - @2,34 - Pinnacle - 5/10

Marcos po udanym wystepie w AO gdzie pyknal Ljube Robredo i przegral dopiero z Fedziem. Zaczal grac na clayu. A gdy uswiadomil sobie ze z niego clayowiec jak z koziej dupy trąba, pojechal do Cordoby gdzie wyzyl sie na cieniasach i wygral challengera. Nastepnie wygrana z DeChaunaciem i porazki z Carlsenem i 2 z Chela, moga wskazywac na to, ze ostatnio stac go tylko na zwyciestwo z klientem. Tursunov tak naprawde niczym wiecej w tym roku sie pochwalic nie moze. Jednak gral wiecej z lepszymi zawodnikami i wyglada na bardziej solidnego zawodnika. Poza tym olbrzymie wrazenie na duzym gronie kibicow tenisa wywarl jego mecz w Indianapolis z Riddickiem, gdzie przegral 1-2 po 3ech tiebreakach. Jego nazwisko mimo programow Marcosa na Eurosporcie bardziej przekonuje a kurs nawet powyzej @1,6 jest atrakcyjny. Zagram wiec na doga w tym meczu.

Mirnyi Max - Gimelstob Justin - @3,00 - Bet365 4/10

Max jest duzo lepszym i bardziej ogranym zawodnikiem a ostatnie porazki nie przyniosly mu duzej ujmy bo byly z dobrymi tenisistami. Justin gra u siebie ale jego umiejetnosci i potencjalu Mirnyia nie ma co porownywac. Kurs powyzej @1,4 wyglada apetycznie do kazdego komba. Skusze sie wiec na doga w tym meczu.

Pozdrawiam wszystkich i zycze samych wygranych

Do góry
#393329 - 30/08/2005 10:08 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Stoin Offline
Profesor

Meldunek: 19/08/2005
Nowy dzien,nowe pomysły jest w czym wybierac tak wiec.....

Mirnyi M - Gimelstob J typ 1
Nie trzeba chyba przedstawiac faworyta tego meczu, gracz o znakomitych warunkach fizycznych,preferujacy gre serv and voley, swietny deblista aczkolwiek gra singlowa nie jest mu obca.Co prawda jesli spojrzy sie na tegoroczne wyniki gry na twardej nawierzchni mozna dojsc do wniosku ze Max nic nie osiagnał i tak w istocie jest.Jesli chodzi o jego przeciwnika - J Gimelstob w tym sezonie jesli juz przechodzil do drugiej rundy to w turniejach chalengerowych.Ma na koncie wygrane z Bjoerkmanem i Gambillem ale wiemy gdzie w rankingu znajduja sie teraz ci gracze.Ostatni wystep w New Haven i porazka z Gonzalezem nie sparwia ze nalezy obawiac sie o to ze amerykanin pokona Mirnyi'a.Wiec co skłania mnie zeby postawic na poteznego Białorusina ? Chyba wiara ze wygra doswiadczenie i styl jaki preferuje Max no i to ze Gimelstob nie jest zawodnikiem który znajdzie w sobie tyle umiejetnosci na pokonanie kolosa z Białorusi.

Tursunov D - Baghdatis M typ 1
O tym meczu pisano juz wczesniej wiec tylko podsumowując - Ruski Amerykanin trenujacy jak wiadomo w stanach bedący w sredniej raczej formie powinien pokonac ( nie bez problemów ) egzotycznego Marcosa.Umiejetnosci mu nie brakuje a w to w połaczeniu z solidnym serwisem powinno wystarczyc na cypryjczyka który w tym sezonie niczym szczególnym sie nie wyróznił oprócz AO gdzie pokonał Robredo i Ljubicic'a !

Murray A - Pavel A typ 1
Mlody brytyjczyk pokazał juz ze moze toczyc równorzedna walke z najepszymi(safin).Dobre wyniki w tym sezonie wygrany niedawno chelenger w usa, gdzie po drodze pokonał Baker'a ( wczorajszego pogromce Gaudio ) 6-2 6-3 przekonują ze Murray wygra z nie grajacym ostatnio zbyt czesto Rumunem.
Przewiduje rzysetowy pojedynek bez emocji, kurs atrakcyjny , wiec mozna smialo grac na wyspiarza ! sprzedawczykom mowie NIE ! Murray w drugiej rundzie !

pozdrawiam

Do góry
#393330 - 30/08/2005 10:16 Re: ATP - US OPEN Flushing Meadows - Wtorek 30.08
Marcel Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/06/2003

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  rafal08