MOje typy na ta kolejke / kursy by gOOniek

/:
Blues Espoo - Hämeenlinna X 4.33 1/10 under 5,5 5/10
Mocno zastanawialem sie nad tym meczem i w pierwotnej wersji byla 1 , ale powrot Schneidera i Louhi-ego daje szanse HPK dlatego w tym meczu bede szukal remisu - do tego sadze ze mecz bedzie zaciety i powinno byc malo bramek.
TPS Turku - Lukko Rauma X 4.47 1/10 under 5,5 6/10
Takze i w tym meczu wydaje mi sie ze mecz moze oscylowac wokol remisu , do tego najbardziej prawdopodobne to underek. Lukko straszy doslownie i w przenosni nowym graczem - White (asysta w debiucie, gol z Karpatami) , ktory z Saarela moze stworzyc nizly duet.
Ilves Tampere - Lahti Pelicans 1 1.55 6/10
Jakos nie wierze w przelamanie Pelicanow , w koncu Ilves tez na kims musi zdobywac punkty.
Assat Pori - Tappara Tampere 2 1.90 4/10 under 5,5 3/10
Kurs na 2 zacny aczkowliek bedzie to ciezki meczyk i ostro go nie gram, mimo wszystko wydaje mi sie ze Tappara gra ponad stan
Jyp Jyväskylä - IFK Helsinki 1X ok. 1,45 3/10
Ciezki meczyk do typowania, ale konsekwentnie przeciwko HIFK ( jesli dzis by wygrali to zmieniam o nich zdanie

)
Kärpät - Saipa 1 1.38 8,5/10
Wyglada na pewna 1-ke, i chyba nie zrobia dziadostwa, wszak od 17 spotkan nie przegrali z SaiPa , aczkolwiek troszke remisowali ( 6 razy )sie zdazaly).
PS. Opinie sa wyrazem przemyslen autora i jako takie nie moga byc powodem reklamacji i narzekan na forum