[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dinero:
[qb]Witam
Ostatnio sie zawiodlem na Expekt
A bylo to tak - probowalem dokonac wplaty 50zl na Expekt.com dnia 21.09.2002 ekarta Mbanku, ale dosc dlugo laczyl sie za kazdym razem operacja byla nie udana, wiec zaniechalem prob. Dzis sprawdzam stan konta w Mbanku i ku mojemu zdziwieniu z konta zniknelo 53,55 pln. Po przejrzeniu danych wykonanych operacji znalazlem taka informacje :
Data księgowania 26-09-2002
Numer operacji *
Rodzaj transakcji ZAKUP PRZY UŻYCIU KARTY
Numer użytej karty *
Miejsce transakcji EXPEKT.COM LONDON, GB
Kwota oryginalna -12,64 EUR
Kwota w walucie rozliczeniowej -12,80 USD
Kwota obciążenia 53,55 PLN
Bylem ogromnie zaskoczony, ale pomyslalem sobie, ze to i nawet dobrze, ze jednak udalo sie wplacic ( mimo to ze komunikaty byly o nie udanej probie depozytu ) bo i tak chcialem skorzystac z uslug Expekt.com. Ku mojemu zdziwieniu po zalogowaniu na konto w Expekt stan konta byl 0.00 pln. Zerknalem na moje drugie konto w Expekt w innej walucie ale tam tez nie bylo zadnych pieniedzy.
Wyslalem do nich maila i zobaczymy jak sie sytuacja rozwinie
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]Pisałem o tym kiedyś tzn jakiś tydzień temu - tylko, że ja płaciłem kartą Inteligo. Wyskakiwało mi, Błąd Logowania. Kwotę z konta odejmowano, a w expekcie było nadal 0... Potem mialem tę kwotę w zablokowanych środkach przez około tydzień czasu, żeby wkońcu pojawiła się w expekcie
:eek: :eek:
Pozdrawiam