Witam !
Dzisiaj zagrałem takie oto mecze :
Minesota - Detroit : Detroit
Dla Tigers rzuca dzisiaj Bonderman, który ma 3.19 ERA w lipcu ( New York Yankees 10-2 W, Cleveland 7-3 W, Chicago White Sox 7-1 W i Kansas City 9-12 L) właśnie w ostatnim meczu z Chicago przez 8 rzucanych innigów pozwolił na 1 run i 3 uderzenia.
Dla Minesoty rzuca dzisiaj Lohse, który w lipcu ma 3.60 ERA, 1 W i 2 L, ale za to przeciw Detroit ( na swoim terenie ) zanotował słaby występ, pozolił graczą Tigers 7 H, 6 R, 2 BB i 3 SO.
Seattle - Cleveland typ : Cleveland -1.5
Cleveland - Milwood 3.67 ERA w domu 1 W i 6 L co do tego typu przekonuje mnie właśnie mała ilość wygranych na stadionie Jacobs Field w Cleveland i dość dobra 2.84 ERA w ostatnim tygodniu. ( co do 7.20 ERA vs Seattle nie martwie się tym ponieważ taką ERA zanotował w 2003 r. w barwach Philadelphi )
Dla Seattle rzuca dzisiaj Sele Aaron, w spotkaniach wyjazdowych 6.31 ERA w lipcu troche gorsza bo 8.27 ERA ( ostatnoi ten gracz zanotował 6 L z rzędu ) w 19 grach ma 16 HR.
Milwaukee - Cincinati typ : Milwaukee
Dla Milwaukee rzuca dzisiaj Davis w lipcu 3.60 ERA, a w spotkaniach wyjazdowych 4.76 ERA ( co do niego przekonują mnie dwa ostatnie jego występy vs Washington 4-2 W i vs St. Louis 5-4 W ).
Cincinati - Hudson z 13.06 ERA w lipcu i 9.53 ERA w domu. W sezonie na 7 rozegranych meczy ma 8 HR i 21 BB
Ostatnie spotkanie to ?? To co grają chyba dzisiaj wszyscy
Baltimore - Tampa Bay typ : Baltimore
Analiza Prezesa_1 dla mnie w zupełności wystarcza.
Życze powodzenia w typowaniu.

POZDRAWIAM