Strona 4 z 11 < 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 >
Opcje tematu
#37705 - 29/09/2002 23:26 Re: Unibet
Sw_Mikolaj Offline
old hand

Meldunek: 13/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Qbol:
[qb]Po jakim czasie moge dostac te romocyjne 20 euro w Unibecie??? Przed chwila wplacilem pierwszy raz do nich kaske i nic. Moze ktos ma juz jakies doswiadczenia z ta ich promocja???[/qb][/QUOTE]Nie wplacalem ale z tego co slyszalem to musisz im napisac maila i wtedy powinni ci przyznac
iwo:

Do góry
Bonus: Unibet
#37706 - 30/09/2002 11:31 Re: Unibet
Anonymous
Unregistered

Moja przygoda z unibetem ma bardzo zniechecajacy poczatek.
Dzieje sie tak nie za sprawa booka lecz z powodu Kredyt Banku.
Poszedlem sobie w piatek do kantorku i zakupilem 25 euro. Nastepnie skierowalem swoje kroki do siedziby Kredyt Banku w Legionowie. Wzialem sobie standardowy, rozowy druczek i.. klapa poniewaz tym druczkiem nie mozna dokonywac wplaty w euro. Zasiegnalem wiec rady mlodego czlowieka, ktory siedzial w "Informacji". Drapal sie w glowe i myslal.. myslal.. po czym poszedl wykonac telefon do kogos wyzszej rangi. Trwalo to jakies 15 minut i w koncu dostalem upragniony druczek (jakis dziwny), ktory pospiesznie wypelnilem. Podszedlem do kasy i niestety pani kasjerka uswiadomila mnie, ze nie moze przyjac wplaty w euro.
"...Musi pan jechac bezposrednio do oddzialu, w ktorym jest to konto..."
Ruszylem swoje cztery litery na ul. Kasprzaka w Warszawie. Odstalem swoje w kolejce (tylko dwa z posrod kilkunastu stanowisk byly czynne). Mlody czlowiek zaksiegowal zlecenie (robil to dwukrotnie poniewaz pomylil sie w adresie) i ruszylem do kasy. Zaplacilem, wyslalem potwierdzenie i okazalo sie, ze pieniadze powedrowaly na inne konto niz chcialem.
Dzisiaj znowu czeka mnie wycieczka na ul. Kasprzaka.

Do góry
#37707 - 30/09/2002 22:33 Re: Unibet
Qbol Offline
enthusiast

Meldunek: 21/02/2002
Zrobilem tak jak mowiles i po jakiejs godzince mialem dodatkowe 20 euro. iwo:
P.S. Podobno zeby je wyplacic trzeba obrocic kwota 100 euro. Czy to prawda??

Do góry
#37708 - 30/09/2002 23:10 Re: Unibet
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
Prawda

Do góry
#37709 - 08/10/2002 23:59 Re: Unibet
Inspirator Offline
veteran

Meldunek: 30/09/2002
Ile dni bankowych trwa wypłata z unibetu ???
z expektu zaledwie 2dni a czy tez tak krotko w unibecie realizuja przelewy???
prosze o odp
pozdr

Do góry
#37710 - 09/10/2002 00:55 Re: Unibet
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Inspirator:
[qb]Ile dni bankowych trwa wypłata z unibetu ???
z expektu zaledwie 2dni a czy tez tak krotko w unibecie realizuja przelewy???[/qb][/QUOTE]Nie szybciej niz 14 dni.

Do góry
#37711 - 09/10/2002 01:24 Re: Unibet
kanion Offline
addict

Meldunek: 01/10/2001
najszybciej kase mialem po 5 dniach od Unibetu , najdluzej czekam teraz bo juz 12 dzien :eek:

pozdrawiam

Do góry
#37712 - 09/10/2002 02:30 Re: Unibet
Sw_Mikolaj Offline
old hand

ja czekalem dokladnie tydzien

Do góry
#37713 - 09/10/2002 02:39 Re: Unibet
hunter Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 20/10/2001
Witam

Ja dokładnie 5 dni.

PoZdRaWiAM iwo:

Do góry
#37714 - 10/10/2002 13:56 Re: Unibet
Sw_Mikolaj Offline
old hand

niewiecie jaka oplate bierze KREDYT BANK , chce wplacic do unibetu EURO.
Do expektu kosztuje to 7zl.

Do góry
#37715 - 10/10/2002 14:45 Re: Unibet
Anonymous
Unregistered

Ja ostatnio wplacalem 25 euro i nie zaplacilem zadnej prowizji. Ale wiem, ze powinienem. Gosciu, ktory ksiegowal ta wplate zaczal cos wyliczac ale nie potrafil . Wychodzilo mu cos okolo 1.30zl.
Powiedzial, ze on nie wyliczy prowizji i skierowal mnie do kasy mowiac, ze kasjerka ta prowizje sama wyliczy. Kobieta tez tego nie zrobila i w taki oto sposob wplacilem bez zadnych dodatkowych oplat.
Polecam oddzial Kredyt Banku na Kasprzaka .

Wplacajac tam, koniecznie proscie o potwierdzenie, na ktorym widniec bedzie konto unibetu.
Kredyt bank podczas wykonywania dypozycji, deponuje pieniadze na jakims swoim koncie tymczasowym i taki potwierdzenie otrzymuje sie z kasy.
Dla unibetu nie jest to zadnym potwierdzeniem.

Do góry
#37716 - 10/10/2002 16:31 Re: Unibet
[g]um[p] Offline

Meldunek: 24/08/2002
Prowizja od wpłaty do Unibetu przelewem kosztuje na pewno 7zł

Do góry
#37717 - 10/10/2002 19:49 Re: Unibet
Acli Offline
addict

Meldunek: 07/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JoT.Pe:
[qb]Ja ostatnio wplacalem 25 euro i nie zaplacilem zadnej prowizji. Ale wiem, ze powinienem. Gosciu, ktory ksiegowal ta wplate zaczal cos wyliczac ale nie potrafil . Wychodzilo mu cos okolo 1.30zl.
Powiedzial, ze on nie wyliczy prowizji i skierowal mnie do kasy mowiac, ze kasjerka ta prowizje sama wyliczy. Kobieta tez tego nie zrobila i w taki oto sposob wplacilem bez zadnych dodatkowych oplat.
Polecam oddzial Kredyt Banku na Kasprzaka .

Wplacajac tam, koniecznie proscie o potwierdzenie, na ktorym widniec bedzie konto unibetu.
Kredyt bank podczas wykonywania dypozycji, deponuje pieniadze na jakims swoim koncie tymczasowym i taki potwierdzenie otrzymuje sie z kasy.
Dla unibetu nie jest to zadnym potwierdzeniem.[/qb][/QUOTE]Witam.
U mnie było podobnie. Wpłacałem w Chorzowie i sytuacja identyczna, z tym wyjątkiem że o prowizji nie było żadnej mowy ani nie zauważyłem choćby próby wyliczania. Kobiety tam obsługujące były również zaskoczone i miały spory kłopot z tą transakcją. Oczywiście dostałem potwierdzenie które Unibet mi nie uwzględnił. Musiałem na drugi dzień iść i prosić o pełną historię transakcji bo wpłata odbywała się przez właśnie, jakieś tymczasowe konto. Po zeskanowaniu i wysłaniu dowodu (już właściwego z widniejącym nr konta Unibet) pieniążki pojawiły się chyba w 30min na moim koncie
Pozdrawiam.

Do góry
#37718 - 11/10/2002 00:04 Re: Unibet
Sw_Mikolaj Offline
old hand

mi sie nie podoba obsluga klienta w unibecie dzisiaj rano wyslalem maila a odpowiedzi ani widu ani slychu

Do góry
#37719 - 11/10/2002 20:41 Re: Unibet
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał SoKoL:
[qb]mi sie nie podoba obsluga klienta w unibecie dzisiaj rano wyslalem maila a odpowiedzi ani widu ani slychu [/qb][/QUOTE]Z tym odpisywaniem to jest roznie... i chyba nie ma regul.

Do góry
#37720 - 15/10/2002 03:49 Re: Unibet
Anonymous
Unregistered

W warszawie polecam Oddzial III Kredyt Banku przy ul. Marszalkowskiej 82. Mila i cierpliwa obsluga. Jedna mila Pani nawet sobie zapisala na kartce caly proceder wplacania na konto Unibetu. Istotna informacja: jesli spytaja o kraj to mowcie - Wielka Brytania.

Do góry
#37721 - 18/10/2002 11:24 Re: Unibet
Anonymous
Unregistered

Chciałbym sie dowiedzieć gdzie można wpłacić jak jak wypłącić czy potrzebne jest konto dywizowe i takie tam... wzystkiego co trzeba wiedzieć by wpłacić kase do unibetu.... prosze o pomoc...

Do góry
#37722 - 18/10/2002 15:25 Re: Unibet
Anonymous
Unregistered

[QUOTE]Oryginalnie wysłał Slawko:
[qb]Chciałbym sie dowiedzieć gdzie można wpłacić jak jak wypłącić czy potrzebne jest konto dywizowe i takie tam... wzystkiego co trzeba wiedzieć by wpłacić kase do unibetu.... prosze o pomoc...[/qb][/QUOTE]Wplacasz zwyczajnie.
Najlepiej kupic sobie okreslona kwote euro w kantorze, udac sie do jakiegos oddzialu Kredyt Banku i zlozyc ustna dyspozycje wplaty (bezposrednio przy stanowisku obslugi klienta) lub poprosic o specjalny druczek i wypelnic go.

Pieniadze wplaca sie tytulem "Swiadczenie uslug bukamcherskich + (twoj numer id przydzielony przez Unibet)" na firme FIRST CLEAR LTD. Numer konta podany jest na stronie Unibet w zakladce "Konto"=>"Depozyt w banku" (po zalogowaniu sie). Tak jak pisalem wczesniej, firma znajduje sie w Wielkiej Brytanii (na pewno osoba w banku spyta o to).
No i trzeba uwazac na to, czy na potwierdzeniu wykonania przelewu widnieje konto unibetu. Jesli nie - proscie o takie wlasnie potwierdzenie.
Po otrzymaniu potwierdzenia, robi sie skan i wysyla mailem (info-pl@Unibet) jako zalacznik.

Z moich doswiadczen wiem, ze nie uda sie chyba wplata w walucie euro w filiach Kredyt Banku. Najlepiej wiec udac sie do Oddzialu.

Do góry
#37723 - 20/10/2002 02:18 Re: Unibet
Adpal Offline
addict

Meldunek: 25/08/2002
Mam pytanie do rodaków z Gliwic , wpłacał może ktoś pieniadze w odziale Kredyt Banku w Gliwicach pieniadze na konto Unibetu , prosze o podzielenie się refleksjami i spostrzezeniami ( chodzi mi jakosc obslugi i prowizje jaka trzeba zaplacic jezeli nie ma sie tam konta )

Do góry
#37724 - 20/10/2002 03:15 Re: Unibet
Acli Offline
addict

Meldunek: 07/08/2002
[QUOTE]Oryginalnie wysłał JoT.Pe:
[qb]
Wplacasz zwyczajnie.
Najlepiej kupic sobie okreslona kwote euro w kantorze, udac sie do jakiegos oddzialu Kredyt Banku i zlozyc ustna dyspozycje wplaty (bezposrednio przy stanowisku obslugi klienta) lub poprosic o specjalny druczek i wypelnic go.

Pieniadze wplaca sie tytulem "Swiadczenie uslug bukamcherskich + (twoj numer id przydzielony przez Unibet)" na firme FIRST CLEAR LTD. (...)[/qb][/QUOTE]Witam.
Zgadzam się z kolegą. Najlepiej jest wytłumaczyć wszystko ustnie, szybciej i mniej problemów z wypełniamiem czegokolwiek. Na pytanie jakim tytułem wpłacam pieniądze, nie wiedziałem jak to dokładnie ma brzmieć, więc wytłumaczyłem o co chodzi (depozyt w Internetowym biurze bukmacherskim) i pani wypisała: "Gry i zabawy" (czy jakoś tak). Jeśli chodzi o Twój ID w Unibet, to wystarczy go przesłać tylko mailem w którym wyślesz załącznik zeskanowanego dowodu wpłaty.
Pozdrawiam.

Do góry
Strona 4 z 11 < 1 2 3 4 5 6 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08