[QUOTE]Oryginalnie wysłał JoT.Pe:
[qb]Ja ostatnio wplacalem 25 euro i nie zaplacilem zadnej prowizji. Ale wiem, ze powinienem. Gosciu, ktory ksiegowal ta wplate zaczal cos wyliczac ale nie potrafil

. Wychodzilo mu cos okolo 1.30zl.
Powiedzial, ze on nie wyliczy prowizji i skierowal mnie do kasy mowiac, ze kasjerka ta prowizje sama wyliczy. Kobieta tez tego nie zrobila i w taki oto sposob wplacilem bez zadnych dodatkowych oplat.
Polecam oddzial Kredyt Banku na Kasprzaka

.
Wplacajac tam, koniecznie proscie o potwierdzenie, na ktorym widniec bedzie konto unibetu.
Kredyt bank podczas wykonywania dypozycji, deponuje pieniadze na jakims swoim koncie tymczasowym i taki potwierdzenie otrzymuje sie z kasy.
Dla unibetu nie jest to zadnym potwierdzeniem.[/qb][/QUOTE]Witam.
U mnie było podobnie. Wpłacałem w Chorzowie i sytuacja identyczna, z tym wyjątkiem że o prowizji nie było żadnej mowy ani nie zauważyłem choćby próby wyliczania. Kobiety tam obsługujące były również zaskoczone i miały spory kłopot z tą transakcją. Oczywiście dostałem potwierdzenie które
Unibet mi nie uwzględnił. Musiałem na drugi dzień iść i prosić o pełną historię transakcji bo wpłata odbywała się przez właśnie, jakieś tymczasowe konto. Po zeskanowaniu i wysłaniu dowodu (już właściwego z widniejącym nr konta
Unibet) pieniążki pojawiły się chyba w 30min na moim koncie
Pozdrawiam.