Eeeee no to jestem w szoku !!! Wystawili polski basket ! No to tego nie ma żaden inny buk (kiedyś chyba toto-mix się przymierzał ale zwątpili). Właśnie poszedł przelew do expa !
Jeszcze jedno pytanie, czy wpłaty na konto lub wypłaty z konta muszą być na lub z konta bankowego osoby zarejestrowanej w Expie??
wplaty nie musza byc (najwazniejsze zeby podac numer konta w expekcie osoby, na ktorej konto ma wplynac wplata) a co do wyplat to raczej juz chyba tylko na swoje tzn na wlasciciela konta w expekcie
dzięki, ale nie wiesz czy z tymi wypłatami to na pewno??? ktoś jest pewny na 100%?
no wplaty mozesz dokonywac z innego konta niz twoje (wiele razy tak robilem- no w sumie to ze 3 heh, ale nie bylo nigdy problemu) a z wyplaty MUSISZ robic do konta swojego, co to za problem zalozyc sobie konto np. darmowe w mbanku?
wHiTe_StAr
Fundator
Meldunek: 15/11/2004
Quote: oj to cienko przedzie expekcik jak juz chca ludzi nacinac na cyrylice a jak juz sie doczytasz to pewnie podkrecony na maxa poker, w ktorym na pewno wszystko stracisz. ech, szkoda slow. dzieki za wyjasnienia. pozdrawiam.
a niby jaki oni mogą mieć w tym interes że Kowalski przegra a Iksiński wygra?
k...a mnie rozjebali.otoz zamiast za 2 zł wysłac kupon wysłało mi sie za 20zł(zapomniałem wstawic kropki).gdy juz wysałem kupon zorientowałem sie ze sie pomyliłem.wysłałem im maila o anulowanie kuponu-z wyjasnieniem.nic nie odpisywali mimo kolejnego do nich maila.po czym jak juz mi jeden mecz wjebał na 800zł-to odpisali ze nie mogli tego zrobic.zaloze sie ze jakby kupon wszedl to by go anulowali
panowie szybkie pytanie czy jak przed 14 dzis w kredyt banku strzele przelew do expekta to zaksieguja dzis wieczorem, badz w sobote , czy dopiero w poniedzialek bedzie kasa na koncie w expie , prosze o szybka odpowiedz , z gory dziekuje
Jak myslicie dojdzie dzisiaj kasa do expetka do 21 ?????Bo ja wysłałem przez bank przerlewem w środe po 15 i miałem nadzieje ze na dzisiaj dojdzie bo chciałbym jutro juz obstawic eleminacje ????????????