Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#3747755 - 12/03/2010 03:17 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: craax]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004

Do góry
Bonus: Unibet
#3747759 - 12/03/2010 03:19 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: craax]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
craax jesli chodzi o mnie to gram zawodowo i staram sie inwestowac we wszystko co przynosi profity.
Gram naprawde duzo ludzi z platnych serwisow, wszystko po odpowiedniej selekcji i Mara traktowalem na tej samej zasadzie.
Duzo wczesniej juz rozmawialem z nim, duzo wczesniej zaczal mi grac - podszedlem do tego powaznie i zaryzykowalem tego tysiaka na wlasna odpowiedzialnosc - gosc wydal sie powazny, dobrze sie dogadywalismy wiec nie widzialem problemu aby mu wplacic pieniadze poprzez MB
Troszke niejasnosci bylo na poczatku, ale wszystko sie ladnie ulozylo.
Sume ladna ugral i to mnie najbardziej interesuje - opinia ludzi grajacych dla zabawy mnie nie rusza - kazdy ma prawo do wlasnych przemyslen.

Jestem zadowolony z tej krotkorerminowej inwestycji.

Do góry
#3747795 - 12/03/2010 03:31 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: HAGIi]
shane Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/04/2006
A czym się charakteryzuje granie zawodowe?

Można to wpisać w CV?

Do góry
#3747810 - 12/03/2010 03:37 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: shane]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
Nie mozna wink

Traktuje to jako prace, poswiecam praktycznie caly dzien aby moc zarobic pare zloty.

Jedni zarabiaja pracujac w marketach, urzedach itp, a inni staraja sie zarobic grajac na zakladach - tu chyba nie ma co wyjasniac.

Kazdy ma wlasny sposob na pieniadz, nikomu sie do portfela nie zaglada.

Do góry
#3747871 - 12/03/2010 03:51 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: HAGIi]
chim123 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/05/2005
Czyli podsumowując - Mar się wywiązał i sprawę można uznać za zamkniętą smile Szkoda tylko, że temat tak szybko poleciał, a sam Mar dostał bana i nie miał szans udowodnienia swoich racji.

Do góry
#3749341 - 13/03/2010 00:40 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: chim123]
wwwujek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/10/2001
Mar nie miał czego udowadniać.. Przewalił kasę na automatach.
Nie powiem, oddał co zabrał, dał mi nawet 100%, ale.. z umowy się nie wywiązał.. Według tej umowy po tygodniu miał już dla mnie 5,5k i na tym się urwało.. mogę przypuszczać, że gdybym nie był dociekliwy, nie spędził sporo czasu na odszukanie Mar'a to wszyscy dostalibyśmy gó..wno.

Nie można dlatego mówić, że Mar się w pełni wywiązał..

Do góry
#3749343 - 13/03/2010 00:45 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: wwwujek]
wwwujek Offline
Carpal Tunnel

Nie powiem, oddał co zabrał, dał mi nawet 100% więcej, ale.. z umowy się nie wywiązał.. Według tej umowy po tygodniu miał już dla mnie 5,5k i na tym się urwało.. mogę przypuszczać, że gdybym nie był dociekliwy, nie spędził sporo czasu na odszukanie Mar'a to wszyscy dostalibyśmy gó..wno.

Nie można dlatego mówić, że Mar się w pełni wywiązał..

Do góry
#3749351 - 13/03/2010 00:49 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: wwwujek]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
A ostrzegaliśmy grin

Kasę pewnie oddał z "funduszu" innego inwestora, który nie miał tyle szczęscia w poszukiwaniach.

Do góry
#3749355 - 13/03/2010 00:53 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: Goget]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Meldunek: 04/01/2007
a w mojej sprawie oczywiście cisza, yaaho nawet pół słowa wytłumaczenia nie napisał w tym temacie i dalej sobie obstawia tenisa...

Do góry
#3749392 - 13/03/2010 01:21 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: Goget]
wwwujek Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Goget
A ostrzegaliśmy grin

Kasę pewnie oddał z "funduszu" innego inwestora, który nie miał tyle szczęscia w poszukiwaniach.

Ja mimo wszystko jestem zadowolony..
Wkur..wi..la mnie jedna rzecz, brak kontaktu z Mara strony po blisko tygodniu.
Niestety brzydzi mnie kłamstwo i złamanie danego słowa, dlatego też zacząłem drążyć temat i Mara doszedłem.

Ja na tym zarobiłem. Jest tu kilka takich osób, którym myślę, że mógłbym zaufać.

Np. Ondy nie znam prywatnie, ale gdyby kiedykolwiek się okazało, że kogoś tu oszuka, to serio straciłbym wszystkie nadzieje, że uczciwi ludzie są na tym paskudnym świecie.

ps. HAGIi nie mówiłeś mi nigdy wcześniej, że słał Ci skany kuponów itp..

Do góry
#3749466 - 13/03/2010 02:00 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: ArtekPotito]
yaaho Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2005
Originally Posted By: ArtekPotito
a w mojej sprawie oczywiście cisza, yaaho nawet pół słowa wytłumaczenia nie napisał w tym temacie i dalej sobie obstawia tenisa...

bo takie sprawy zalatwia sie na pw, a nie skarżąc sie do admina

Do góry
#3749470 - 13/03/2010 02:02 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: yaaho]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Originally Posted By: yaaho

bo takie sprawy zalatwia sie na pw, a nie skarżąc sie do admina
co mam robić skoro brak od Ciebie konkretów przez 2 miesiące ?

Do góry
#3749631 - 13/03/2010 03:26 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: ArtekPotito]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004

Qpę

Do góry
#3749633 - 13/03/2010 03:27 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: wwwujek]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: wwwujek

Padłem laugh laugh laugh

Do góry
#3749813 - 13/03/2010 05:08 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: Amkwish]
jerome Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/10/2001
to forum ostatnio pokazuje ciemną stronę hazardu, uzależnienie od automatów (inwestor hehe) to chyba najgorszy wymiar

Do góry
#3749892 - 13/03/2010 05:52 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: Amkwish]
ArtekPotito Offline
GRILL MASTER

Originally Posted By: amkwish

Qpę
mógłbyś nie uczestniczyć w temacie, do którego nic nie wnosisz ? na razie staram się być miły, w przeciwieństwie do Ciebie

Do góry
#3749964 - 13/03/2010 06:32 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: ArtekPotito]
Master Flamaster Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/02/2006
Originally Posted By: amkwish

Qpę
mógłbyś nie uczestniczyć w temacie, do którego nic nie wnosisz ? na razie staram się być miły, w przeciwieństwie do Ciebie

Artek kliknij na jego nick => pokaz profil => ignore this user i... forum zyska na atrakcyjności. Piszę z doświadczenia

Do góry
#3750005 - 13/03/2010 07:08 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: ArtekPotito]
kuslin Offline
journeyman

Meldunek: 22/06/2009

Pierwszy rzuczas kamieniem, a ciekawe czy za tego grilla ze zlotu zaplaciles?

Ja osobiście jestem wstrząśnięty całym zlotem. Oczywiście część osób napisał co chciała i jak widziała. Rzeczywistość była niestety inna. Dlatego był to mój ostatni zlot. Zastanawiam się także nad całkowitą rezygnacją z pisania na mecz.pl. Nie można przejść obojętnie wobec pewnych zachowań. Głównie rozbija się o kwestię finansowe.

Wszystko zaczęło się oczywiście od tego, że 10 osób w ostatniej chwili nie pojechało. Dzięki temu już byliśmy w dupie, bo dali tylko na 50 złoty a nie 80 jak powinno być, ale dalej było już ciekawiej.

Otóż z tych 500 złoty plus jeszcze 200 złoty w sum,ie 700 złoty zostało urządzona nie zła biba 14 skrzyn browarów plus grill. Oczywiście to zjadło drugą ratę dla ośrodka. W ostatniej chwili trzeba było zbierać środki jedni dali inni nie "przecież zapłaciłem za zlot" tak, ale czy za piwska i kiełbaski, które jadłem?. W sumie wszyło tak, że głównym sponsorem zlotu został Conrad i ja we własnej osobie, ba ja jeszcze działałem w transporcie załatwiają mega zakupy w Radomiu...

Nie chce mi się komentować tego wszystkiego, ale od powrotu jestem mega wkur. Ponieważ pewne osoby zachowały się fatalnie. Niestety w Polsce wszystko kosztuje a niektórzy potraktowali piwa i grilla jak promocję to nie był all inclusive w Egipcie, tylko zlot. Niestety tak fatalna sytuacja miała już miejsce w Sielpi wówczas Maxxey ją ratował. Z trzech zlotów na których byłem najlepiej wyszedł w Sobieszewie. Tam wszystko był dopięte na ostatni guzik a tutaj...

Dużą winę ponoszą w tym ludzie, którzy nie pojechali plus oczywiście ci, którzy balowali ponad stan. Jestem na kilka osób bardzo wściekły, bo jedli i pili a potem mówili, że zapłacili za zlot. Tyle, że 80 złoty to było za trzy noce w domkach a nie za 14 skrzynek piwa i grilla. No cóż w sumie żałuję, że pojechałem. Tyle ode mnie dobrej zabawy na kolejnych zlotach. Proponuję już zacząć szukać sponsora tej imprezy. Ja nim na pewno już nie będę...

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
#3750014 - 13/03/2010 07:17 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: kuslin]
Piostar Offline
Marcos Baghdatis

Meldunek: 01/11/2004
"Tak zgadza się: ty Piostra, siwy, kewin, bazyl, panka$a, Artek oddał całą pulę za wygraną w pokera w sumie jakieś 80 złoty."

Dwa posty niżej wink

Szkoda że nie wiesz o czym mówisz wink

Do góry
#3750015 - 13/03/2010 07:17 Re: CZARNE OWCE - LISTA DŁUŻNIKÓW [Re: kuslin]
[a]domaitis Offline
solus contra omnes

Meldunek: 17/02/2002
Originally Posted By: kuslin

Pierwszy rzuczas kamieniem, a ciekawe czy za tego grilla ze zlotu zaplaciles?

Ja osobiście jestem wstrząśnięty całym zlotem. Oczywiście część osób napisał co chciała i jak widziała. Rzeczywistość była niestety inna. Dlatego był to mój ostatni zlot. Zastanawiam się także nad całkowitą rezygnacją z pisania na mecz.pl. Nie można przejść obojętnie wobec pewnych zachowań. Głównie rozbija się o kwestię finansowe.

Wszystko zaczęło się oczywiście od tego, że 10 osób w ostatniej chwili nie pojechało. Dzięki temu już byliśmy w dupie, bo dali tylko na 50 złoty a nie 80 jak powinno być, ale dalej było już ciekawiej.

Otóż z tych 500 złoty plus jeszcze 200 złoty w sum,ie 700 złoty zostało urządzona nie zła biba 14 skrzyn browarów plus grill. Oczywiście to zjadło drugą ratę dla ośrodka. W ostatniej chwili trzeba było zbierać środki jedni dali inni nie "przecież zapłaciłem za zlot" tak, ale czy za piwska i kiełbaski, które jadłem?. W sumie wszyło tak, że głównym sponsorem zlotu został Conrad i ja we własnej osobie, ba ja jeszcze działałem w transporcie załatwiają mega zakupy w Radomiu...

Nie chce mi się komentować tego wszystkiego, ale od powrotu jestem mega wkur. Ponieważ pewne osoby zachowały się fatalnie. Niestety w Polsce wszystko kosztuje a niektórzy potraktowali piwa i grilla jak promocję to nie był all inclusive w Egipcie, tylko zlot. Niestety tak fatalna sytuacja miała już miejsce w Sielpi wówczas Maxxey ją ratował. Z trzech zlotów na których byłem najlepiej wyszedł w Sobieszewie. Tam wszystko był dopięte na ostatni guzik a tutaj...

Dużą winę ponoszą w tym ludzie, którzy nie pojechali plus oczywiście ci, którzy balowali ponad stan. Jestem na kilka osób bardzo wściekły, bo jedli i pili a potem mówili, że zapłacili za zlot. Tyle, że 80 złoty to było za trzy noce w domkach a nie za 14 skrzynek piwa i grilla. No cóż w sumie żałuję, że pojechałem. Tyle ode mnie dobrej zabawy na kolejnych zlotach. Proponuję już zacząć szukać sponsora tej imprezy. Ja nim na pewno już nie będę...

.::Think Twice::. Ignorator.

ogolnie nie wtracam się ,ale gdybyś zadał sobie choć odrobinę trudu i przeczytał kilka postów niżej pod tym co teraz wkleiłeś to masz odp. na swoje pytanie...

Oddał wygraną z pokera

Do góry
Strona 3 z 4 < 1 2 3 4 >

Moderator:  Biszop, rafal08