Serdeczne gratulacje Vito za zwycięstwo w Playoff!

Byłeś w finałowym pojedynku graczem zdecydowanie lepszym i zasłużyłes na to zwycięstwo, a ten trafiony typ nr 5 jest jedynie potwierdzeniem reguły, że szczęście sprzyja lepszym.
Pokonałeś mnie dokładnie tą samą bronią, która ja pokonywałem wszystkich swoich dotychczasowych rywali. Zacząłeś od mocnego typu z kursem powyżej 2 a ja zamiast rozegrać tę partię spokojnie zbyt szybko się podpaliłem, efektem czego była szybka konieczność szukania wysokich kursów. Noje poprzednie pojedynki wyglądąły niemalże tak samo, z taką tylko różnicą, że w nich to ja byłem tą stroną zaczynającą od mocnego uderzenia.
Jeśli chodzi o mój występ w Playoff to jestem z niego niezwykle zadowolony. Był to mój debiut w tych rozgrywkach i bardzo chciałem nie odpaść w 1 rundzie i już osiągnięcie takiego rezultatu w pełni by mnie zadowalało a tymczasem tydzień po tygodniu brnąłem dalej i zupełnie nieoczekiwanie znalazłem się w finale pozostawiając po drodze w pokonanym boju takie "firmy" jak g00niek, Conrad czy Aslan. Oczywiście niczego nie umniejszam swoim pozostałym rywalom, wy również byliście wspaniali i dziękuję wam wszystkim za te pojedynki.
Do zobaczenia w kolejnej edycji Playoff - oby była niemniej udana niż ta która obecnie się kończy.

Pozdrawiam,
tomo