#36555 - 28/06/2002 14:04
Re: RANKING BUKMAKERÓW
|
Anonymous
Unregistered
|
Witam Mam małe pytanko może ktoś wie który z buków internetowych ma najwyższe kursy na tenis i gdzie można obstawiac deble 
|
Do góry
|
|
|
|
#36556 - 28/06/2002 14:50
|
Meldunek: 23/01/2001
|
Debli poza pojedyńczymi wyjątkami nie widziałem w ofercie żadnego internetowego buka. Co do tego kto ma najlepsze kursy na tenis, to trudno jednoznacznie powiedzieć. Na pewno nie warto obstawiać tenisa u austriackich buków (Bet&Win, Interwetten, itd.) - mają złodziejską marżę i bardzo trudno spotkać u nich coś warte zagrania. Fatalne kursy (aczkolwiek przy szerokiej ofercie) ma Gamebookers. Ja ostatnio najczęściej najlepsze kursy na to co chciałem obstawić znajdowałem u angielskich bukmacherów (Chandler, Ladbrokes, BlueSQ, BetInternet), często gram również w SIA, który żywcem kopiuje kursy od Hilla, ale później najczęściej nie uwzględnia korekt, więc jak coś mi u Hilla ucieknie, albo chcę postawić przeciwko nie będącemu w pełni sił graczowi to robię to w SIA. Wadą angielskich buków jest stosunkowo wąska oferta, nie mają kursów na wszystkie turnieje, a w przypadku kobiet w ogóle tylko na wielkiego szlema. Niezłe kursy tenisowe widziałem też, że ma ostatnio Unibet. Możesz też rozważyć Olympic (nie mam tam konta, ale z tego co wiem to mają szeroką ofertę przy przyzwoitych kursach), bądź Fonbet - przeciętne kursy, ale wyjątkowo szeroka oferta (zakłady over/under, handicapy na gemy, sety, itd.)
|
Do góry
|
|
|
|
#36557 - 28/06/2002 15:30
|
Anonymous
Unregistered
|
Dzieki za pomoc,ja tez znalazłem jednego z ciekawymi kursami CANBET,teraz tylko muszę dowiedzieć sie wiecej o nim i chyba tam zaczne grać ,bo mają super kursy na wszystkie dyscypliny sporu 
|
Do góry
|
|
|
|
#36558 - 28/06/2002 15:48
|
Anonymous
Unregistered
|
Mam jeszcze jedno pytanko,czy ktoś miał problemy z Canbet i jakie są minusy i plusy grania w tej firmie.  Z góry dziękuje za odpowiedż
|
Do góry
|
|
|
|
#36559 - 08/07/2002 17:08
|
Anonymous
Unregistered
|
Cześć wszystkim.
Uq$ już od dawna wiedziałem że ty jesteś żyjącym perpetum mobile na zarabianie pieniędzy u buków. Nie no śmieje się. Mam do Ciebie prośbę ,wiem że zdobywanie informacji o typach zajmuje ci bardzo dużo czasu ale jakbyś oczywiście mógł to podawaj więcej typów na forum. Załóż temat albo podawaj typy w istniejących już tematach. Dawniej to robiłeś w TT pamiętam ,teraz jakbyś trochę przycichł.
|
Do góry
|
|
|
|
#36560 - 09/07/2002 02:40
|
enthusiast
Meldunek: 13/05/2002
|
Czy ktoś spotkał się w sieci z rankingiem bukmakerów, wydaje mi się, że powinien być, tylko gdzie ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#36562 - 09/07/2002 16:02
|
enthusiast
Meldunek: 13/05/2002
|
Conrad Rozumiem oczywiście tę kwestie ale wiele rankingów ma te problemy, a jednak powstają, choćby po to by przyciągnąć reklamodawców, dlatego tak kombinowałem, że moż e gdiześ  w sieci można spotkać takie rankingi, ja "trochę" już zobaczyłem stron i rzeczywiście nie spotkałem jeszcze takiego rankingu poza tym może dla kogoś być to chwyt reklamowy 
|
Do góry
|
|
|
|
#36563 - 28/07/2002 21:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/06/2001
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał darius72: [qb]Mam jeszcze jedno pytanko,czy ktoś miał problemy z Canbet i jakie są minusy i plusy grania w tej firmie.  Z góry dziękuje za odpowiedż[/qb][/QUOTE]Heh diopiero teraz zobaczylem. Canbet to wg mnie byl najlepszy buk na swiecie dopoki nie zlikwidowal Asianow. Poza tym to moj pierwszy buk ktory polecil mi Conrad. Od tamtego sezonu zlikwidowali Asiany (kladace konkurencje na lopatki) ale widocznie jak wspomnial kiedys Conrad ktos musial im ostro przylozyc bo sie wycofali pozostawiajac jedynie handi calkowite. Wplaty wyplaty etc. bez problemowo! Tzn wyplacalem tylko 2 razy a wplcalem 1. To jest buk u ktorego powinno sie trzymac kase bo nieraz oferuje piekne kursy!
|
Do góry
|
|
|
|
#36564 - 28/07/2002 23:55
|
Anonymous
Unregistered
|
Dzieki,Szakal Będziesz jutro może w profie około 12,bo chciałem z tobą porozmawiać?
|
Do góry
|
|
|
|
#36566 - 29/07/2002 00:56
|
Anonymous
Unregistered
|
Szakal ja teraz mieszkam w Legnicy,wysyłałem do Ciebie prywatną wiadomośc ale coś sie wiesza i nie chce isc.M  iwo: ozemy sie spotkac? jesli tak to wyślij mi maila igiigi@interia.pl ok?
|
Do góry
|
|
|
|
#36567 - 29/07/2002 01:04
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/06/2001
|
|
Do góry
|
|
|
|
#36568 - 29/07/2002 01:18
|
Anonymous
Unregistered
|
Szakal o 12 pod profem,przyjde tam z dzieckiem trzyletnim po tym mnie poznasz,
|
Do góry
|
|
|
|
#36569 - 29/07/2002 13:19
|
enthusiast
Meldunek: 06/06/2002
|
witam, Mam pytanko do graczy mających konto goldbet.com. Jak długo czeka sie na maila z potwierdzeniem rejestracji? Ewentualnie jakbym mógł prosić o krótkie podsumowanie tego buka.(plusy, minusy) dzięki pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#36573 - 31/07/2002 18:53
|
Anonymous
Unregistered
|
Czy ktoś mógłby polecic mi internetowego bukmachera który ma najszerszą ofertę asian handicaps??
|
Do góry
|
|
|
|
#36574 - 31/07/2002 19:20
|
Anonymous
Unregistered
|
[QUOTE]Oryginalnie wysłał zery: [qb]Czy ktoś mógłby polecic mi internetowego bukmachera który ma najszerszą ofertę asian handicaps??[/qb][/QUOTE]Mnie także bardzo interesuje, których bukmacherów możecie polecić ze wzgledu na dobrą oferte asian handicaps(ćwiartkowe, a także jeśli tak jak kiedyś Canbet są buki oferujące parę asianów do wyboru na jedno spotkanie) oraz dużą ilość dostępnych lig i pucharów krajowych.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|