Mam takie pytanie. Jako, że pierwszy raz wypłacam kase z unibetu.Własnie zleciłem wypłate kasy na konto bankowe mBanku.Kiedy moge sie spodziewac kasy?? Jest szansa ze znajdzie sie ona na moim koncie przed weekendem??
Quote: Mam takie pytanie. Jako, że pierwszy raz wypłacam kase z unibetu.Własnie zleciłem wypłate kasy na konto bankowe mBanku.Kiedy moge sie spodziewac kasy?? Jest szansa ze znajdzie sie ona na moim koncie przed weekendem??
raczej nie dopiero w poniedzialek wieczorem pozdro
Jeszcze jedno pytanie: czy zarejestrować się teraz i skorzystać z promocyjnych 100zł czy poczekać aż będzie lepsza promocja? Oczywiście jeśli istnieją lepsze promocje.
Zapisuj się do mich i NIE CZEKAJ!!!! Ja zapisałem się do mich w maju jak była podobna promocja 100+100. W sierpniu skorzystałem z promocji w quizie 200+200 a w wrześniu z promocji z okazji startu w Ligi Mistrzów! W sumie przez pięć miesięcy wpłaciłem tam 5 stów a drugie tyle dali mi sami! kursy są przyzwoite, nie ma problemów z wypłatami no i nie spotkałem się jeszcze żeby był zwis jak u konkurencji....Pozdro.
Quote: Zapisuj się do mich i NIE CZEKAJ!!!! Ja zapisałem się do mich w maju jak była podobna promocja 100+100. W sierpniu skorzystałem z promocji w quizie 200+200 a w wrześniu z promocji z okazji startu w Ligi Mistrzów! W sumie przez pięć miesięcy wpłaciłem tam 5 stów a drugie tyle dali mi sami! kursy są przyzwoite, nie ma problemów z wypłatami no i nie spotkałem się jeszcze żeby był zwis jak u konkurencji....Pozdro.
Dodam jeszcze że trochę mnie poniosło, bo Expekt ze swoją częstotliwością zwisów nie jest dla nich żadną konkurencją!!! No i ich support rzeczywiście żyje i odpisuje naprawdę szybko (pozdrawiam panią Magde!) Według mnie jeśli chcesz buka polskojęzycznego to są zdecydowanie najlepsi! To tyle w tym temacie. Narka.
Quote: ile trzeba wplacic do unibetu na konto zeby moc zaczac grac?
Wpłać 100 to 100 dostaniesz gratis!!!
Ponawiam swoje pytanie:
Quote: Jaką walutę lepiej wybrać do gry w Unibecie: Euro czy Polski Złoty? Jaka jest minimalna stawka na Zakłąd gdy gram w euro i gdy gram w złotówkach?
Ponawiam swoje pytanie:
Quote: Jaką walutę lepiej wybrać do gry w Unibecie: Euro czy Polski Złoty? Jaka jest minimalna stawka na Zakłąd gdy gram w euro i gdy gram w złotówkach?
Ponawiam swoje pytanie:
Witam.Mam problem. Nie chca mi przyznać bonusa w postaci 200zł,za star ligi mistrzów.Proszą mnie o przesłanie maila tego z bonusem,tak aby było pole nadawcy(chodzi o to bym udowodnił im,żę tego maila dostałem na konkretny adres mailowi).Jeśli ktoś miał już taki problem,albo jeśli wie jak to zrobić by nie było problemów,to prosze o pomoc.Z góry dzięki:)
Unibet Mimo,że otrzymałem maila z bonusem nie chcą mi go przyznać!!!DZwoniłem do nich nawet,wysyłałem z powrotem tego maila,odpowiadałem z niego.Ich odpowiedz była taka,że niestety "Niestety, na przesłanym zrzucie brakuje adresów wysyłającego i adresata" Przecież to niemożliwe,gdy się odpowiada na maila!!! Unibet okazał się ogromnym oszustem,dla osób któe chcą się o tym przekonać jestem w stanie podać login i hasło do mojego adresu mailowego by na własne oczy zobaczyli,że tego maila z promocją 200zł na start ligi mistrzów dostałem i że wszystkie warunki dotrzymałem tzn.wpłata przed 21.09(dokładnie zaksięgowano 19.09.05 na koncie) Unibet=OSZUŚCI
Aero
member
Meldunek: 11/03/2003
Pytanko mam. Zamierzam wpłacic kase na poczcie. Czy moge wpłacić no obojętnie które konto?I jeszcze jedno, po co te numerki PL przy numerze konta?Chyba nie trzeba tego wpisywać?Ile kasa pocztą moze iść?