Chciałbym przedstawić ogólne przemyślenia na temat systemów, strategii i innych wynalazków spotykanych w internecie. Dosadnie mówiąc są to bądź próby oszukania i naciągnięcia na 50 zł., na 50$, bądź sposoby na grę przedstawione bez dogłębnej analizy i kończące się zwykłym hazardem. Pamiętajcie, że nikt nie sprzeda za tak niską kwotę systemu mającego przynieść jakieś abstrakcyjne zyski, bo po prostu sam by mógł te zyski uzyskiwać.
Kolejną abstrakcją jest przedstawianie w opisach że dany system może przynieść np 100$ zysków dziennie. Nie ma czegoś takiego; prawdziwy system, strategia polega na tym że można uzyskać nieograniczone zyski ograniczone tylko zainwestowaną kwotą. Nie dajcie nabierać się na opasłe ebooki, zasady prawdziwego systemu można wyłożyć na połowie kartki A4.
Napisałem te ogóle przemyślenia ku przestrodze dla początkujących aby nie stali się ofiarami własnych marzeń i zwykłych hoksztaplerów.
A teraz coś o mnie. Przemyślcie co napisałem i jeżeli się z tym zgadzacie i uważacie, że mam rację to z czystym sumieniem zapraszam do przeczytania dalszego ciągu mojego wywodu.
Mam opracowany system który jeżeli zostanie sprzedany to będzie to kwota nie mniejsza niż 1500 zł/ gracza. Taka duża kwota pozwoli mi na zbudowanie odpowiednio dużego bankrolla do gry na platformie
Betfair, oraz zniechęci do ujawnienia jego zasad za darmo w internecie. System ten opiera się na wykorzystaniu w jednym czasie dwóch rynków na plaformie
Betfair, oraz odpowiednim zarządzaniu bankrollem. Jeżeli nie wierzycie w możliwość opracowania skutecznego systemu to możecie o tym napisać i już nie wrócę do tego tematu.
A teraz przedstawię opracowaną przeze mnie strategię którą udostępniam za darmo, aby każdy mógł ocenić jaki poziom prezentuję.
Wyrzućcie wszystkie dotychczasowe " systemy" do kosza, czas na strategię " Borkowic".
Włączamy się do gry około 55 min., w momencie kiedy jedna z drużyn prowadzi dwoma bramkami i obstawiamy dwie pozycje :
- nie będzie remisu w zakładce " kursy meczu" ( kolor różowy)
- będzie remis 2:2 ( jeżeli stan meczu jest 2:0, lub 3:3 jeżeli stan meczu jest 3:1, itd.)w zakładce "dokładny wynik" ( kolor niebieski).
Przeważnie kursy wyglądają następująco: nie będzie remisu ok. 8,0; będzie remis ( np. w naszym przykładzie przy stanie 2:0) 2:2 - 12,0. Co oznacza ta różnica to każdy średnio zaawansowany gracz może sobie policzyć.
Założenia:
- stawkowanie dowolne zależne od posiadanego bankrolla
- dotyczy przeważnie meczów bez wyraźnego faworyta
- przegrywamy tylko przy remisie 3:3 i wyższym
Można włączyć się do gry w 70 min. przy przewadze jednej bramki i stosować analogię np. nie będzie remisu - jeden zakład; będzie 1:1 - drugi zakład.
Jeżeli chodzi o podział zysku to zalecam pokrycie zakładu na "nie będzie remisu" zakładem będzie konkretny remis ( np 2:2)wówczas przy remisie 2:2 zwrócona zostanie stawka, a cały zysk przejdzie na zakład " nie będzie remisu".
Strategia na "jedną bramkę różnicy" jest dla mnie zbyt ryzykowna, dlatego polecam ją tylko dla osób potrzebujących dużo emocji przy okazji obstawiania.
Podejrzewam że tą strategię wykorzystują już średnio zaawansowani gracze, choć przyznaję że nigdzie się z opisem jej nie spotkałem.
Pozdrawiam