Myskina-Dementieva 1 1.66 BaW
Dementieva w słabej formie, a Myskina powoli wychodzi z dołka. Podstawowym argumentem za Myskiną jest to ze w meczu z innymi Rosjankami daje z siebie 200%-wystarczy spojrzeć na jej H2H z rosyjskimi zawodniczkami-ze wszystkimi z czołówki ma dodatni poza Boviną(1-2)
Davenport-Clijsters 1 2.07 BaW
Zastanawiam się dlaczego Davenport w tym meczu nie jest faworytką- od 1998 roku nie przegrała tutaj przed 1/4 finału. Trawa to nawierzchnia na której jej atuty sa najskuteczniejsze- mocny serwis mocne uderzenia dobra gra przy siatce. Jedyna rzecz przemawiająca za Clijsters to jej nieporównywalnie lepsze poruszanie się na korcie, ale gramy na trawie a tutaj trudniej o zwrotność zmianę kierunków biegania i jej szpagaty niewiele pomogą

Dla mnie Davenport i to w dwóch setach!
Mauresmo-Lichovczewa 1 1.14 BaW
Tutaj tylko Mauresmo 2 sety murowane
Pierce-Pennetta 2 2.97 BaW
Pennetta tylko dlatego że pokonała w 2 setach Daniilidou więc musi być w świetnej formie. Dla mnie Pierce to zawodniczka jednego strzału-wejdzie-nie wejdzie. Jutro nie wejdzie...
Peschke-Petrova 1 4.25 BaW
Tutaj pachnie mi sensacją-Petrova na trawie nie zachwyca a kurs jest bardzo zachęcający-za małą stawkę trzeba to zagrać zwłaszcza po tym jak Peschke oddała Martinez chyba 4 gemy a Martinez to przecież zwyciężczyni Wimbledonu
Kuznetsova-Malejeva 1 1.16 BaW
pewnie będą 3 sety i w 1 i 3 Kuznetsova zmiecie Malejewą z kortu-jak dla mnie Malejewa nie ma broni na rosjankę, może jej tylko pomóc słaba psychika Kuznetsovej.
Sharapova-Dechy 1 - Dechy bez szans
Williams-Craybas 1 - trzeba pomścić porażkę siostry