Na jutro
Roberta Vinci- z Kremer. A
1 1,45 sts
Roberta ostatnio gra, aż miło:
** Eastbourne 2005 ***
Douchevina - Vinci 2-6 7-6 6-3
Vinci - Myskina 6-4 7-6
Vinci - Zvonareva 6-2 7-6
Vinci - Sprem 6-3 4-6 6-3
Vinci - Vento-Kabchi 6-0 6-4
Vinci - Craybas 3-6 7-6 6-0
Vinci - Linetskaya 7-6 6-2
Doszla do finalu,w którym przegrała chyba z brakiem sil, wg mnie.
Finał byl.. emocjonujący..
Pierwszy set izzzy 6-2..
Drugi :O prowadziła już 5-3 ( przy tym stanie właczyłyłem tv, i tu sie zaczeło jej nieszczescie-> czyżby syndrom Dj-S ;:D:D
zatem 5-3 przegrała swoje podania, 2 razy gemy na sucho złamana, ale to wszytko bylo efektem jej stylu gry. ona gra strasnzie agresywnie, na granicy, ryzyka, znowu Douchevina, grała, na czas, wiedząc iż jest kondycyjnie lepiej przygotowana.. grala spokojnie, rozrzucała po korcie, waliła , dużo skrótów, do których roberta starowala ze zmiennym szczesciem..
3 set widać było po prostu ze opada z sil ;-( z czego sie chyba licha z płaczką Vierą ucieszyły

reasumując vinci w gazie, chociaż wiem,że jako finalistka ost turnieju ma prwo być zmeczona, no, ale kramer, jakoś nie widać po wynikach zeby coś grała wygrala z Tatianką perebinis w Birmingham 7-5, 6-2..
Vinci - kramer 1 8/10
do tego
Nicola vaidisova - Pastikova M. 1 1, 25
patrze na jej wyniki, i nie widze nic, co by mnie zaniepokoilo...
osttani mecz masryslia $ 50. tys.
1 M Pastikova(3) - M Jugic-Salkic 6-2 7-5
2 A Wozniak-LL - M Pastikova(3) 6-3 6-3
Grała wprawdzie w RG gdzie 4 gemy natali Dechy ugrała, no, ale bez przesady..
W J^nS Cup też była,a le jako jej nie kojarze za bardzo, oprócz tego, ze w 1 secie 5-3 prowadząc przewaliłą 1 seta z haną Sromovą, dzieki czemu można było na główny kort na bohaterke dnia dzisiejszego dnia popatrzeć

Jak już o danilodu mówimy, to właśnie z nią Nicola w Birmingham, w Eastbourne tez nie miała za wiele do powiedzenia grajac ze Znonarevą
I M O pewna 1