Witam,
Wracam z sali (pilka, koszykowka szkoda, ze nie baseball choc wiem, ze sa w W-wie druzyny i moze sie wybiore), syna ucho boli + goraczka, forum zamkniete, w poczcie emaile z tematu, otwieram a tu email @mbzyka, ktory musze przewinac (4 razy

), potem @amkwish'a (3 razy

), @g00niek i @Ghost (raz) nie wysili sie

ale pomimo tych roznic w przewijaniu ciezko sie z Wami Panowie nie zgodzic bo kazdy ma racje.
Dzisiaj nie mam sily juz nic pisac ale nalezy pamietac o tym, ze wartosc merytoryczna tematu nie tworza tylko moderatorzy ale
wszyscy uzytkownicy.
@mbzyk - dobry post nic dodac nic ujac, moze sie uda.
@amkwish - tez racja ale wole aby w tematach mlb bylo raczej quasi PP niz quasi czat (oczywiscie jako dodatek do dania glownego)
@g00niek - tak jest, pierwsze kroki do tematu linki, wiadomosci tam jest sporo jak na poczatek
@Ghost - tez masz racje
Dobrze by bylo, gdyby osoba podajaca typy w tamatach dziennych robila swoje podsumowania i druga sprawa, tak jak @amkwish napisal, mnie jako szergowego usera nie interesuje czy ktos postawil 10 czy 1000 pln i czy wygra 10000 czy 2 pln. Mnie interesuje skala typu (moze byc 1-10, 0.25-2, plaska badz high/middle/low itd. ) i interesuje mnie bilans.
To na razie tyle i zapraszam do roboty (analizy) Panie (tez sa) i Panowie bo za 21h kolejna 15 czeka na rozpracowanie.
Pozdrawiam
Feher