[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szninkiel14:
[qb]Radzę uważać na
Live betting w GB. Próbowałem dzisiaj dwukrotnie w 75 min. obstawić zwycięstwo Amerykanów. Myślałem, że nic z tego nie wyszło bo za każdym nie udało mi się zatwierdzić do końca zakładu, a poza tym nic nie zostało pobrane z mojego konta.
Możecie sobie wyobraźić jaki pozytywny szok przeżyłem, gdy stawiając zakłady na kolejny mecz, nagle urósł mi stan konta. Oczywiście okazało się, że zakłady zostały postawione, ale nigdzie nie zostało to uwzględnione.
To już nie pierwszy raz jestem tak zaskakiwany przez GB, najczęściej po postawieniu jednego zakładu okazuje się, że postawiłem go dwukrotnie.
Generalnie jednak nie narzekam, bo najczęściej takie przypadki kończą się dla mnie podwojeniem zysku.

iwo: [/qb][/QUOTE]Powiem ci dlaczego tak się dzieje. Otóż kiedy wybierzesz zddarzenie, wpiszesz sumę itd.. pojawia się potem pole potwierdzenia i "robiący problemy" przycisk "confirm" . Tyle razy ile go wciśniesz, tyle zakładów zawrzesz. Czasem wciskasz "confirm" i nic się nie pojawia 10 sukund, 20 sekund więc wciskasz jeszcze raz i w tym momencie masz dwa zakłady. Dlatego po każdorazowym wciśnięciu tego przycisku sprawdzam "open bets"
pozdrawiam