#350028 - 29/05/200519:03Re: Play off Tenis ''Zima 2005'' - 3 RUNDA
A.S.Romek
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/10/2001
Quote: Mecze niedokończone dziś liczymy jako typy na zero czy jak?
No i tu jest właśnie problem bo nie zamieściłem tego w regulaminie. I teraz nie wiem co zrobić, chyba czekamy no bo innego wyjście nie widze a następnym razem od nowej edycji zamieszcze taki punkt w regulaminie mówiący o wynikach.
No i tu jest właśnie problem bo nie zamieściłem tego w regulaminie. I teraz nie wiem co zrobić, chyba czekamy no bo innego wyjście nie widze a następnym razem od nowej edycji zamieszcze taki punkt w regulaminie mówiący o wynikach.
hunter twoja wypowiedz jest dla mnie bardzo niezrozumiala... co ma wspolnego wyczekiwanie z warunkami atmosferycznymi?? co przykladowo ja moge za to ze spotkanie ktore podalem okolo 12 zostalo przerwane?? wstrzymaj sie z takimi wypowiedziami...
rok temu byla sytuacja ze podalem typ na niedziele. w niedziele okazalo sie ze rywalki nie wyszly na kort wiec zwrot. wiec powinienem miec typ zastepczy tyle ze ten mecz rozgrywalby sie juz w poniedzialek.podalem go chwile po tym jak sie dowiedzialem ze bedzie zwrot a mecz rozegral sie juz w poniedzialek. gralem wtedy z jaja(pozdro dla niego i za jego zachowanie wtedy).jak dla mnie w tej sytuacji czekanie i to wszystko.sprawa jak dla mnie jasna i przejrzysta.warunki regulaminowe spelnione a ze czasem przerywaja bo deszcz to juz my na to wplywu nie mamy.to wszystko co mam do powiedzenia.i nawet nie chodzi o to ze moge wygrac dzieki temu.typow mialo byc 5 ,bylo 5 podane w czasie,a ze przelozyli z niedzieli na poniedzialek.to juz nie nasza wina.pozdrawiam.
Również jestem aby czekać na dokończenie spotkań. Przecież za wysłane(!) mecze nie ma żadnych zwrotów czy unieważnienia typów. One cały czas są w grze.Poza tym nic się wielkiego nie stanie jeśli poczekamy jeden dzień.