Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >
Opcje tematu
#34837 - 02/02/2002 16:55 Re: EXPEKT.COM
ssebol Offline
addict

Meldunek: 29/11/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał sawi:
[qb]To juz jest SKANDAL w godzinach od 10:30 do 13 praktycznie nie jest mozliwe zalogowanie sie na str Expekt.com.....ten problem juz dawno dawno temu sie pojawił i jak do tej pory nikt go nie rozwiazał !!!!
...nie wiem czy to jest celowe czy tez nie ale moim zdaniem zarówno gracze jaki i sama firm traci sporo...

PS: nie mam pretensji bynajmniej do Bogge'go ,tylko tak sobie krzyczę ....a nóz moze ktos mnie uslyszy i rozwiąze ten palący problem..
[/qb][/QUOTE]

Cześć Sawi
Nie wiem od czego to zależy ale dziś udało mi się wysłać kupon o 12 i drugi o 12:40.
Także nie wiem dlaczego nie mogłeś się zalogować

Do góry
Bonus: Unibet
#34838 - 02/02/2002 19:45 Re: EXPEKT.COM
markii Offline
old hand

Meldunek: 30/04/2001
Znowu sie nie mozna dostac na strone Expektu, podczas gdy Ubibet chodzi normalnie

Koniec z tym Jak mi sie uda tylko zalogowac likwiduje konto i przenosze sie do Unibetu

Do góry
#34839 - 02/02/2002 20:37 Re: EXPEKT.COM
Dinero Offline

Meldunek: 02/12/2001
A mnie spotkalo cos bardzo dziwnego probowalem zrobic depozyt ekarta mbanku w PLN i nic pomyslalem sobie ze moze uda mi sie w $ wiec zalozylem nowe konto i robie depozyt 35$ ,to samo
nie przyjmuje karty, pomyslalem no trudno...
Kilka dni pozniej sprawdzam konto w mbanku i mam blokade na rowno 200zl, nie wiem skad bo tylko w Expekt probowalem jej uzyc ( niedawno otrzymalem )
Wiec sprawdzam konta w Expekt na jednym 0 PLN a na drugim 35$ :eek:
Bylem bardzo zaskoczony na dodatek blokada jest na 200zl, ale mysle ze mniej pobiora tylko blokuja wieksza sume...
Albo wogole im sie nie uda pobrac i wyzeruja mi konto w Expekt...
Pozyjemy, zobaczymy

Do góry
#34840 - 03/02/2002 14:39 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Włąsnie kończę przegrywać swój pierwszy depozyt na Expekt.com . Aktualny stan depozytu 1PLN ( mam więc jeszcze dwie obstawki za 0.50 PLN :-))
Nie wiem czy zdecyduję się na kolejny przelew do TEJ FIRMY :-((
Swoją drogą kiedy doczekamy się polskiego buka w Internecie ???
Najbardziej zadowolony byłbym z jakiejkolwiek inicjatywy w tym kierunku ze strony STS
Pani z Toto MiX raczyła mnie poinformować e - mail'em że " mają w planach ,
ale kiedy nie jest w stanie stwierdzić " :rolleyes:
Moze czekają na wejscie w zycie ustawy o podpisie lektronicznym ?? :zobacz:
i tym optymistycznym akcentem ...

Do góry
#34841 - 04/02/2002 01:16 Re: EXPEKT.COM
Szakal Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 24/06/2001
Ustawa o podpisie elektronicznym juz jest! Co wicej Totolotek mial otworzyc swoje podwoje w internecie w grudniu o czym informowali juz na lamach rzeczpospolitej. Mówili ze z przepchaniem ustawy o grach bukmacherskich nie bedzie problemu.. Ajednak nie wiedzieli ze zycie lubi platac figle..

Do góry
#34842 - 04/02/2002 12:42 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Ustawa o podpisie jest podpisana ale zanim wejdzie w życie i firmy zaczną na dobre korzystać z tego "dobrodziejstwa" to troche minie czasu .Tak myslę , zresztą nie wiem ?? , może się mylę . Jak juz podpis elek. na dobre zadomowi się w polskich realich może wszystko w końcu ruszy i nie potrzebne bedą jakieś hasła jednorazeowe , zdrapki itp ( mBank , Inteligo )a i zawieranie zakładów przez Internet w polskich bukach stanie się faktem . iwo:

Do góry
#34843 - 04/02/2002 21:44 Re: EXPEKT.COM
markii Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał jaro13:
[qb]Jak juz podpis elek. na dobre zadomowi się w polskich realich może wszystko w końcu ruszy i nie potrzebne bedą jakieś hasła jednorazeowe , zdrapki itp ( mBank , Inteligo )a i zawieranie zakładów przez Internet w polskich bukach stanie się faktem . iwo: [/qb][/QUOTE]

Mówisz o tym:
http://www.polcert.pl ? :rolleyes:

Do góry
#34844 - 05/02/2002 16:30 Re: EXPEKT.COM
Dinero Offline

Meldunek: 02/12/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Dinero:
[qb]A mnie spotkalo cos bardzo dziwnego probowalem zrobic depozyt ekarta mbanku w PLN i nic pomyslalem sobie ze moze uda mi sie w $ wiec zalozylem nowe konto i robie depozyt 35$ ,to samo
nie przyjmuje karty, pomyslalem no trudno...
Kilka dni pozniej sprawdzam konto w mbanku i mam blokade na rowno 200zl, nie wiem skad bo tylko w Expekt probowalem jej uzyc ( niedawno otrzymalem )
Wiec sprawdzam konta w Expekt na jednym 0 PLN a na drugim 35$ :eek:
Bylem bardzo zaskoczony na dodatek blokada jest na 200zl, ale mysle ze mniej pobiora tylko blokuja wieksza sume...
Albo wogole im sie nie uda pobrac i wyzeruja mi konto w Expekt...
Pozyjemy, zobaczymy[/qb][/QUOTE]

Nastepna ciekawostka blokada w mbanku na 200zl zmienila sie na 75zl a to w zaden sposob nie jest rowne 35$, ale jeszcze kasy nie pobrali, caly czas czekam...

Do góry
#34845 - 05/02/2002 23:14 Re: EXPEKT.COM
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Do booge

Bogee mam putyani wpłaciłem wczoraj 230 zł do Expekt. Wyslałem e-mail na wsz adres i forsy mi nie dopislai. Czy mam wysłać jeszcze raz czy też czekać? Czy mam ci podać mój nr w expekcie?

Do góry
#34846 - 06/02/2002 02:22 Re: EXPEKT.COM
Anonymous
Unregistered

Where Is bogge

Do góry
#34847 - 06/02/2002 11:52 Re: EXPEKT.COM
Ufo Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 19/02/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał Carnby:

Moze ja mialem tez jakies zwidy, ale raz obstawialem zaklad na 'Najwiecej punktow', a nastepnego dnia moj zaklad wygladal tak:

09/01/02 03:05 Malone Karl - Marion Shawn
Most rebounds in game Utah-Phoenix
NBA 1 (+0.5) 1.9

Czyli zamiast punktow zbiorki. Tak sie zlozylo ze zabraklo tylko jednej aby zaklad byl wygrany(zakonczyl sie 7-8). Natomiast w punktach byloby ok. Gralem to za calkiem spora kase, wiec nie wiem czy moglem pomylic sie tak glupio, ale oczywiscie to mozliwe. W kazdym razie teraz gdy puszczam wazniejszy zaklad, wole sobie zachowac zrzuconego screen'a na wszelki wypadek(gdyby ktos nie wiedzial mozna to zrobic bez uzycia specjalnych programow poprzez nacisniecie 'Print Scrn' a potem wcisniecie 'Wklej' w np. Paintbrush'u).
[/QUOTE]

Dziś w nocy miałem zamieniony zakład na mecz Denver - Portland (-4.5) na coś takiego...

Ro 06/02/02 03:05 Van Exel Nick - Wallace Rasheed
Najwiecej punktow in game Denver vs Portland
NBA 2 (-4.5) 1 1.90

Był taki zakład, ale miał zarówno inną linię jak i kurs. Naszczęście (?) oryginalny miałem przegrany, ale teraz wiem, iż to co mieliście wcześniej to nie przypadek Wszystko co gram kopiuje do tematu NBA także o pomyłce z mojej strony nie może być mowy.

PS. Pewnie błędy powstają tylko w nazwach zdarzeń i obym się nie mylił.

Do góry
#34848 - 06/02/2002 11:55 Re: EXPEKT.COM
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Przesłałem ksero dowodu wpłaty 2 dni temu a konta mi nadal nie uzupełnili. Czy może mi ktoś powiedzieć co do cholery jest?

A wam po ilu dniach dopisują?

Do góry
#34849 - 06/02/2002 12:41 Re: EXPEKT.COM
sawi Offline
addict

Meldunek: 25/09/2001
Czesc Maciek.
Z regóły konto powinno być uzupełnione od momentu wysłania faxu lub skanu tak po 3-4 godz ,ale zdarzyło mi sie i tak ze mialem dopiero po 18godz.

Najlepiej wyslij do nich maila i spytaj sie na jakim etapie jest doładowywanie twojego konta.

PS:
..miałem tez taki przypadek ze wysłalem faxa, a Expekt twierdzil ze fax nie doszedł i musialem wyslac drugiego.

Pozdrawiam

Do góry
#34850 - 07/02/2002 00:13 Re: EXPEKT.COM
Carnby Offline
enthusiast

Meldunek: 06/07/2001
Ufo: To by byla niezla afera, jezeli takie rzeczy sie zdarzaja. Jednak aby udowodnic teraz przy reklamacji swoja racje trzeba by sie sporo natrudzic. W moim wypadku jak pisalem chodzilo o spora kwote, wiec wyslalem maila z reklamacja(po angielsku, tak odpowiedzi sa szybciej). Zobaczymy co z tego bedzie.

BTW Zauwazylem, ze ostatnio Expekt w zakladach na NBA nie wprowadza zmian w liczbie punktow przy hc/total, tylko zmienia kursy. Np.

Boston Celtics -2.5 1.90 - Minnesota Timberwolves +2.5 1.90
zamieniane jest na
Boston Celtics -2.5 1.75 - Minnesota Timberwolves +2.5 1.95

zamiast zwiekszyc hc do +4.5 tak jak robi wiekszosc bukow(i dawniej exp).
Moze ma to zwiazek z tym, ze w 'wynikach' zaklady sa podane w ogole bez punktow, np.

Orlando Magic - Cleveland Cavaliers NBA 2 (106-98)
czyli przy innym hc rezultatem mogloby by byc 1 a nie 2.

Do góry
#34851 - 07/02/2002 20:12 Re: EXPEKT.COM
vroon Offline
member

Meldunek: 11/06/2001
wiem ze sprawa byla omawiana na tym forum wiele razy, ale ja znow do tego wroce bo sie niezle wpienilem. W trzech miejscach wplacalem depozyt na konto Expekt (bank PKO, agencja PKO i przez INteligo) za kazdym razem pieniadze mi wracaja. w PKO wezwano mnie na dywanik do jakiej biurwy, ktora po prostu uwielbia chyba swoja robote, wypytala po co na co by w koncu powiedziec ze pieniadze nie zostana przelane gdyz firma IClear Ltd nie jest rezydentem i konieczna jest kontrola dewizowa, jak mam papiery to moge sie jej poddac. Przelalem wiec kase przedwczoraj przez Inteligo, i dzisiaj dzwoni burak z Inteligo domagajac sie dokumentow potwierdzajacych tytul platnosci, bo I Clear Ltd nie jest rezydentem i konieczna jest... kontrola dewizowa. pieprze to wszystko ten caly kraj i porzadki w nim panujace. znow zostaje mi tylko bieganie do lokalnego buka...

Do góry
#34852 - 07/02/2002 20:58 Re: EXPEKT.COM
markii Offline
old hand

[QUOTE]Oryginalnie wysłał vroon:
[qb]wiem ze sprawa byla omawiana na tym forum wiele razy, ale ja znow do tego wroce bo sie niezle wpienilem. W trzech miejscach wplacalem depozyt na konto Expekt (bank PKO, agencja PKO i przez INteligo) za kazdym razem pieniadze mi wracaja. w PKO wezwano mnie na dywanik do jakiej biurwy, ktora po prostu uwielbia chyba swoja robote, wypytala po co na co by w koncu powiedziec ze pieniadze nie zostana przelane gdyz firma IClear Ltd nie jest rezydentem i konieczna jest kontrola dewizowa, jak mam papiery to moge sie jej poddac. Przelalem wiec kase przedwczoraj przez Inteligo, i dzisiaj dzwoni burak z Inteligo domagajac sie dokumentow potwierdzajacych tytul platnosci, bo I Clear Ltd nie jest rezydentem i konieczna jest... kontrola dewizowa. pieprze to wszystko ten caly kraj i porzadki w nim panujace. znow zostaje mi tylko bieganie do lokalnego buka...[/qb][/QUOTE]

Spróbuj w Bank Zachodnim WBK s.a ja robiłem przelew przez oddział internetowy i nie miałem żadnego problemu

Do góry
#34853 - 07/02/2002 21:20 Re: EXPEKT.COM
Carnby Offline
enthusiast

Meldunek: 06/07/2001
[QUOTE]Oryginalnie wysłał vroon:
[qb](...) Przelalem wiec kase przedwczoraj przez Inteligo, i dzisiaj dzwoni burak z Inteligo domagajac sie dokumentow potwierdzajacych tytul platnosci, bo I Clear Ltd nie jest rezydentem i konieczna jest... kontrola dewizowa(...)[/qb][/QUOTE]

IMO lepszym wyjsciem byloby sprobowanie wplaty karta Inteligo, ktora przeciez musisz posiadac. Kase mialbys na koncie bez problemu nawet juz po kilku sekundach.

Do góry
#34854 - 07/02/2002 22:26 Re: EXPEKT.COM
ziutek123 Offline
addict

Meldunek: 24/01/2002
Ja tez robie przelew przez internet i po wpisaniu IClear i wykonaniu sie przelewu mialem kilka dni pozniej telefon od pani z bph-u i mi mowi cos o kontroli dewizowej a ja nie wiem o co jej chodzi. Ale mowie jej ze to na moje konto a ona co to za konto, za granica, czy jest kontrola dewizowa, ja mowie ze nie wiem to jest moje konto na zakladach book. powiedziala zebym do IClear dopisal przelew wlasny i juz sie nie beda doczepiac.
Ziutek

Do góry
#34855 - 07/02/2002 22:33 Re: EXPEKT.COM
ziutek123 Offline
addict

Meldunek: 24/01/2002
Jeszcze taka sprawa, nie wiem czy wam sie to tez przydazylo. W tym miesiacu nie zostaly mi dopisane darmowe smsy ktorych nie wykorzystalem w ubieglym.
Jeszcze taka sprawa, nie wiem czy wam sie to tez przydazylo. W tym miesiacu nie zostaly mi dopisane darmowe smsy ktorych nie wykorzystalem w ubieglym.

Ziutek

Do góry
#34856 - 07/02/2002 22:52 Re: EXPEKT.COM
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Witam Panów po przerwie

Oj, ale się narobiło jak mnie nie było....Może jednak nie będę wracać? Nie.....wtedy to byłoby tchórzostwo albo i jeszcze cos gorszego w mniemaniu niektórych przyjaznych osób

Zaczynam w kolejności postów ( kurczę.....troche mi zejdzie.... )

Szakal & Markii & Jaro13 oraz nieco dalej Maciek

Cokolwiek Wam odpowiem i tak spotkam się z zarzutami, że nieprawda iż wina nie leży po naszej stronie.... Mam nadzieję że teraz jest już lepiej.

YOGI

Strasznie to dziwne, a powiedziałbym wręcz podejrzane. Nie wiem pod jakim nickiem/numerem gracza występujesz w Expekt, ale podeślij proszę Twoja historię gry, tam będą wyszczególnione wszystkie wydatki. Jeżeli faktycznie "wiatr zawiał" oczywiście zwrócimy Ci koszty SMS-ów. Co do dostępności strony, ja juz lepiej nic nie będę mówił...

Prochu

Strasznie to dziwne, ale nie przeczę iż mógł wystąpic błąd w systemie, wtedy jednak otrzymalibyśmy sygnały o tym, tak się jednak nie stało-również sprawdziliśmy system i wszystko jest ok, więc najpewniej sie po prostu pomyliłeś.

Ssebol

No właśnie.

Johny

Sprawdzamy kłopoty naszych klientów ze złożeniem depozytu karta kredytową. W najbliższym czasie powinno nie być problemu.

Sawi, Ssebol, Maciek,

jw.

Carnby

Dziwne to bardzo i czytając Twoje późniejsze posty, robi mi się dosyć nieprzyjemnie... Czy mógłbyś zrobić screeny z każdego zawieranego przez Ciebie zakładu i w przypadku stwierdzenia ewidentnej pomyłki/przekłamania/błedu przesłać ją lub udostępnić nam, jak i Forumowiczom? Jeżeli okaże się iż jest to wina naszego systemu, na pewno nie pozostanie to bez oddźwieku.

Markii

Szkoda...Powodzenia w Unibet!

Dinero

Jedynym wytłumaczeniem Twojej sytuacji z niemożnościa dokonania depozytu na konto złotówkowe, a póżniejszy sukces przy koncie dolarowym, jest brak połaczenia z serwerem Twojego banku, ale i dla mnie jest to co najmniej ...dziwne. Co do zablokowanej kwoty, zwróć się do mBanku i opisz im cała sytuację gdyż to oni zablokowali Ci te kwote na Twoim rachunku (chyba że juz obowiązuja inne przepisy, a ja nie jestem kompetentny aby się w tej sprawie wypowiadać)

Jaro13

Szkoda jeżeli zrezygnujesz. Byłoby wspaniale gdyby nasi rodzimi bukmacherzy weszli na rynek zakładow w Internecie, to podniosłoby poprzeczkę dla wszystkich Pożyjemy, zobaczymy....Tylko co oni zrobią z tymi wszystkimi punktami i zatrudnionym personelem???

Ponownie Maciek

Nie wiem dlaczego tak sie stało, być może znowu nie doszły maile? W każdym badź razie Twoje konto jest już od kilku dni aktywne, prawda?

Ufo & Carnby

Znowu jakoś niemiło mi się czyta Wasze posty. Proszę dokumentujcie Swoje kupony. To zaczynają być poważne oskarżenia, które dobrze by było poprzeć dowodami (Zabrzmiało jak w sądzie :rolleyes: ) Bez urazy i bez osobistych odniesień do Was Panowie. Jeżeli nastąpi jakiś błąd, zawsze taki zakład jest anulowany aby nie rodzić niepotrzebnych nieporozumień i zgrzytów w relacji firma-klient, wtedy też zwracana jest stawka i kurs zostaje ustalony do 1.00 Wszelkie inne roszczenia rozpatrywane są indywidualnie i na pewno znajdą swoje zakończenie.

Vroon

Mnie juz też ręce opadają kiedy takie wieści słyszę....OBOWIĄZKIEM BANKU JEST DOKONANIE KONTROLI DEWIZOWEJ, JEŻELI JAKAŚ PANI/PAN TEGO NIE WIEDZĄ, NIECH SKONTAKTUJA SIĘ ZE SWOJĄ CENTRALĄ, ALBO UZUPEŁNIĄ SWOJĄ WIEDZĘ W TYM TEMACIE. A podobno w banku pracuja same kompetentne i wykwalifikowane osoby.... :zobacz:

Ziutek123

Podaj Twój ID gracza w mailu, albo Twój nick. Sprawdzę cóż się takiego stało z SMS-ami.

No dobra.....chyba jakoś mi się udało odpowiedzieć, czekam teraz na kolejne ataki mając nadzieję iz będę mieć więcej czasu aby odpowiedzieć

Pozdrawiam z

bogge

Do góry
Strona 5 z 12 < 1 2 3 4 5 6 7 ... 11 12 >

Moderator:  rafal08