Strona 10 z 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >
Opcje tematu
#345559 - 08/06/2005 13:49 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
kenner Offline
addict

Meldunek: 29/02/2004
Regulamin nie mowi o rzeczach oczywistych, chyba oczywista rzecza jest, ze ktos zbanowany nie moze uczestniczyc w konkursie, Ty zalozeles nowy nick i zglosiles sie do konkursu.

Conrada tylko prosze o odpowiedz na wczesniejsze pytanie[b/], poniewaz uczestniczylem w tym konkursie i byc moze zglosze swoj akces do nastepnej edycji.

Do góry
#345560 - 08/06/2005 14:05 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Filemon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/05/2005
No i autobus mi odjechał..
To nie jest w żadnym razie oczywiste. Być może byłem zbyt porywczy, ale to się zmieniło. Chciałem zacząć wszystko od nowa dlatego założyłem nowy nick. I udało mi się. Byłem rozsądny i poważany. Do momentu, w którym ktoś dostał info [zapewne przez zbieżność maila] że tamten to ten. I od tego momentu się zaczął sajgon. Ludzie, chcę w spokoju typować, trzymam się z dala od MLB gdzie spotkało mnie tyle złego [wciąż uważam że tamten ban był nieuzasadniony - 2 wybuchy bo straciłem całą kasę w "czarny tydzień" i.. koniec? Niektórzy tak wybuchają codziennie. Pisałem całe wypracowania pod adresem adminów niestety bez odpowiedzi]
Szukałem regulaminu, pytałem się o niego. CISZA. W tym wypadku mam o tyle szczęście iż regulamin playoff jest - i nie ma tam ani słowa o sytuacji w jakiej jestem. Zachowuję się poprawnie - czego wy ode mnie chcecie? Miałem odwagę przyznać się do paru błędów - teraz jestem ok [choć po takich wytykach po konkursie poproszę o zmianę ksywki ]
Nie wiem dlaczego tak mnie nienawidzisz
Dbasz o moralność forum?
Powinieneś się cieszyć że jestem lepszy niż byłem - a nie wyciągać stare brudy.
Powracam na to forum, bo innego na porównywalnym poziomie w Polsce nie ma, jednak jak widzę zmiana na lepsze może przynieść tylko same problemy :\
Ostatnia rzecz : REGULAMIN
pzdr.

Do góry
#345561 - 08/06/2005 14:15 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
kenner Offline
addict

Jak juz pisalem nie ma w regulaminie co w sytuacji gdy zbanowany uzytkownik gra w playoff, jednak pewnych oczywistych rzeczy nie trzeba pisac, interesuje mnie tylko odp Conrada.

Do góry
#345562 - 08/06/2005 14:54 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
kenner Offline
addict

Przepraszam, okazuje się ze pan FILEMON mial trzy nicki!!!! Na dwa dostał bana, oto poprawna kolejność;

"Aksamitny sen" - BAN w kwietniu

następnie;

"cojestgrane" - BAN w kwietniu (DOWÓD )

następnie;

"Filemon"

W niektorych tamatach bylo tyle wyzwisk, ze moderatorzy usuwali te tematy, poniewaz pan Aksamitny sen - cojestgrane - Filemon tak wyzywal innych i druzyny na ktore postawila, a ktore przegraly, ze tyle wulgarnych zwrotow nie widzialem nigdzie, kiedys pod nickiem Aksamitny zwyzywal mi kumpla tylko dlatego, ze tamten postawil na druzyne ktora Aksamitny mial na kuponie jako przegranych.

Jesli taki czlowiek zbanowany kilka razy ma uczestniczyc w tym konkursie, zakladajac kolejne nicki to...

Do góry
#345563 - 08/06/2005 14:58 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Filemon 08/06/2005,16:05 - w tym temacie pisze:

To nie jest w żadnym razie oczywiste. Być może byłem zbyt porywczy, ale to się zmieniło. Chciałem zacząć wszystko od nowa dlatego założyłem nowy nick. I udało mi się. Byłem rozsądny i poważany. Do momentu, w którym ktoś dostał info [zapewne przez zbieżność maila] że tamten to ten. I od tego momentu się zaczął sajgon.

Filemon 02/06/2005,03:02 - w temacie "Sesja"(Dział "To i owo")napisał:

Specjalnie zarejestrowalem sie z bardzo podobnego maila zeby wiedzieli ze jestem niepokonany

Pewnie Filemon dziś i 4 dni temu to dwie inne osoby

Gwoli scisłości to wspomniany user banowany był nie raz,a dwukrotnie.
Po raz pierwszy jako Aksamitny Sen,drugi raz pod nickiem "cojestgrane".
Oczywiście za każdym razem decuyzję o "przyznaniu" bana podejmował Admin tego forum,gdy zwracanie uwagi uzytkownikowi nie przynosiło żadnych efektów.

Rozwalił skutecznie czat MLB i to ze względu na Jego "twórczość" czat NBA przeniesliśmy do tematów dziennych w "American Sports"(tu można było przynajmniej usuwać obsceniczne posty tego usera).

Praktycznie kazdy kto osmielił się zwracać Mu uwagę był przez Niego obdarzany epitetami,nawet Ci ,ktorzy przywoływali Go do porządku w spokojny i kulturalny sposób.
Wczoraj rowniez nie odmówił sobie nazwać jednego z userów idiotą,tak wiec nadal zachowuje się,bez względu na to jaki aktualnie ma nick na forum,w swoim "dobrym,starym stylu"

Osobnik niezrównoważony i zakała tego forum.
Megaloman,który pewnie po raz kolejny zarejestruje sie pod nickiem "Napoleon" lub "Juliusz Cezar"

Dla tego typa znalazło się jednak miejsce w konkursie,natomiast nie zakwalifikowano wielu,zachowujących się zgodnie z regulaminem forum userów.

Pojedynek Conrad-Filemon jest najlepsza pointą dla zaistniałej sytuacji :grin i argumentem za tym,by Filemona NIE banować,przynajmniej do czasu,gdy zakończy udzial w konkursie

Niewykluczone jest,że On ten konkurs wygra ,ale....znam głośniejsze "chichoty historii"

Do góry
#345564 - 08/06/2005 18:15 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Filemon Offline
Carpal Tunnel

Amkwish, kto z nas jest większym megalomanem, to najlepiej wiedzą użytkownicy tego forum. A tekst (...) żeby wiedzieli że jestem niepokonany" to była i r o n i a zakończona stosownym emotikonem..
Tak jak napisałem, nie mieszam się już w sprawy MLB/NBA bo i tak przegram.
Wyzywałem drużyny, nie uczestników forum, chyba że to oni zaczęli docinki.
Mam dość "użerania" się ze wszystkimi. Proszę o punkt w regulaminie, który zabraniał by mi udziału w konkursie, a w odpowiedzi słyszę non stop to samo : jaki to ja byłem zły parę miesięcy temu. PRZEPRASZAM ŻE SIĘ ZMIENIŁEM!

PO ODPADNIĘCIU Z KONKURSU POPROSZĘ O ZLIKWIDOWANIE MOJEGO KONTA Nie chcę być jakąś atrakcją wytykaną przez wszystkich na forum, bo kiedyś coś źle zrobiłem.
Mam jednak prawo dokończyć ten konkurs i jak powiedział amkwish - być może dojdę najwyżej.
Proszę administratora o usunięcie wszystkich postów związanych z tą sprawą z tego tematu i pozwoleniu mi zająć się typowaniem.

Do góry
#345565 - 08/06/2005 19:00 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
pepsino Offline
enthusiast

Ja sie nie dostalem do konkursu, ze wzgledu na malo nabitych postow, a tutaj czlowiek, ktory wyzywa innych i tak nabija posty, dostaje bany itp. gra w konkursie...ehhhh szkoda gadac

Do góry
#345566 - 08/06/2005 19:14 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Filemon Offline
Carpal Tunnel

Proszę BŁAGAM niech pojawi się tu Conrad i wykasuje wszystkie posty w tej sprawie. Jak ma być powiedział amkwish i ja się z tym zgadzam . Po konkursie znikam bo każdy tylko się na mnie czai. Gdyby w regulaminie było napisane że nie można, to bym nie brał udziału w kwalifikacjach; admini wiedzieli kim jestem i nie było ŻADNYCH uwag. Teraz jestem już na półmetku i proszę skończyć tę jałową dyskusję.
Pepi i ty myślałeś że z kilkunastoma postami sobie pograsz? Trzeba trochę myśleć jak można się dostać do konkursu , a przynajmniej do eliminacji jak ja, a nie być takim naiwnym.
Ja Filemon obrażam innych? Wejdźcie na dzisiejszy quasi w tenisa - piękne wymiany oszczerstw pomiędzy stałymi bywalcami kilkuset-kilkutysięcznikami jeśli chodzi o posty. No ale oni nie mają nicka Filemon, więc nikt na nich nie doniesie i wszystko rozejdzie się po kościach.
Jeszcze raz proszę o kasację zbędnych postów i o niezamieszczanie kolejnych

Do góry
#345567 - 08/06/2005 19:21 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
pepsino Offline
enthusiast

Quote:

Pepi i ty myślałeś że z kilkunastoma postami sobie pograsz? Trzeba trochę myśleć jak można się dostać do konkursu

Jestem poltora roku na forum, jednak nie wyzywam innym na quesi chat, owszem moglbym teraz wejsc i pisac posty typu 'gogogo latvia' albo 'latvia wy skurw****' jednak jestem czlowiekiem na poziomie i nie bede tak prostacko sie zachowywal, nabijajac posty dla jakiegos celu.

Nie chca mnie to nie, nie bede robil nic na sile, jednak przykro gdy takie chamy jak Ty graja, a ja nie, coz zycie.

Do góry
#345568 - 08/06/2005 19:40 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Filemon Offline
Carpal Tunnel

Półtora roku na forum i 40 wiadomości? Trzeba być nieźle ekhm żeby teraz mieć pretensje że się nie dostało do playoff. Cóż za aktywność. Gdybyś uważnie śledził wszystkie playoffy to byś wiedział że głównym kryterium jest liczba postów! Bardzo dobrze kiedyś skwitował to Conrad gdy ktoś z podobną liczbą postów jak Ty skarżył się, że się nie dostał. Nie będę cytował, ale było to wystarczająco druzgocące.
I cały czas ta sama śpiewka że ciągle bluzgam itd. Gdyby teraz tak było to nawet by po mnie ślad nie został. Założę się że kilku kennerów bacznie śledzi moją aktywność tylko czekająć na jakieś podknięcie. Niestety się nie doczekają. A za parę tygodni sam odejdę.
Conrad proszę Cię pojaw się i zrób w tym temacie porządek.

Do góry
#345569 - 08/06/2005 19:42 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
pepsino Offline
enthusiast

Mnie nie zalezy na tym zeby sie dostawac do Playoff i jak juz pislaem nie bede nabijal postow wyzywajac innych zeby grac w tym konkursie. Pozdrawiam normalnych

Do góry
#345570 - 11/06/2005 12:59 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Quote:

Półtora roku na forum i 40 wiadomości? Trzeba być nieźle ekhm żeby teraz mieć pretensje że się nie dostało do playoff. Cóż za aktywność.

Stary bez jaj. I co z tego ze 40 postów? Być moze te 40 postów jest wartościowsze od 4 tysięcy postów nabitych przez kogoś na quasi chacie.

Do góry
#345571 - 11/06/2005 13:18 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
kenner Offline
addict

Conrad, jeśli tutaj zaglądasz to odpowiedz na pytanie które zadałem, bo chciałbym wiedzieć, jakie w tym konkursie zasady panują i czy zbanowani ludzi po kilka razy mogą grać??

Do góry
#345572 - 11/06/2005 15:40 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Quote:

Conrad, jeśli tutaj zaglądasz to odpowiedz na pytanie które zadałem, bo chciałbym wiedzieć, jakie w tym konkursie zasady panują i czy zbanowani ludzi po kilka razy mogą grać??

Kenner nie zauważyłem by Filemon złamał regulamin. Przenieście wasz głupawy spór gdzie indziej.

Do góry
#345573 - 13/06/2005 11:14 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
maqu Offline
enthusiast

Meldunek: 10/10/2003
Takie pytanie na przyszłość, żeby rozwiać wątpliwości
- jeżeli przeciwnik typuje w meczu koszykówki na zwycięstwo z hc to czy moge obstawić to samo spotkanie na zakład under/ over ???

pozdro

Do góry
#345574 - 13/06/2005 14:35 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Szamil Offline
member

Meldunek: 05/02/2005
Quote:

Takie pytanie na przyszłość, żeby rozwiać wątpliwości
- jeżeli przeciwnik typuje w meczu koszykówki na zwycięstwo z hc to czy moge obstawić to samo spotkanie na zakład under/ over ???

pozdro

Nie
Do czego doszliśmy w wyniku tej dyskusji: jeżeli przeciwnik wytypował przykładowe zdarzenie, tego zakładu dla Ciebie już nie ma (nie możesz go grać ani over, ani handi, ani nic innego), za wyjątkiem sytuacji, kiedy zagrasz to zdarzenie tylko w drugą strone. Pozdro.

Do góry
#345575 - 13/06/2005 21:32 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
maqu Offline
enthusiast

Meldunek: 10/10/2003
Ok, dzieki Szamil za odpowiedz!
Znaczy sie, ze mialem fart z rozstrzygajacym typem
Chociaz dziwi mnie to troche bo co ma linia punktów do typowania zwyciezcy w meczu no ale skoro takie zasady

pozdro

Do góry
#345576 - 23/06/2005 09:25 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Aslan Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 04/04/2004
Nie działa mi strona Sportingbetu...
Czy u Was też tak jest ???
Chciałem podać typ, a tu takie jaja.
Zaraz zacznę się złościć...

Do góry
#345577 - 02/07/2005 01:16 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
kenner Offline
addict

Quote:

Filemon tzn Aksamitny snie, zadalem pytanie organizatorowi czyli CONRADOWI, z Toba nie zamierzam polemizowac. Pytanie brzmi czy zbanowani userzy moga zakladac nowe nicki i pod tymi nowymi nickami uczestniczyc w konkursie??
Przykladowo, Aksamitny dostaje bana w kwietniu, zaklada nowy w maju, jako FILEMON, nabija posty w quesi chat do 200 i uczestniczy w konkursie. Nie wiem czy mozna mowic ze to renomowany konkurs skoro ludzie ktorzy robili tutaj syf(zostali zbanowani) bawia sie z normalnym userami.

Ponawiam pytanie do Conrada, po tym jak pokonal w konursie FILEMONA czy tacy userzy moga wystepowac w konkursie, zreszta Conrad lejesz na to, to zobacz, co Twoj pupil wyprawia na tym forum ponownie http://www.mecz.org/ubbthreads/showflat....rue#Post1796062

Wyslalem zapytanie do Sportingbetu poniewaz sponsoruja ten konkurs, z pytaniem czy tacy ludzie moga brac udzial w konkursie, moze oni laskawie odpowiedza.

Do góry
#345578 - 02/07/2005 01:42 Re: REGULAMIN: Playoff 'mecz.pl' Lato 2005
Filemon Offline
Carpal Tunnel

Że jak ? Co wyprawia? Co ja tam na quasi chacie napisałem? To już jest NAPRAWDĘ nudne dlatego teraz role się odwrócą : proszę o BANA dla tego gościa - proszę sprawdzić jego aktywność - NIE UDZIELA SIĘ NIGDZIE a wchodzi tylko po to żeby zaspamować forum swoimi kretynizmami i inwektywami w stosunkiu do mojej osoby. Kilka zupełnie zwyczajnych zdań na quasi chacie i... kogo my tu widzimy ??? Kennera, który przez kilka tygodni siedział pod kamieniem ale wypełzł na chwilę żeby mnie zaspamować wiadomościami jaki to ja jestem oszust[ciekawe dlaczego] (podobno wysłał jakieś posty do sportingbetu że tacy wredni ludzie jak ja biorą udział w konkursie - naprawdę się kolesiowi nudzi
Przypominam że to gościu po 2 krotnej zmianie nicka - w pierwotnej wersji odpadł już w 1 etapie konkursu playoff w tej edycji więc się chłopak teraz odgrywa [ta sama ćwiartka]

mam nadzieję że to twoje ostatnie chwile na tym forum

Do góry
Strona 10 z 12 < 1 2 ... 8 9 10 11 12 >