Opcje tematu
#343868 - 13/05/2005 17:27 Gdzie najlepiej grac live betting?
Bugs Bunny Offline
veteran

Meldunek: 31/10/2003
Witam
Mam pytanie do osób które korzystają z tej opcji i obstawiają w trakcie trwania spotkan. Napiszcie w jakich firmach live betting jest najlepszy, jest najwieksza oferta i wogole. Ja od ponad roku gram w GB i uwazam ze u nich live jest niezly, oferta dosyc szeroka i stale sie powieksza. Kilka miesiecy temu zdarzalo sie jeszcze ze mozna bylo u nich obstawiac zaklady P2P w momencie zakonczenia meczu teraz ten blad juz jest wyeliminowany i juz nie ma latwej kasy .
Gram tez w B&W ale od niedawna i na dodatek ilosc negatywnych opini o tym bukmacherze powstrzymuje mnie przed graniem tam za wieksze pieniadze choc oferte live maja bardzo szeroka i mozna by bylo cos pograc. Tyle ze akurat u nich strasznie denerwujace jest to ze w przypadku kolejnego obstawiania tego samego zakladu trzeba to potwierdzac dwa razy co zajmuje czas i czesto powoduje zmiane kursu glownie w przypadku tenisa gdzie kursy czasem zmieniaja sie bardzo szybko.

To tyle odemnie teraz czekam na wasze opinie o bukmacherach gdzie mozna pograc live? Gdzie jeszcze poza GB wystepuja zaklady P2P?

Do góry
Bonus: Unibet
#343869 - 13/05/2005 20:30 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
Cyborg Offline
old hand

Meldunek: 01/10/2002
Quote:

Gdzie jeszcze poza GB wystepuja zaklady P2P?

Wyłącznie zakłady P2P są w Betfair

Do góry
#343870 - 14/05/2005 09:17 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Jak kogos interesuja niskie kursy na "pewniaki" to wg mnie nic lepszego niz Betfair nie znajdzie. Kursy sa czesto do konca meczu i to na przyklad 1,06 kiedy wiekszosc buckow daje 1,01.

Wojtek

Do góry
#343871 - 15/05/2005 06:09 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
Bugs Bunny Offline
veteran

Czyzby nie bylo wiecej osob na forum ktore moglyby sie podzielic swoimi doswiadczeniami dotyczacymi live bettingu w roznych firmach?

Do góry
#343872 - 15/05/2005 09:11 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
arekg3 Offline
member

Meldunek: 20/11/2004
ja mam porównanie z dwóch firm w których grałem i gram czyli z betandwin i betfair. nie ma co sie za wiele rozpisywać, betfair pozostawia betandwin daleko wtyle jeśli chodzi o kursy, nieco gorzej jest z ilością zdarzeń ale mimo to zdecydowanie polecam właśnie betfair.

Do góry
#343873 - 15/05/2005 09:31 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Wg mnie warto tez zajrzec do oferty LIVE w bet365 - nie maja za duzo, raczej tylko popularne mecze ale kursy maja czesto bardzo przyzwoite.

Wojtek

Do góry
#343874 - 15/05/2005 09:47 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
Bugs Bunny Offline
veteran

Faktycznie od wczoraj gram tez w betfair i porownujeac kursy z B&W i GB zregoly sa lepsze ale minusem jest prowizja. Ale ogolnie musze powiedziec ze jest spoko. Szybka ackeptacja zakladu, brak koniecznosci powtornego potwierdzania kolejnego zakladu na to samo zdarzenie to napewno plusy. Rowniez to ze zawsze dostaniemy najwyzszy kurs nawet jak zanizymy nalezy zaliczyc do plusow livebetingu w betfair.

Do góry
#343875 - 16/05/2005 18:51 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
tomasus Offline
member

Meldunek: 21/12/2003
Ja grałem na livie w expekcie, unibecie i rodzinie b&w.
Co do expa to nie narzekałem... dopóki nie znałem innych buków Sympatyczny buk, ale ilość zdarzeń była (teraz nie śledzę tak bardzo) bardzo mizerna. Plusem było, że mieli słaby reflex if you know what I mean
Unibet też nie powala ofertą. Jest tam raczej sama piłka. Przynajmniej ja się nie spotkałem z niczym innym. Możliwości większe niż exp, Normalne overy i undery ( a nie jakieś w stylu b&w: padnie jedna, dwie, albo wiecej goli ...syf ) NO i najważniejsze... opcja Cash in, możliwośc sprzedaży zakładu bukowi, dzięki różnicom kursowym, można dzięki temu nieźle zarobić ... trzeba mieć tylko dobrego czuja
No i na koniec b&W. Oferta gigatyczna, porównując z poprzednikami. Ale jak ktoś wspomniał wcześniej czas przyjmowania zakładu... nieskończony... ciągnie się i ciągnie. Zakłady szczególnie na mniej popularne dyscypliny bardzo ciekawe.. tenis stołowy ) Ja osobiście unikam tam piłki na live, korzystam własnie z bardziej dynamicznych dyscyplin, jak siatkówka, kosz, tenis.

Pozdro

Do góry
#343876 - 17/05/2005 00:33 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
Don Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 23/07/2002
Quote:

ja mam porównanie z dwóch firm w których grałem i gram czyli z betandwin i betfair. nie ma co sie za wiele rozpisywać, betfair pozostawia betandwin daleko wtyle jeśli chodzi o kursy, nieco gorzej jest z ilością zdarzeń ale mimo to zdecydowanie polecam właśnie betfair.

to chyba zart, live bet$$$$ tylko i wylacznie w BAW (do momentu zlimitowania konta )
Czasami mam wrazenie ze ci ich oddsmakerzy sami dla siebie te kursy wystawiaja

Do góry
#343877 - 17/05/2005 04:27 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
Bugs Bunny Offline
veteran

no nie wiem bo z tego co widze to betfair dosyc czesto ma wyzsze kursy przez caly czas trwania spotkan, natomiast niezaprzeczalna zaleta B&W jest szerokosc oferty, szybkie przelaczanie sie miedzy poszczegolnymi spotkaniami, chat ktory najczesciej jest najszybszym livescore ale problemy z ta firma o ktorych slyszy sie coraz czesciej skutecznie mnie powstrzymuje przed graniem tam za wieksza kase i choc nie wiem jaka by mieli oferte i jakie kursy to co mi z tego jak sie moze okazac ze te pieniadze bede mial tylko na monitorze.

Do góry
#343878 - 17/05/2005 04:38 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
tomasus Offline
member

Meldunek: 21/12/2003
To zależy o jakich pieniądzach mówisz, jeżeli chcesz grać naprawdę grubo, po więcej niż 100 euro na zakład to pewnie, że betandwin nie jest najlepszą opcją. Ja osobiście nigdy nie stawialem u nich takich sum. Więc jak do tej pory żadnych limitów nie miałem. A muszę przyznać, że z b&w nie miałem żadnych problemów. Chociaż ostatni raz grałem w marcu u nich... więc mogło się co zmienić... niestety z tego co czytam różne fora.
Mam osobiście problem natomiast z klonem B&W, beteurope. I wyciągnięcie z tamtąd kasy będzie chyba największym sukcesem w inernetowym obstawianiu w moim wykonaniu, jeśli dojdzie do skutku ;|

Do góry
#343879 - 17/05/2005 07:04 Re: Gdzie najlepiej grac live betting?
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Quote:

Quote:

to chyba zart, live bet$$$$ tylko i wylacznie w BAW (do momentu zlimitowania konta )
Czasami mam wrazenie ze ci ich oddsmakerzy sami dla siebie te kursy wystawiaja

To zalezy co chcesz grac - jesli chcesz wylapywac pomylki w kursach wystawionych przez bukmachera to pewnie BW bedzie bezkonkurencyjne czy to na live czy przy zwyklych zakladach. Ale jak chcesz grac grubsza kase na "pewniaki" - kilka osob pisalo, ze tak gra z pozytywnym skutkiem na live to Betfair bedzie wg mnie w 95% mial najlepszy kurs. A prowizja przy niskim kursie nie ma duzego znaczenia.

Wojtek

Do góry

Moderator:  rafal08