#343017 - 11/05/2005 18:52
SPRAWA NADAJĄCA SIĘ DO SĄDU! ( BetAndWin
|
stranger
Meldunek: 06/04/2005
|
Zapraszam do lektury wątku pod poniższym linkiem dot. zagrabienia bo tak to można nazwać ponad 10000 Euro przez B&W osobie która uczcciwie je u nich wygrała! Znajdziecie tam dokładny opis sytuacji z kopiami korespondencji http://forum.bettingadvice.com/viewtopic.php?t=30706&postdays=0&postorder=asc&start=0Odnośnie moich prywatnych z nimi doświadczeń ( też mnie okradli choć na dużo mniejszą sumę ) zapraszam do wątku BetAndWin #18 lub #19 - sama z nerwów zapomniałam który to był numer...
|
Do góry
|
|
|
|
#343018 - 11/05/2005 19:02
Re: SPRAWA NADAJĄCA SIĘ DO SĄDU! ( BetAndWin
|
addict
Meldunek: 04/05/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#343019 - 11/05/2005 19:03
|
stranger
|
Jeszcze mała informacja dla osób pracujących dla tej oszukańczej firmy a sprawdzających to forum...
Napisałam wam że nie pozwolę się tak lekceważyć a w końcowym rozrachunku oszukać i zrobię wszystko aby wam (bet&win) uprzykrzyć życie i właśnie zaczynam to robić
Będę wklejać jakiekolwiek negatywne informacje dot. tej pseudo firmy jakie uda mi się znaleźć w necie - może choć mały odsetek osób dzięki temu przejrzy na oczy - że u was może tylko stracić swoje cięzko zarobione pieniądze!
Musimy wspólnie walczyć z takim nas traktowaniem przez nich! Jestem pewna że kilka pozwów sądowych załatwiłoby sprawę!
Zapraszam innych do podjęcia tematu i dorzucenia swoich '3 groszy"
|
Do góry
|
|
|
|
#343023 - 11/05/2005 19:47
|
old hand
Meldunek: 20/02/2004
|
I jak sie to ma do Expekta, na ktorego narzeka tylko Conrad i paru jego kolesi??? A na BAW, z ktorego Conrad z linka ma pewnie po 25 dolcow, pol forum narzeka. A 5 gwiazdek sobie swieci... Ciuch ciuch ciuch
Pewnie zaraz temat zostanie zamkniety...
|
Do góry
|
|
|
|
#343024 - 11/05/2005 19:51
|
Pooh-Bah
Meldunek: 24/08/2003
|
Hmmmm sam jestem ciekaw jak sie sprawa rozwinie....ale nie wydaje mi sie, ze tak popularny buk w taki sposob "zalatwial" swoich klientow...
|
Do góry
|
|
|
|
#343025 - 11/05/2005 19:56
|
stranger
|
A niby dlaczego temat ma zostać zamknięty???
Przecież to by działało jawnie na niekorzyść tego portalu
A co do tematu wątku to tak sobie pomyślałam o pięknym zbiorowym pozwie na betandwin można byłoby także spróbować wyjść z inicjatywą pozwów zbiorówych na innych forach (także zagranicznych jak np. bettingadvice)
Ja mam np. rodzinę w Wiedniu która pomogłaby mi w tej sprawie jednak aby rozpocząc to od 'tej strony' musimy mieć mocne argumenty a te jestem pewna jak poszukać to się znajdą, wystarczy odrobina dobrej woli... W końcu walczymy o to aby na przyszłość wyglądało to wszystko o wiele lepiej czyli...normalnie a od czegoś trzeba zacząć, gdyż nie robiąc nic spowodujemy iż takich historii ja ta na wstępie wątku i tych poniżej będzie coraz więcej!
|
Do góry
|
|
|
|
#343027 - 11/05/2005 19:59
|
addict
Meldunek: 04/05/2003
|
Ja się przyłączam. Jak sami nie pokażemy że nie można robić wałków z Polakami to będą nas traktować jak klientów drugiego albo trzeciowgo sortu.
|
Do góry
|
|
|
|
#343028 - 11/05/2005 19:59
|
veteran
Meldunek: 28/10/2004
|
Straciłęm zaufanie do tego buka....
|
Do góry
|
|
|
|
#343029 - 11/05/2005 20:05
Re: SPRAWA NADAJĄCA SIĘ DO SĄDU! ( BetAndWin *DELETED*
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
|
Do góry
|
|
|
|
#343030 - 11/05/2005 20:11
Re: SPRAWA NADAJĄCA SIĘ DO SĄDU! ( BetAndWin *DELETED*
|
Pooh-Bah
Meldunek: 24/08/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#343033 - 11/05/2005 20:30
|
stranger
|
Tak sobie czytam to co tu odpisujecie i myślę, iż tutaj żadne skargi do SBR (sports Book Reviev) czy też IBASu (Independent Betting Arbitration Service) niewiele dadzą.(Zresztą bet&win nie są u nich zrzeszeni)
Niewiele robią sobie z tego że po iluś tam miesiącach i iluśset a może iluś tysiącach skarg obniżą im ratin z B na B- lub C+ po czym za jakiś czas pewnie znowu im podniosą...
Jedyne co może im przemówić do rozsądku to ...dostać po kieszeni a to jest możliwe tylko w przypadku zbiorowego pozwu lub pozwów.
Jestem pewna, iż bez problemu znalazłabym chętnego w Austrii do zajęcia się tą sprawą, a prywatnie myślę sobie iż to może być bardzo łakomy kąsek dla prawnika który zająłby się tym tematem. Boję się tylko czy aby pod naciskiem silnego'lobby' sprawa nie zostałaby uciszona...
Najgorsze w tym jest to iż mam świadomość że będąc obywatelami któregoś z krajów 'bardziej cywilizowanych' nie doświadczylibyśmy tego wszystkiego...
|
Do góry
|
|
|
|
#343035 - 11/05/2005 20:45
|
stranger
|
Dzwoniłeś kiedyś do nich w jakiejkolwiek sprawie???
Ja robiłam to wielokrotnie (dotyczyło to 3 problemów - wypłaty pieniędzy, błednie rozliczonych zakładów live itd.) i poza stratą ponad 100zł na telefony nic nie załatwiłam!
Zawsze odbiera pani z supportu która miłym głosikiem oznajmia, iż wkrótce wszystko się wyjaśni, albo że jutro z rana dział finansowy, wyników, i diabli wiedzą jaki jeszcze zajmie się TWOJĄ sprawą 'SZANOWNY KLIENCIE' po czym najczęsciej ECHO...
Obiecują niejednokrotnie oddzwonić po czym nie oddzonią NIGDY!
Na większosć maili nie odpowiadają, a na te które dotyczą w ich mniemaniu klientów którzy stracili bezpowrotnie zaufanie - nie odpowiedzą nigdy...
Połaczenia do nich są drogie i niejednokrotnie koszt 1-2 rozmów przewyższa wysokość kwoty o którą walczymy - na tym wlaśnie bazują ci krętacze!
|
Do góry
|
|
|
|
#343036 - 11/05/2005 21:00
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Quote:
Niewiele robią sobie z tego że po iluś tam miesiącach i iluśset a może iluś tysiącach skarg obniżą im ratin z B na B- lub C+ po czym za jakiś czas pewnie znowu im podniosą...
Moim zdaniem się mylisz. Ta firma jak mało która jest nastawiona na pozyskiwanie nowych klientów, na pewno prowadzi też statystki w tym zakresie. To co dzieje się teraz na forum, SBR i ogólny klimat wokół grupy betandwin na pewno nie przejdzie bez echa. Właśnie robienie złej reklamy jest najgorszą karą dla buka, o czy zresztą najlepiej wie Conrad Wystarczy kilka dobrze zorganizowanych osób żeby bukowi zaszkodzić a z tego co słyszę niezadowolonych i pokrzywdzonych przez b&w są dziesiątki, jeżeli nie setki.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|