Witam,
właśnie też jestem ciekaw ile kosztują wypłaty ? czy ktoś mógłby potwierdzić, że wypłata przez moneybookers jest darmowa, nieważne która ? ja myśle że to najlepszy sposób wypłaty kasy, ponieważ jest ona na koncie następnego dnia, a moneybookers na konto bankowe też wystarczy jeden dzień. Wiadomo opłata 1,8 Euro za przelew, ale da się to znieść

Co do blokowania kont, to z tego co wiem, nie blokuja raczej konta bez powodu, przeważnie gdy ktoś próbuje kilka kont zakładać, a jeśli chodzi o zakładanie konta z jednego komputera to chyba to ma małe znaczenie, ponieważ np. przy neostradzie nr IP jest dynamiczny, więc wystarczy się rozłączyć i połączyć i już jest inny adres IP, raczej chodzi o zakładanie kont na innych członków rodziny - chociaż podobno zezwalaja na zakładanie takich kont.
Ogólnie buk jest słaby, support jest beznadziejny, szkoda gadać - porównując do Gamebookers - odpowiedź dosłownie w 20 min, np. wypłata na moneybookers natychmiast.
Ja nie wiem czy oni w BAW mają taką politykę nie odpisywania na maile, czy po prostu mają za mało pracowników, ale jest to tragedia, jedyna rzecz która mnie trzyma przy BAW to Zakłady LIVE bo tu trzeba przyzanć, że mają bardzo bogatą ofertę.
Pozdrawiam,
Pozdrawiam