Strona 2 z 11 < 1 2 3 4 ... 10 11 >
Opcje tematu
#342765 - 11/05/2005 16:10 Re: Betandwin [21]
ludi Offline
journeyman

Meldunek: 03/01/2004
Właśnie kolego jesteś w błędzie - to jest idealny book dla początkujących <a niskie kursy-zawsze można zagrać u innego booka za wyższy> i dla tych co grają livy <tak jak ja i za stawkę max. 100 zeta>. Inne booki olewaja zupełnie liva.
@Gato to ty chyba jesteś nałogowym hazardzistą (lub ostro wtopiłeś)-żeś taki zdesperowany i jeszcze tak bluźnisz-przydałaby Ci się zapewne mała przerwa... a za takiego bonusa jak oni oferują to grzech konta u nich nie zakładać i wcale nie uważam, że kogoś robią w bambuko!!!
(...poza ostatnim przekrętem z wypłatami-lecz podobno już jest o.k. - może jakąś awarię mieli- i nie to żebym ich bronił-ale ich livy są świetne)

Do góry
Bonus: Unibet
#342766 - 11/05/2005 16:20 Re: Betandwin [21]
blazej1983 Offline
old hand

Meldunek: 11/05/2005
hejka mam takie pytanie.Prosiłbym o odpowiedzii znawców

mam zamiar załozyc konto i skorzystać z bonusu tego 140 + 140 (mniejsza o problemy o ktorych piszecie) stad moje pytania.

1.wpłacam pieniaddze karta czy tak samo moge je wyplacic na karte??

2.wyplata minimum 30 euro czyli jak załozmy zostanie mi 10 zeta to se musze cos wplacic i dopiero potem moge wyplacic ?? dobrze kombinuje??

3.oco chodzi z tymi ograniczeniami o ktorych piszecie wyzej.nie planuje grania za wielkie stawki ale dobrze wiedzieć

z góry dzieki za odpowiedz

Do góry
#342767 - 11/05/2005 16:55 Re: Betandwin [21]
jazdagz Offline
old hand

Meldunek: 14/08/2002
Witam...
pytanko do tych co tak jak i ja wyplacaja i wyplacic nie mogli...
jesli byl zwrot srodkow z powrotem na konto gracza i teraz jesli chce ponownie wyplacic i pojawia sie cyfra 2 oznaczajaca dodatkowe koszty prowizji..
to faktycznie to naliczaja..czy biora to na siebie po tych wsytskich ich awariach i licza jako 1-wsza wypalte w miesiacu

pozdrawiam

Do góry
#342768 - 11/05/2005 17:01 Re: Betandwin [21]
maverick Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/05/2002
Quote:

hejka mam takie pytanie.Prosiłbym o odpowiedzii znawców
[...]

Wpłacasz kartą, wypłacić też mozesz, tylko że wtedy masz blokadę jkasy na koncie bankowym na 30 dni - jak Cię to urządza to oki

Tak, wypłata min 30 euro/120 pln - nieważne z ilu wpłat to się spłata, liczy się suma wypłacana

Ograniczenia - BAW jest słynny z tego, że jak zaczniesz wygrywać to masz limity - max stawka na dane zdarzenie jest ograniczona, stopień pierwszy to 25 euro (czy pln?, chyba jedank euro), potem jest chyba 10, 5 i na końcu 1. Kolejnym krokiem jest już tylko zamknięcie konta - bo za dużo wygrałeś. To zachowanie jest zupełnie nieprofesjonalne - nie da sięgrać u nich za większe stawki.

Pozdrawiam;
Maverick
gg: 4214791 - jakbyś miał pytania to wal śmiało

Do góry
#342769 - 11/05/2005 17:45 Re: Betandwin [21]
Vito Offline

Meldunek: 12/06/2001
Witam
musze pochwalic B&W - opisze pokrotce moja historie wyplacania. Chcialem wyplacic kase 29 kwietnia - 9 maja wrocila na konto, nastepnie 10 maja rano zlozylem dyspozycje przelewu na konto w mbanku. Po poludniu dostalem maila ze przelew zostal sprawdzony i dzis mam kase na koncie. Dziwne tylko, ze chwale B&W - a w expekcie to standart

Do góry
#342770 - 11/05/2005 18:27 Re: Betandwin [21]
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
chciałem wpłacic kase na konto z karty kolegi(ma vise elctron) wpisałem wszytskie dane i wysoczyło cos takiego ze jego placówka nie udzieliła zgody na ten transfer funduszy.kiedys tez tak miałem jak probowałem wpłacic z karty wystawionej na moije nazwisko (visa electron) i tez to nie przeszło - ukazał sie taki sam komunikat.

a pieniadze powinny zostac przelane bo
#karta jest wazna
#sa srodki wystarczajace na karcie
#wszystko jest legalne:)

wiec dlaczego nie przyjmuje wpłat karta o co chodzi moze mi to ktos ytłumaczyc??

z gory dzieki za odpowiedzi

Do góry
#342771 - 11/05/2005 18:33 Re: Betandwin [21]
astalavistaXX Offline
stranger

Meldunek: 11/05/2005
BAW faktycznie ostatnio leciał w pręta z wypłatami...zleciłem wypłate 23 kwietnia...około 7 maja kasa wrocila spowrotem na konto gracza...wysłałem maila i odrazu odpowiedzieli że mieli jakieś problemy techniczne (w tym czasie z tego co mi wiadomo nikomu nie wyplacali a nawet zamykali konta) no i miałem jeszcze raz zlecić wypłate....od zlecenia minęły 2 dni i kasa już mi wpłyneła własnie dzisiaj na konto...czyli wszystko jest ok:)

Do góry
#342772 - 11/05/2005 18:45 Re: Betandwin [21]
Lila Offline
stranger

Meldunek: 06/04/2005
Witam!

Pisałam Wam o moich problemach z B&W i niemożności wyegzekwowania należnych mi pieniędzy z wygranych a źle przez nich rozliczonych zakładów a także o trwającej tygodnie wypłacie która w końcu doszła pomniejszona o ponad 9%!!!
Pieniędzy należnych do dziś nie odzyskałam, teraz jeżeli coś zrobię- to tylko skieruję to na drogę prawną...
Jeżeli jest ktoś poszkodowany i skłonny jest dołączyć się do pozwu zbiorowego to zapraszam!
Tylko tak można tym złodziejom pokazać gdzie ich miejsce!

A ze są takie osoby i to osoby strasznie przez nich oszukane to oto proszę przykład (znalazłam to an forum bettingadvice)

"Most of you already now this unfortunately I learned it (and I'm still learning it) on the hard way.
Here's the thing...
Some five month's ago I opened an account at betandwin, during that time I earned 10793,16&#8364;...
Two months ago my account was closed and I received this e-mail from them:
Code:
Dear Sir,

We have to inform you, that our Security Dept. is investigating your
account.

As soon as this investigation has been completed we will contact you, but
until this happens, we are unfortunatly not able to go into further details
on the matter.

Best regards,

Your support team at betandwin

And altough I don't know why they did this I didn't have any choice but to go along with it. I wrote them an e-mail every day and it sometimes took them more than a week to answer it.
Finally after one month since my account was closed I received an e-mail that was different then any other before that. Here is that e-mail:
Code:
Dear Sir,

Thank you for your email.

Your account has been closed due to security reasons and will not be
re-opened again.

To transfer your account balance to your bank account please send us the
following details:

- Name of bank
- Account number
- Branch code
- Swift and IBAN-Code
- Account holder
- Answer to your private question: _____________________

We apologise for any inconvenience that our decision to close your account
may have caused.

Please do not hesitate to contact us if you have any further queries.

Best regards,

After that i taught everything would be o.k, o.k. my account won't be re-open but I can live with that as long as I have my money.
After that I received an e-mail:
Code:
Dear Sir,

Thank you for your email.

We confirm that we have received your bank account details, and that your
withdrawal will be sent from betandwin at the end of the month. We
apologise for any inconvenience this may cause.

Please do not hesitate to contact us if you have any further queries.

Best regards,

But ofcourse like always in life things don't go as you plan. I waited until the end of the month and nothing happened. I waited a few more days hoping that they maybe forgot about me, but nothing happened so I've send them an e-mail.
I received an quick answer where they stated that my money was sent to moneybookers account.
Code:
baweur@betandwin.com just sent you money through www.moneybookers.com

But ofcourse I started to cheer to soon 'cause we are talking about betandwin here. I waited for two days for that money to show up on my moneybookers account. Do I even have to say what happened? Ofcourse they didn't send it. So I've send them another e-mail asking them what went wrong and when will they pay me up...
And after five days of waiting I received an e-mail today:
Code:
Dear Sir,

Thank you for your e-mail.

We are currently not able to say when this investigation will be finalised,
but can assure you that we are aiming to do this as fast as possible, and
will contact you as soon as this has happened.

We apologize for any inconvenience caused.

Best regards,

And now I'm back where I started two months ago. I don't have any more ideas what to do...
At this time all I want to do is to find them and tell them in their face what I have to say...
I don't have anymore patience and quite frankly I'm starting to lose my mind...
There I've said it all, I apologise for this long story but I really don't know what to do anymore...
All I did wrong was that I had to much succes at the www.betandwin.com and it appears like they don't like that...

I mały komentarz innego użytkownika który dotyka sedna sprawy- sposobu w jaki beszczelnie dyskryminują a właściwiej byłoby napisać oszukują osoby z państw z takich jak : Polska ,Rosja ,Chorwacja ,Rumunia itp...

I'm without any words... Fortunately, I heard a lot of bad stories about them (especialy with customers from Eastern Europe), and have never opened account there, despite they were one of the few bookies with S&M league in offer.

After this, there's only one word: thieves. It's just like they
say: "Hmm...maybe we will give you your money, maybe we wont... Anyway, what you can do about it, you little worm from non EU country..."

Unfortunately, discrimination in the worse form. I'm sure things like that they can't do to someone from France, Germany, Belgium... Because, they know in that case they can face consequences and may face legal prosecution. But with a guy from Croatia, they can act on any way they want.
Like any other companies, bookies (especially some shity ones) also can run out of cash. Couple of good weeks for bettors, a lot of bigger withdrawals and here they come: "Let those guys from Russia, Ukraine, Croatia, Serbia...wait for a couple months. Who cares, write them something like "investigation" sh*t like that, scare them a bit..."

Only here we can do something. Knowing that "Bet and Win and Dream (that you really own that money)" bookie gives a lot for marketing purposes
in the last couple years, maybe we can give them a bit of free advertising here. Let's be united, imagine that any of this double-crossed guys can be any of us (like I was for sometime), and let's spread these cases on the net.

Personally, I will tell anyone who are planing to open account with them or already have one, and I will write on every place I can: "Stay away from those thieves, thieves, thieves, don't deposit anymore, withdraw what you have!"

Yes, I know, it sounds childish, but I said it long time ago on one far and away place, and I will say it again: "It's maybe a small step for me, but it's giant step for punterskind."

Keep us informed about your case, Picek.

TRZYMAJCIE SIĘ Z DALA OD TYCH ZŁODZIEJI A JEŚLI JUŻ TO SPOTKAJMY SIE Z NIMI ...na SALI SĄDOWEJ!!!

Pozdrawiam Lila

Do góry
#342773 - 11/05/2005 18:47 Re: Betandwin [21]
Lila Offline
stranger

Meldunek: 06/04/2005
Zapomniałam podać link do oryginalnego wątku tej okradzionej przez nich na ponad 10000 Euro osoby...

http://forum.bettingadvice.com/viewtopic.php?t=30706&postdays=0&postorder=asc&start=0

Miłej lektury ( O ZGROZO! )

Do góry
#342774 - 11/05/2005 18:59 Re: Betandwin [21]
Gato Offline
addict

Meldunek: 04/05/2003
Quote:

Właśnie kolego jesteś w błędzie - to jest idealny book dla początkujących <a niskie kursy-zawsze można zagrać u innego booka za wyższy> i dla tych co grają livy <tak jak ja i za stawkę max. 100 zeta>. Inne booki olewaja zupełnie liva.
@Gato to ty chyba jesteś nałogowym hazardzistą (lub ostro wtopiłeś)-żeś taki zdesperowany i jeszcze tak bluźnisz-przydałaby Ci się zapewne mała przerwa... a za takiego bonusa jak oni oferują to grzech konta u nich nie zakładać i wcale nie uważam, że kogoś robią w bambuko!!!
(...poza ostatnim przekrętem z wypłatami-lecz podobno już jest o.k. - może jakąś awarię mieli- i nie to żebym ich bronił-ale ich livy są świetne)

Hazardzistą to ty chyba koleś jesteś skoro tak wychwalasz ten baw. Ile ci zapłacili za reklamę? Widzę że chyba ostatnio zwiększyli budżet na marketing. Szkoda tylko że nie zwiększyli poziomu supportu, bo jest gorzej niż żenujący. Hazardem jak ty to nazywasz jest granie właśnie w betandshicie bo :

a. nie zaksięgują ci wpłaty (i jeszcze robią z ludzi idiotów)

b. zablokują ci konto bez powodu (robiąc z ludzi jeszcze większych idiotów)

c. będziesz czekał tygodniami na kasę (to buk dla cierpliwych jakbyście nie wiedzieli )

I co z tego że mają promocje chuje muje, dzikie węże jak są kurewsko niesolidni? Co z tego że mają nawet 2 ligę polską jak na wstępie dowalą ci takie limity że się zastanawiasz czy jesteś u bukmachera czy w cyrku?

I jeszcze słowo do koleś. Ostatnio nic nie wtopiłem, a wręcz przeciwnie, ale to nie ma nic do rzeczy bo ja nawet jak wtopię to potrafię ze spokojem zaakceptować swoje porażki. Natomiast nie potrafię zaakceptować ZŁODZIEJSTWA I OSZUSTWA tych cweli. I powiem ci straciłem tam śmieszne 50zł, które wpłaciłem tylko po to by wypróbować tego buka. Ale to też nie o to chodzi, bo nawet jakbym wpłacił 0,00000000005 zł to ich zafajdanym obowiązkiem jest mi to ZAKSIĘGOWAĆ, a nie mnie OKRADAĆ!!!!!!!!

Więc moja rada : nie pisz więcej farmazonów na temat tych zasrańców jacy to oni cudowni nie są, bo to zwykli ZŁODZIEJE. Piszę to z całą odpowiedzialnością. I piszę to żeby ostrzec innych, zwłaszcza nowych graczy żeby się nie wjebali jak ja. PANOWIE I PANIE Z DALA OD TEGO BUKA

Do góry
#342775 - 11/05/2005 19:07 Re: Betandwin [21]
Nirtz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/11/2003
człowieku, pracujesz tam w supporcie???, jak można chwalic buk który OKRADŁ chodźby jedną osobe na tysiąc (a okradł dużo więcej), ciesz sie ze swoich 100 ugranych złotych z bonusa, jakbys ugrał więcej kasy byś nie zobaczył, to taki "buk" wplać i to przegraj, betandch... , ja osobiście zostałem OKRADZIONY na 400zeta ale czytająć co tam sie wyprawia od jakiegoś czasu chciałem to wypłacić i NIGDY TAM NIE WRACAĆ, nie udało się zamknęli se k... konto

Do góry
#342776 - 11/05/2005 21:21 Re: Betandwin [21]
_Korver_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/04/2004
Kurcze dziwne, ja nie mam żadnych problemów z tym bukiem. Wypłacałem do tej pory 5 razy kasę i nie było żadnych nawet najmniejszych problemów! Nie wiem, może mam takie szczęście, al np. moja ostatnia wypłata: zleciłem we wtorek,dzisiaj(środa)ok. godz.15 przyszedł mail o realizacji wypłaty a o po 20 kasa była już na koncie ! Dla mnie pozostaje nadal, nr.1 wśród buków polskojęzycznych, przedewszystkim za ilość lig do stawiania i zakłady live z supportem to może nie jest za dobrze, ale idzie się przyzwyczaić;)

pozdro

Do góry
#342777 - 11/05/2005 21:32 Re: Betandwin [21]
kardynal20 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/12/2004
ponawiam

chciałem wpłacic kase na konto z karty kolegi(ma vise elctron) wpisałem wszytskie dane i wysoczyło cos takiego ze jego placówka nie udzieliła zgody na ten transfer funduszy.kiedys tez tak miałem jak probowałem wpłacic z karty wystawionej na moije nazwisko (visa electron) i tez to nie przeszło - ukazał sie taki sam komunikat.

a pieniadze powinny zostac przelane bo
#karta jest wazna
#sa srodki wystarczajace na karcie
#wszystko jest legalne:)

wiec dlaczego nie przyjmuje wpłat karta o co chodzi moze mi to ktos ytłumaczyc??

z gory dzieki za odpowiedzi

Do góry
#342778 - 11/05/2005 21:42 Re: Betandwin [21]
maverick Offline
Carpal Tunnel

@Korver

Ja też ich cenie za szeroką ofertę i za zakłady live, jednak nie ufam im na tyle, żeby trzymać na koncie dużą kasę, jak tylko uzbiera się coś więcej to staram się część wypłacić, ostatecznie jak będę potrzebował kasy na koncie BAW to zawsze mogę natychmiast dopłacić, natomiast wypłata części środków zabezpiecza mnie przez stratami w przypadku jakiegoś np. zamknięcia konta. Gram u nich, ponieważ łatwo u nich zarobić, na live są często value rzędu 100%.

W żaden sposób nie da się wytłumaczyć ich podejścia do klienta, już nie mówię o okradzionych osobach (wczoraj okradli mojego kumpla (zamknęli mu konto), co prawda na nie za wielką kwotę - 300pln, ale dla niego i dla mnie to jednak znacząca kwota). Oczywiście mam nadzieję, że cała ta sprawa sie wyjaśni, ale żal zostanie. Dodatkowo ich support - czyżby mnisi z milczących zakonów? Choć nawet ci mnisi odpisują na maile, a BAW nie

Jednym zdaniem: NIE dla 5 gwiazdek dla baw - (link moze zostać, mi nie przeszkadza)

Pozdrawiam
Maverick

Do góry
#342779 - 11/05/2005 21:45 Re: Betandwin [21]
maverick Offline
Carpal Tunnel

@kardynal20

Kiedyś miałem to samo - ale był lepszy motyw - wpłacałem swoja kartą na swoje konto - też ten błąd, udało się natomiast następnego dnia.

W przypadku jaki opisujesz prawdopodobnie blokowana jest wpłata, ze względu na niezgodność danych - pewnie jest gdzieś w regulaminie, że wpłaty kartami tylko na swoje konto. Jakby co to polecam MB

Pozdrawiam;
Maverick

Do góry
#342780 - 12/05/2005 08:27 Re: Betandwin [21]
kovalkiler Offline
stranger

Meldunek: 29/03/2005
Mam pytanie. Chcę wypłacić kaskę z BAW na swoje konto w kredyt banku. Czy zostanie ona obniżona o jekiekolwiek koszta, czy cała kwota wyląduje na koncie. Jest to moja pierwsza wypłata w BAW.Czy bank pobiera jakieś opłaty od wpłat a buk od wypłat?

Do góry
#342781 - 12/05/2005 08:39 Re: Betandwin [21]
chinek Offline
stranger

Meldunek: 12/05/2005
WItam
mój pierwszy wpis i niestety dotyczy zamknięcia mojego konta w baw..
Potwierdzam że oferte baw ma chyba najlepszą i najczytelniejszą ale jakość obsługi dramatyczną.
Problemy z wypłatą miał mój kolega, 2 tyg temu zamkneli mi konto. Po tygodniu dostałem odp. na maila że jak wyśle im dane to wypłacą ale konto już zamknięte. Od tamtej pory cisza - zero odpowiedzi i co najważniejsze dla mnie zero kasy. 432 zł poszłoooo a nie powiem jest mi baaardzo potrzebna.

Lila w miare możliwości możesz na mnie liczyć... ;(

Do góry
#342782 - 12/05/2005 10:25 Re: Betandwin [21]
nitek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 22/03/2004
nadal nie dostalem potwierdzenia na maila ze realizuja przelew zlecalem w poniedzialek po godz 16

Do góry
#342783 - 12/05/2005 12:19 Re: Betandwin [21]
chinek Offline
stranger

Meldunek: 12/05/2005
Prosze wszystkich którzy zostali oszukani czy to przez betandwin czy expekt o przesłanie informacji do mnie na priv z krótką historią (czy odpowiadali na maile, co pisali itd oraz na jaką kwotę Was okradli)

Dane te mogą byc potrzebne gdyż nawiązałem kontakt z dziennikarzami którzy spróbują (mam nadzieje) Nam pomóc!!

PISZCIE!!!! i trzymajcie kciuki...

Do góry
#342784 - 12/05/2005 12:25 Re: Betandwin [21]
Marcovia Offline
enthusiast

Meldunek: 19/11/2004
Quote:

nadal nie dostalem potwierdzenia na maila ze realizuja przelew zlecalem w poniedzialek po godz 16

Też nie mam potwierdzenia. Zleciłem wczoraj wieczorem. Ale myślę, że sobie drugi raz w ch..a nie polecą.

Do góry
Strona 2 z 11 < 1 2 3 4 ... 10 11 >

Moderator:  rafal08