Strona 1 z 4 1 2 3 4 >
Opcje tematu
#33513 - 11/10/2001 01:47 Gamebookers
sexmis Offline
addict

Meldunek: 18/08/2001
Mam pytanie, jaki jest numer oddziału Banku Polska Kasa Opieki w Warszawie w którym ma konto Gamebookers. Bo aby im przesłać kase transferem bankowym (w depozyt)muszę ten numer oddziału podać na druczku przelewu, ponieważ jest w stolicy kilka takich banków i kij wie w którym mają Gamebuki konto.....

Do góry
Bonus: Unibet
#33514 - 11/10/2001 01:56 Re: Gamebookers
Mario Offline
addict

Meldunek: 09/06/2001
Przykro mi ale tego nie wiem ani Ja ani GB, mialem ten sam problem. Wplacilem do nich przelewem bankowym ze swojego banku zaplacilem 50zl. 20 moj bank 28zl posrednik. Bank we Frankfurcie.

Do góry
#33515 - 12/10/2001 14:16 Re: Gamebookers
Anonymous
Unregistered

Mam ten sam problem co sexmis..
Jak im wysłałem mejla z pytaniem, o które PKO dokładnie chodzi to mi szybko odpowiedzieli, tyle tylko, że na inne pytania z listu, a nie na temat PKO.
Za drugim razem powiedzieli żeby przesłać kasę do Deutsche Banku. To po jaką cholerę mają konto w PKO jeśli sami nawet nie wiedzą w którym......

Chętnie bym im wysłał kasę, ale jak mam zapłacić 50zł prowizji to się jeszcze 5x zastanowię.

Chcę im przesłać 50 euro - to mam im to wysłać w złotówkach i to potem przeliczą na euro, czy mam wpłacić już w euro?

Do góry
#33516 - 12/10/2001 23:26 Re: Gamebookers
ciacho Offline
addict

Meldunek: 25/01/2001
Witam, czy mogł by mi to ktos przetłumaczyc i powiedziec co mam wysłac di nich.
Dziekuje

Dear Mr Pawel Krzysteczko, please note that you have recently attempted many credit card transactions with our service. Due to our high security standards and in order to avoid possible credit card fraud, we would hereby kindly ask you to send us a fax or e-mail message with a clear and readable copy of your Identification document (with a photo), and the front and back of the Credit Card(s) you have used and intend to use to the following number: +1-267-200-0552 or to service@gamebookers.com. After verifying that this data corresponds to the one you have submitted at our homepage, we will allow you to make credit card transactions. Also, please add in your message the following text in hand-writing:

I, the undersigned, Pawel Krzysteczko hereby declare that I agree to use my Credit Card: type, number, expiration date to make deposits to Gamebookers Ltd. in accordance to their Terms and Conditions.

Date,
Place,
Signature

Please, accept our sincerest apologies for this inconvenience which we make only in your interest and hope that you will cooperate with us so that we could quickly give you the opportunity to enjoy our service.

Sincerest Regards,

Your service @ gamebookers.com

Do góry
#33517 - 13/10/2001 00:25 Re: Gamebookers
PAWi Offline
old hand

Meldunek: 22/04/2001
witaj postaram sie po krotce powiedziec o co chodzi

ostatnio probowales dokonac wielu tranzakcji karta kredytowa z gamebookers. w zwiazku z wyosokimi standardami zabezpieczen, aby unikac uszustw zwiazanych z korzystania karty kredytowej. niniejszym prosimy abys przeslal do nas fax lub e-mail z kopia czytelnego dowodu tozsamosci ze zdjeciem i obie strony karty kredytowej (podaj Ci namiary). po weryfikacji ze dane sa poprawne, pozwolimy dokonywac tranzakcje karta kredytowa... dolacz takze oswiadczenie napisane wlasnorecznie nie maszynowo:
ja nizej podpisany Pawel Krzysteczko zgadzam sie korzystac z mojej karty kredytowej: typ, numer, data wygasniecia w zakresie dokonywania transakcji do gamebookers zgodnie z regulaminem.
data
miejsce
podpis

na koniec bardzo mocna Cie przepraszaja za utrudnienia i wyjasniaja ze dzialaja w trosce o Twoja kase no i maja nadizeje ze bedziesz bardzo zadowolony z Waszej wspolpracy
--------------------------------------

mam nadzieje ze nic nie spartolilem
jesli gdzies zrobilem blad w "tlumaczeniu" to niech ktos mnie poprawi...

Pozdrawiam...

Do góry
#33518 - 30/10/2001 20:10 Re: Gamebookers
ciacho Offline
addict

Witam,

Mam kolejne pytanie:

Jak wykrecic numer do Gamebookers, ponieważ chce im przesłeć FAX z swoimi danymi, a oni podali mi taki numer:

+1-267-200-0552
Może trzeba wykręcic najpierw kierunkowy, ale ja nie wiem gdzie się ich firma znajduje.
Dziekuje za info i pozdrawiam

Do góry
#33519 - 30/10/2001 20:20 Re: Gamebookers
bogge Offline
addict

Meldunek: 18/01/2001
Czesc Ciacho,

00-1-267-200-0552

Pozdrawiam

bogge

Do góry
#33520 - 30/10/2001 20:36 Re: Gamebookers
dilbert Offline
enthusiast

Meldunek: 22/01/2001
Gamebookers coraz bardziej mnie denerwuje,wystarczy że dwa razy karta zostanie odrzucona a blokują ci konto.Chciałem zrobić "withdrawal" pokawił się komunikat żeby przesłać im "official ID" zrobiłem to.Po dwóch dniach wchodzę na konto a tam "locked"
k**** oni znowu blokują chociaż dostali skany.Boję się cokolwiek zrobić żeby nie zablokowali konta.
Wcześniej miałem z nimi problemy,bo kazali mi zapłacić za zakład który został zawarty bez środków na koncie.Nie znam angielskiego żeby z nimi dłużej walczyć

Do góry
#33521 - 30/10/2001 21:02 Re: Gamebookers
bet007 Offline
veteran

Meldunek: 23/03/2001
Ostatnio na Networku ktoś założył temat, o tym że Gamebookers ma kłopoty, ale dużo osób w tym Tony Q
stwierdziło, że to chyba nieprawda....

Do góry
#33522 - 30/10/2001 21:34 Re: Gamebookers
xeo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 04/06/2001
Tony Q , co to za autorytet , kto to jest .
Gram u Gamebookers`a i jestem bardzo zainteresowany ich problemami .

Do góry
#33523 - 30/10/2001 21:50 Re: Gamebookers
bet007 Offline
veteran

TonyQ to właściciel (założyciel?) forum Network54 - no i wydaje się chyba poważnym człowiekiem....
Najlepiej jak jesteś tym tematem zainteresowany to znajdż ten temat - to było chyba z 2 albo 3 dni temu. Większość osób chyba nie zgodziła się ze złą opinią o Gammebokers. Tak naprawdę trudno coś z takiego postu wywnioskować. Każdy może przecież założyć temat i powypisywać różne głupoty....
Kiedyś na jakimś forum ktoś rozpisywał się jaki to z Betandwin zły bukmacher, a to za przeproszeniem g**** prawda - gram tam cały czas i uważam, że są bardzo dobrzy (nigdy nie było problemów z wypłatami - i o dziwo nigdy nie chcieli wysyłania żadnego ksera !!!! nawet gdy chodziło o kilka k$)

Sam też mam konto w Gamebookers i parę groszy na nim...

Do góry
#33524 - 30/10/2001 22:43 Re: Gamebookers
ciacho Offline
addict

[QUOTE]Oryginalnie wysłał bogge:
[qb]Czesc Ciacho,

00-1-267-200-0552

Pozdrawiam

bogge[/qb][/QUOTE]

Bardzo dziękuje Bogge za odpowiedz. Jest to dla mnie bardzo ważne.
Jeszcze raz bardzo dziękuje i szczerze pozdrawiam

Do góry
#33525 - 31/10/2001 00:02 Re: Gamebookers
dilbert Offline
enthusiast

Każdy może przecież założyć temat i powypisywać różne głupoty....

Wiem że niektórzy robią koło dupy bukmacherom ale ja nie mam w tym żadnego interesu

Kiedyś na jakimś forum ktoś rozpisywał się jaki to z Betandwin zły bukmacher, a to za przeproszeniem g**** prawda

To chyba była sprawa z anulowanym meczem tenisowym,gość myślał że BAW uzna ewidentną pomyłkę ale się przeliczył i anulowali mu zakład.

dobrzy (nigdy nie było problemów z wypłatami - i o dziwo nigdy nie chcieli wysyłania żadnego ksera !!!! nawet gdy chodziło o kilka k$)

Do gamebookers nie poważniejszych zastrzeżeń oprócz tego że mają najbardziej restrykcyjny system przyjmowania depozytów.Rzadko się zdarza żeby bukmacher żądał dokumentów przy małych sumach ok.30$.Po dwóch dniach od wysłania skanów ciągle mam taki komunikat "You can not withdraw money
because your account is LOCKED"
Totalną głupotą jest blokowanie konta po dwóch nieudanych próbach depozytu,przecież nawet jakby ktoś przechwycił numer karty to i tak musiałby wysłać dokumenty właściciela tej karty!
Jest to najmniej przyjażne uzytkownikowi biuro jakie istnieje w internecie.

historia pewnej przygody z nimi:
1.depozyt,pieniadze pojawiły się na koncie
2.Zawarcie zakładu,zakład został zawarty
3.Sprawdzam konto karty,zadna kwota nie została pobrana
4.Zakład został przegrany,wszystkie funkcje na koncie zostały zablokowane oprócz zawierania zakładów za pieniądze które faktycznie nie zostały przelane do gamebookers

Do góry
#33526 - 31/10/2001 02:15 Re: Gamebookers
bet007 Offline
veteran

Dilbert faktycznie żle cię potraktowali - szlag może trafić człowieka.
Mi w Sportingbet po zrobieniu pierwszego zakładu, który wygrałem i to na sumę około 1,5k$ zablokowali konto (pisałem o tym na forum). Myślałem, że to już koniec,ale zażądali odemnie wyciągu operacji z karty, który dostaje się w banku na koniec miesiąca i prawie miesiąc miałem zablokowane konto. Póżniej nigdy nie miałem już u nich żadnych problemu.Może wydałeś im się "podejrzany" i chcą cię sprawdzić, odemnie Gamebookers nic nigdy nie chciał.
Hill też mi dwa razy zablokował konto i za każdymm razem chciał tych samych dokumentów

Do góry
#33527 - 31/10/2001 02:47 Re: Gamebookers
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001
07 Oct 01 11:27 Withdraw: Cheque - 150.00 - processed

Zamówiłem u nich czek 7 października i jeszcze nie przyszedł. Też tak długo czekaliście ? Wysyłają poleconym ? W historii pisze że transakcja processed czyli zakończona. Hmmmmm

Do góry
#33528 - 31/10/2001 02:56 Re: Gamebookers
xeo Offline
Carpal Tunnel

Skoro mowa o wypłatach to moze mi ktos wyjasni .
1. co to jest e-gold , paypal , webmoney i jezeli to jest cos w rodzaju Western Union to czy działa w Polsce .

2. Czy przy wypłacie przelewem tranzakcja podlega regulacją ustawy o obrocie dewizowym ? ( moj kochany bank ING BSK robil mi takie problemy z przelaniem kasy do buka , że nie chce ich juz powtarzac ) .

dzieki xeo

Do góry
#33529 - 31/10/2001 03:12 Re: Gamebookers
xeo Offline
Carpal Tunnel

Jeszcze jedno .
Właśnie wyczytałem , że wypłata poprzez przelew jest mozliwa tylko wtedy gdy nie ma mozliwości wypłaty poprzez KK .
Moj proble polega na tym , w pieniązki wpłacałem do buka przez karte debetową , a nie kredytowa ( znowu problemy z moim bankiem )więc nie moge na nią wpłacić spowrotem .
Więc czy jeżeli wykasuje w moim date karte to będe mógł wypłacić kase czekiem .

I kolejne - jak wygląda sytuacja z wypłatą na karte kredytową - mam VISA w ING BSK z przyznanym limitem 10000. Czy aby wypłacić kase na kartę muszę najpierw wypłacić kase z karty w bankomaci by zrobic miejsce na kase od buka .

Sorrki za tyle pytań bądź co bądz troche lamerskich

Do góry
#33530 - 31/10/2001 05:45 Re: Gamebookers
dilbert Offline
enthusiast

Czy aby wypłacić kase na kartę muszę najpierw wypłacić kase z karty w bankomaci by zrobic miejsce na kase od buka

Nie musisz nic wypłacać żeby robić miejsce,limit jest po to żebyś mógł z niej korzystać nawet wtedy kiedy nie ma na niej środków

Moj proble polega na tym , w pieniązki wpłacałem do buka przez karte debetową , a nie kredytowa

Nie ma żadnej różnicy
Jeżeli twój problem dotyczy Gamebookers to jestem ciekaw jak szybko to załatwisz bo z moich doświadczeń wynika że oni się nie śpieszą

Do góry
#33531 - 08/11/2001 21:01 Re: Gamebookers
Mario Offline
addict

Meldunek: 09/06/2001
I jak znacie ten numer konta Bank Polska Kasa Opieki ( Gambookers) mam zamiar wplacic a nie chce wplacac do Deutscher...

Do góry
#33532 - 08/11/2001 21:03 Re: Gamebookers
SebaS.... ... Offline

Meldunek: 30/01/2001

Do góry
Strona 1 z 4 1 2 3 4 >

Moderator:  rafal08