ja tez mam takie cos ze przy kazdym zakaldzie musza zatwierdzac wieksze stawki (powyzej 10 zeta nawet)za jakie gram. ale zawsze zgadzaja sie wiec nie wiem po co to jest
U mnie Expekt dostaje zolta kartke... od tygodnia wyplaca mi 1000 PLN, twierdza ze przelew wyslali a kasy nie ma wczesniej byla na drugi max 3 dzien. LIPA
po raz kolejny expekt robi błędy w zakładach tenisa.... nie wiem jak rozliczają....moze niektorzy z was mi powiedza...ja przed zagraniem jakiegos spotkania zawsze sprawdzam najmniejsze szczegóły...Oto od kilku dni mecze tenisa z Estoril tytułują jako ATP Monachium... Nie wiem czy analityk jest tak nierozgarniety czy robia to specjalnie ale zwroccie na to uwagę...
Wyplacal juz ktos z was kase z Expekta na konto mBanku??? ile czasu idzie??? pobieraja jakas prowizje??? jest okreslona liczba wyplat w miesiacu, tygodniu??? czy jesli ilosc pieniedzy jest znaczna (cztery zera) to czeka sie dluzej????
z o ® r o
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
Kto będzie klientem nr 500 000? .. Chcesz polecieć w kosmos? A może chcesz poznać znanego aktora osobiście albo przespać się ze znaną aktorką? Expekt spełnia marzenia
Ja wypalcalem juz 2 razy na konto w mbanku wszytsko sprawnie szybko pieniadze po gora 2 dniach juz na koncie narazie z tego co widze najlepszy z bukmacherow , aczkolwiek zobaczymy narazie w mim osobistym rankingu scisla czolowka mam nadzieje ze nie nie zawioda
Quote: od 27.04 czekam az mi wplynie kasa z expektu. To u nich normalne czy powinienem zaczac sie denerwowac?? [/quote
Pewnie wyplaca ale po tej bandzie oszustow mozna sie wszystkiego spodziewac. Dzisiaj znow nie poscilem tenisa a to tylko dlatego ze jak chcialem zatwierdzic kupon na mecz ktory mial sie zaczax za 5 min to nagle cos zaczelo sie dziac z serwerem i bum. Nie pierwszy raz juz to sie dzieje. Jak tylko zacznie dzialac to zabieram od nich kase i wplacam do jakiegos normalnego buka bo na tych jeleni juz sily nie mam. Nie wspomne o tym ze te buraki potrafia wystawic kursy na tenisa godz przed meczem albo wogole (A Martin- Schuettler) Nie grajcie u tych jeleni